Η Έλενα Ασημακοπούλου έκανε το πιο cool πάρτι στη 12χρονη κόρη της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Έλενα Ασημακοπούλου έκανε το πιο cool πάρτι στη 12χρονη κόρη της

Η Μαρία-Ροζάρια Τσιρίλο είχε την ονομαστική της εορτή και η ηθοποιός θέλησε να της κάνει την ωραιότερη έκπληξη.

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο ανακοίνωσαν δημόσια τον χωρισμό τους πριν από περίπου 2 μήνες, ξαφνιάζοντας τους πάντες. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει μια 12χρονη κόρη, την Μαρία-Ροζάρια η οποία αποτελεί no1 προτεραιότητά τους.

Πρόσφατα η νεαρή ταξίδεψε στην Ιταλία για να περάσει μερικές ξέγνοιαστες ημέρες στο πλευρό του μπαμπά της ο οποίος έχει μετακομίσει μόνιμα στην γειτονική μας χώρα. Η κόρη του ποδοσφαιριστή και της ηθοποιού γιόρταζε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου και η μαμά της θέλησε να διοργανώσει κάτι πολύ ξεχωριστό για εκείνη.

Το εντυπωσιακό πάρτι για την γιορτή της Μαρία-Ροζάρια

Η 38χρονη ηθοποιός έχει τεράστια αδυναμία στην μονάκριβη κόρη της και αυτό δεν κρύβεται. Η γλυκιά μανούλα έστησε το πιο girly-εντυπωσιακό σκηνικό για την ονομαστική εορτή της Μαρία-Ροζάρια σε γνωστό beach bar και προσκάλεσε αγαπημένα πρόσωπα.

Μητέρα και κόρη πόζαραν αγκαλιασμένες στο Instagram με τα τεράστια ροζ μπαλόνια, τις χρυσές λεπτομέρειες και τα γλυκά να κλέβουν τις εντυπώσεις.

https://www.instagram.com/p/ChRvLRoMY6N

Η πρώτη αντίδραση του Μπρούνο Τσιρίλο μετά τον χωρισμό από την Έλενα Ασημακοπούλου

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας δημοσίευσε τις εορταστικές στιγμές με την κόρη της ενώ έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της: «Αστέρι μου!! Να σε χαιρόμαστε Παιδί μου!!! Είσαι όλη μου η Ζωή Πριγκίπισσα μου».

https://www.instagram.com/p/ChQRwJNM4O5

To διαζύγιο με τον Μπρούνο Τσιρίλο

Μετά από 12 ολόκληρα χρόνια έγγαμου βίου η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο έβαλαν οριστικό τέλος στη σχέση τους, ανακοινώνοντας πως δεν είναι πια μαζί. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην εγχώρια showbiz παρόλο που οι φήμες περί χωρισμού κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετό καιρό.

https://www.instagram.com/p/CRcZHhfsQTy

Η ηθοποιός επιβεβαίωσε τον χωρισμό μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, όταν απάντησε σε ερώτηση follower της σχετικά με το αν έχει χωρίσει: «Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας».

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε το Πάσχα του 2007 στη Μύκονο και ερωτεύτηκε παράφορα. Το 2010 ήρθε στη ζωή η κόρη τους Μαρία Ροζάρια η οποία ολοκλήρωσε την ευτυχία τους. Η Έλενα και ο Μπρούνο έκαναν θρησκευτικό γάμο το 2018, με παρανυφάκι την 8χρονη τότε κόρη τους.

Πηγή κεντρικής: elena_asimakopoulou