Η κόρη της Ευγενίας Δημητροπούλου έγινε 2 και το γιόρτασε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της μαμάς της

Η κόρη της Ευγενίας Δημητροπούλου έγινε 2 και το γιόρτασε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της μαμάς της

Στα γενέθλια της μικρής Εύας βρέθηκαν και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με τη Λένα Δροσάκη. Εικόνες από το εντυπωσιακό πάρτι. 

Μια τρισευτυχισμένη νέα μαμά είναι η Ευγενία Δημητροπούλου, η οποία γιόρτασε τη Δευτέρα 15 Αυγούστου τα γενέθλια της κόρης της, Εύας. Η μικρή της πριγκίπισσα συμπλήρωσε τα δύο της χρόνια, αλλά ήταν τα πρώτα της γενέθλια που πέρασε με την ηθοποιό.

Θυμίζουμε ότι η Ευγενία Δημητροπούλου και ο σύζυγός της και νευροχειρουργός Στέλιος Βλατάκης υιοθέτησαν το κοριτσάκι από τη Σιέρρα Λεόνε λίγο μετά τον γάμο τους το περσινό καλοκαίρι, μεγαλώνοντας με τον ιδανικότερο τρόπο την οικογένειά τους.

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου λοιπόν, η χαρούμενη μαμά ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία, καθώς τα γενέθλια της κόρης της συμπίπτουν με τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας. «Σήμερα γιορτάζει όλη η Ελλάδα αλλά για εμάς γιορτάζει όλη η πλάση! Πρώτα γενέθλια αγκαλιά! Χρόνια πολλά Εύα μου! Να χαίρεσαι, να ανοίγεις τα φτερά σου, να αλαργεύεις, να μαγεύεις τον τόπο με το γέλιο σου» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram.

«Χρόνια πολλά Εύα», έγραφε η υπέροχη τούρτα της, ενώ η ηθοποιός φορούσε στεφανάκι «Proud Mom» στο κεφάλι της.

https://www.instagram.com/p/ChR3D5Csh9l

Στα γενέθλια της μικρής Εύας βρέθηκαν και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με τη Λένα Δροσάκη.

Ο γάμος του ζευγαριού

Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα τον Ιούνιο του 2021 στο Δημαρχείο της Κηφισιάς, με εκείνη να έχει αποκλειστικά μοιραστεί ότι είχε δεχθεί πρόταση γάμου στην οποία και είπε το μεγάλο «ναι».

«Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό. Η αδερφή μου ήταν συνεργός. Το ήξερε. Είχαν πάει μαζί για να διαλέξουν το δαχτυλίδι. Γυρνάω από το γύρισμα κουρασμένη και αντίκρισα αυτό, ήταν πάνω στο τραπέζι. Δεν το περίμενα. Ήταν μια μέρα που γύρισα από το γύρισμα. Ήταν μέσα σε αυτά τα απανωτά lockdown που κάποια στιγμή τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά. Ήταν κάτι όμορφο και πραγματικά απροσδόκητο για εμένα. Εγώ αγχώνομαι με τον προγραμματισμό στα προσωπικά μου, λέω “ωραία, ό,τι είναι καλό να έρθει» είχε πει για την πρόταση γάμου στη Φαίη Σκορδά και το Πρωινό.

https://www.instagram.com/p/CerOfCUM0Ni

Τα ευχάριστα νέα της υιοθεσίας της Εύας μοιράστηκε η ηθοποιός τον περασμένο Δεκέμβριο ποζάροντας με εκείνη στην αγκαλιά της: «Παναγία μου σε ευχαριστώ!🙏 Εδώ και λίγες μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα, ευχήθηκα και προσευχήθηκα, την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου, καλωσόρισες να μας ζήσεις!»

