H Demi Moore με κόκκινο μπικίνι κάνει διακοπές στην Ελλάδα και η κόρη της την αποθεώνει

H Demi Moore με κόκκινο μπικίνι κάνει διακοπές στην Ελλάδα και η κόρη της την αποθεώνει

Για μία ακόμη φορά η σταρ του Hollywood βρίσκεται στη χώρα μας και απολαμβάνει τις διακοπές της, κάνοντας μία εμφάνιση που κάνει ήδη το γύρο του κόσμου. 

Πολλά διεθνή μέσα έχουν κάνει σήμερα αναπαραγωγή της φωτογραφίας την οποία η ίδια η Demi Moore ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram, από τις διακοπές της στην Ελλάδα. Όλοι εστίασαν για μία ακόμη φορά στο καλλίγραμμο σώμα της. Δύο όμως πρόσωπα στο προφίλ της από το οικογενειακό της περιβάλλον, έκαναν και τα πιο εύστοχα σχόλια.

Η αντίδραση από την κόρη της

Η Demi Μοore έχει επισκεφτεί και στο παρελθόν την χώρα μας και είχε μείνει ενθουσιασμένη από τις διακοπές της. Φέτος, όπως και πολλοί άλλοι σταρ του Hollywood, αποφάσισε να κάνει ένα ακόμη ταξίδι και να χαρεί τις ομορφιές του Αιγαίου. Λίγο πριν συμπληρώσει τα 60 της χρόνια τον Νοέμβριο, η Moore φορά το κατακόκκινο μπικίνι της και με την εμφάνισή της, βάζει στην άκρη αρκετές νεότερες συναδέλφισσές της. Σαν να μη πέρασε μία μέρα από το παρελθόν της. Το «φωτιά στα κόκκινα» που χρησιμοποιούμε συχνά ως μία λαική ρήση, φαίνεται όμως να ενστερνίστηκαν αρκετοί θαυμαστές της, κυρίως η κόρη της αλλά και η σύζυγος του πρώην συζύγου της.

https://www.instagram.com/p/ChSGAe0Oh51

Η Demi Moore μας παροτρύνει στην λεζάντα που συνοδεύει την φωτογραφία να απολαύσουμε το καλοκαίρι μας και το ίδιο της εύχεται και η ελληνικής καταγωγής και σύζυγος του Tom Hanks, Rita Wilson. Όμως η κόρη της ηθοποιού (την οποία έχει αποκτήσει με τον Bruce Willis) κυριολεκτικά την αποθέωσε. «Μαμά δείχνεις τόσο hot, ω Θεέ μου» της έγραψε η Rummer Willis.

moore_kori2.JPG

Ακόμη και η σύζυγός του Bruce Willis, Emma Willis, της έγραψε ότι της πηγαίνει πολύ το συγκεκριμένο μαγιό, με έναν follower να παρατηρεί αυτή την υπέροχη σχέση που έχουν η πρώην και η νυν σύζυγος.

demimoore_kori.JPG

Οι δύο γυναίκες έχουν δημιουργήσει για χάρη του Bruce και των παιδιών του, αυτή την σχέση αλληλοκατανόησης και αποδοχής. Άλλωστε και το πρόσφατο πρόβλημα υγείας του ηθοποιού, μετά την διάγνωσή του με αφασία, ένωσε όλη την οικογένεια.

https://www.instagram.com/p/CbTtEmgs4uy

Όλοι του συμπαραστάθηκαν στην δύσκολη απόφαση να αποσυρθεί από την υποκριτική. Η πρώην και η νυν σύζυγος μαζί με τις 4 κόρες του, είχαν άλλωστε συντάξει από κοινού την δήλωση που δόθηκε στα μέσα ενημέρωσης και γνωστοποιούσε στο κοινό την κατάσταση της υγείας του: «Ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε το γεγονός ότι ο αγαπημένος μας Bruce αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες».