Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt στα χαρακώματα - Το love story που κατέληξε σε revenge story

Κατερίνα Μπούσιου
Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt στα χαρακώματα - Το love story που κατέληξε σε revenge story

 (AP Photo/File)

Οι τελευταίες αποκαλύψεις μας διαφωτίζουν και για την αιτία του διαζυγίου των Brangelina. Πώς από έναν μεγάλο έρωτα το πρώην ζευγάρι βρίσκεται σε μία μόνιμη κόντρα;

Όλοι οι μεγάλοι έρωτες του Hollywood είχαν και τις «μαύρες» μέρες τους, αλλά αυτό που συμβαίνει με την περίπτωση της Angelina Jolie και του Brad Pitt, δεν έχει προηγούμενο. Έξι χρόνια μετά το διαζύγιό τους, όχι μόνο δεν έχουν καλές σχέσεις, αλλά οι νέες αποκαλύψεις, δείχνουν ότι διανύουν ακόμη μία περίοδο κρίσης που μοιάζει σαν ένα ατελείωτο revenge story. Η Jolie εκδικείται με κάθε τρόπο τον πρώην αγαπημένο της. Μα πως αυτός ο δυνατός έρωτας είχε αυτή την κατάληξη;

Από τον κεραυνοβόλο έρωτα στην διεκδίκηση της περιουσίας και το FBI

Οι τελευταίες αποκαλύψεις πως η Angelina Jolie, είχε καταγγείλει μυστικά στο FBI τον πρώην σύζυγό της, για προσπάθεια ψυχολογικής και σωματικής κακοποίησης μέσα στο προσωπικό τους jet, παρουσία των παιδιών τους, λίγες μέρες πριν πάρουν το διαζύγιό τους τον Σεπτέμβριο του 2016, έχει σοκάρει το Hollywood. Φυσικά και έτσι αποκαλύφθηκε η αιτία του διαζυγίου τους, καθώς η συμπεριφορά του Pitt είχε σχέση με την περίοδο του αλκοολισμού του. Το ότι έλουσε με μπύρα πάνω στα νεύρα του την Jolie, δείχνει και το μέγεθος του τότε προβλήματος ανάμεσα στο ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/CaWTsy5gwQY

Μετά από δικαστικές διαμάχες και διαφωνίες για την επιμέλεια των παιδιών και τις σχέσεις που θα είχε ο Pitt μαζί με τα βιολογικά και υιοθετημένα τέκνα του, ήρθε και η απόφαση του δικαστηρίου, το οποίο και κατοχύρωσε νομικά το δικαίωμα της Jolie να πουλήσει το μερίδιό της από το κτήμα Miraval στην Νότια Γαλλία. Αυτό ήταν μεγάλο πλήγμα για εκείνον, γιατί η έκταση αυτή και η οινοποία ήταν ένα όνειρο ζωής για τον Pitt. Αλλά η Jolie για συναισθηματικούς λόγους επειδή εκεί έγινε ο γάμος τους τον Αύγουστο του 2014 με όλα τους τα παιδιά ως παρανυφάκια, δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με τον συγκεκριμένο χώρο.

Τα καλοκαίρια του έρωτα και των χωρισμών τους

Η συγκεκριμένη εποχή λειτουργεί καρμικά στην ζωή τους. Καλοκαίρι του 2004 γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στην ταινία «Mr and Mrs Smith», καλοκαίρι του 2008 ήρθαν στην ζωή τα δίδυμα Knox Leon και Vivienne Marcheline, δύο χρόνια μετά την γέννηση της κόρης τους Shiloh.

https://www.instagram.com/p/ChYOLl8PN02

Αρχές του καλοκαιριού του 2013 η Jolie δηλώνει πως υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή και αργότερα σε αφαίρεση ωοθηκών για να προλάβει το ενδεχόμενο να νοσήσει από καρκίνο όπως η μητέρα της. Τότε ο Brad Pitt της στάθηκε υποδειγματικά. Και Αύγουστο του 2016 η ηθοποιός καταθέτει την αίτηση διαζυγίου λίγες μέρες μετά το συμβάν το οποίο αποκαλύφθηκε στο αεροπλάνο. Η επίσημη αιτία ήταν οι αγεφύρωτες διαφορές. Η ίδια που αναφερόταν όταν εκείνος χώρισε την Jennifer Aniston, για χάρη της Jolie.

Μόνο που μετά από χρόνια αυτές οι διαφορές, φαίνεται πως έκρυβαν πολύ πιο σοβαρά μυστικά και για τους τρεις τους.