Η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας παντρεύονται - Αυτό είναι το σπίτι των ερωτευμένων

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας παντρεύονται - Αυτό είναι το σπίτι των ερωτευμένων

Τρία χρόνια αφότου έγιναν γονείς έτοιμοι για το επόμενο βήμα. 

Έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους φαίνεται πως είναι η Φωτεινή Αθερίδου και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας. Οι ηθοποιοί είναι ζευγάρι τα τελευταία χρόνια και έχουν αποκτήσει έναν 3χρονο γιο, τον μικρό Θοδωρή ο οποίος έχει πάρει το όνομα του παππού του, Θοδωρή Αθερίδη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, το ζευγάρι φαίνεται πως πήρε την απόφαση να επισφραγίσει τον έρωτά του με θρησκευτικό γάμο.

Η αποκάλυψη για την ημερομηνία του γάμου τους

Τα σκαλιά της εκκλησίας αναμένεται να ανέβει αυτό το φθινόπωρο το ερωτευμένο ζευγάρι όπως αποκάλυψε η κουμπάρα τους, Μαρία Παπαφωτίου.

Ο δημοσιογράφος Λευτέρης Τρίγκας πήρε συνέντευξη από την ηθοποιό για το περιοδικό Gala και έγραψε: «Η Μαρία Παπαφωτίου απολαμβάνει την παρέα των ανδρών και είναι μοναχική. Προτιμά να συναντά την κολλητή της φίλη Φωτεινή Αθερίδου, την οποία θα παντρέψει τον Σεπτέμβρη». Για την ώρα δεν έχει έρθει στο φως καμία άλλη λεπτομέρεια σχετικά με την γαμήλια τελετή.

https://www.instagram.com/p/CRZiUwzpkDp

Η γέννηση του γιου τους

Στις 19 Σεπτεμβρίου 2019 η Φωτεινή Αθερίδου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Η αποκάλυψη της ευχάριστης είδησης ήρθε από την μητέρα της, Ελένη Γκασούκα, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την χαρά της και δημοσίευσε τα νέα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

gennisi.jpg

Η Ελένη Γκασούκα πόσταρε μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ένας βρέφος που κρατιέται από το χέρι της μαμάς του ενώ στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά «Ήρθε».

Το σπίτι που στεγάζει την αγάπη τους

Μπορεί η Φωτεινή Αθερίδου να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή ωστόσο δεν διστάζει να μοιραστεί στα social media πλάνα από το εσωτερικό του σπιτιού που μένει με τον σύντροφό της και τον γιο τους.

https://www.instagram.com/p/CHV6HPiJgcO

Η 31χρονη έχει ενεργή παρουσία στο Instagram και εμείς μπορέσαμε να πάρουμε μια γεύση από την αισθητική και το ύφος διακόσμησης που έχει επιλέξει. Όπως θα δεις στη gallery παρακάτω, ο χώρος του ζευγαριού είναι minimal, ενώ το γκρι χρώμα να πρωταγωνιστεί. Το τζάκι, οι άνετοι καναπέδες και τα λιτά διακοσμητικά ολοκληρώνουν επιτυχώς το deco του σπιτιού. Το δωμάτιου του μικρού Θοδωρή είναι γεμάτο με παιχνίδια, διάφορα items και παιδικά έπιπλα.

Πηγή κεντρικής: fotiniatheridou

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι του ζευγαριού.