https://www.instagram.com/p/CXD5Zi2MXip

Ενώ σε συνέντευξή της στην εκπομπή DOT, η Ευγενία Δημητροπούλου είχε πει σχετικά με την απόθεση της υιοθεσίας: «Δεν είμαι κοπέλα που έγινε μαμά στα 20. Το συζητήσαμε πάρα πολύ νωρίς το θέμα της υιοθεσίας στη σχέση μας με τον Στέλιο. Το θέλαμε και χωριστά. Όταν προχωρούσε η σχέση είπαμε ότι αυτή είναι η πρώτη επιλογή».

https://www.instagram.com/p/CXnzB-VsRuH
https://www.instagram.com/p/Cb5fjJWslOP

«Κάναμε διακρατική υιοθεσία. Η κόρη μας γεννήθηκε στη Σιέρρα Λεόνε. Τα διαθέσιμα παιδιά για υιοθεσία στην Ελλάδα είναι πάρα πολύ λίγα γιατί δεν είναι νομικά διαθέσιμα. Γι’ αυτό και προωθείται η αναδοχή και όχι η υιοθεσία. Εγώ έψαχνα σαν τρελή. Δεν μπορείς να φανταστείς πόση δύναμη νιώθεις ότι αυτό το πράγμα θα το καταφέρω ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα. Κάποια στιγμή όταν έφτασε η ώρα και βρέθηκε το παιδί ένιωσα ότι μπορώ να φτάσω εκεί κολυμπώντας. Εμάς η αξιολόγηση ξεκίνησε στην Ελλάδα, ταυτόχρονα ψάχναμε σε ποια χώρα μπορούμε. Είπαμε ότι θα πάμε στην Αφρική γιατί είναι συγκεκριμένες οι χώρες που είναι ανοιχτές για υιοθεσία στην Ελλάδα... Αν δεν μυρίσεις τη Σιέρρα Λεόνε που μυρίζει όλη καμένο πλαστικό δεν μπορείς να καταλάβεις την τύχη σου που ζεις εδώ. Είναι πολύ εύκολο να κάνει έτσι ένα παιδάκι και να πιει μολυσμένο νερό. Αυτό που είπαμε είναι ότι σκοπός μας είναι να αλλάξουμε τον ρου της ιστορίας ενός παιδιού, όπου και να γεννήθηκε, ό,τι χρώμα και να έχει. Ζήτησα το τηλέφωνο επικοινωνίας με ένα ζευγάρι Ελλήνων που έχουν υιοθετήσει δύο παιδιά από τη Σιέρρα Λεόνε, η Μάρθα και ο Θανάσης, οι μοναδικοί Έλληνες πριν από εμάς. Είναι και η νονά της κόρης μας. Μιλάω με όλον τον κόσμο που κατεβαίνει κάτω να υιοθετήσει. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά σε ένα τέτοιο ταξίδι. Όμως ήμασταν τυχεροί. Ήμασταν πολύ οργανωμένοι».

https://www.instagram.com/p/CXD5Zi2MXip

«Την είδαμε και έλεγα “έγινα μάνα”. Εκείνη τη στιγμή η μισή μου καρδιά κόπηκε και πήγε σε ένα πλάσμα που δεν είχα δει από κοντά και εκεί χτυπάει η καρδιά σου. Λύγισα δύο φορές που αρρώστησε και με ενημέρωσαν. Μου έστειλαν γραπτό μήνυμα ότι το παιδί μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Ήθελα να πάω κολυμπώντας να της πάω ένα φάρμακο. Δεν μπορούσα να της στείλω ούτε μία κουκλίτσα γιατί θα την κρατούσε ο τελωνειακός».

«Την πρώτη μέρα μας κοίταζε και από τη δεύτερη μέρα έγινε ένα χαμογελαστό παιδί. Στα βίντεο ήταν πολύ σοβαρή και με ρωτούσε η μαμά μου “θα χαμογελάσει ποτέ”. Στην αρχή έτρωγε πάρα πολύ γιατί δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι θα έχει τροφή. Γενικά καταλαβαίνει Ελληνικά, χαίρεται πάρα πολύ όταν λέει λέξεις».