O Brad Pitt δακρυσμένος κάνει ένα ιδιαίτερο σχόλιο για την κόρη του Shiloh και τα ταλέντα της

Κατερίνα Μπούσιου
O Brad Pitt δακρυσμένος κάνει ένα ιδιαίτερο σχόλιο για την κόρη του Shiloh και τα ταλέντα της

 (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Invision

Είναι η πρώτη φορά μετά τον χωρισμό του από την Angelia Jolie που μιλά για τα παιδιά του δημόσια. Περήφανος και συγκινημένος. 

Ιδιαίτερα εξωστρεφής έχει γίνει το τελευταίο διάστημα ο Brad Pitt, ο οποίος και λόγω της διαφημιστικής προώθησης της νέας ταινίας που πρωταγωνιστεί, «Bullet train», μιλά πιο ανοιχτά και ξεκάθαρα για την ζωή του, στους δημοσιογράφους. Μετά την αποκάλυψη για την δύσκολη περίοδο της ζωής του με τις καταχρήσεις και την σπάνια πάθηση της προσωπογνωσίας, ήρθε η σειρά να μιλήσει για τα παιδιά του. Ένα θέμα που επιμελώς, παρά την αγάπη που τους έχει, απεύφευγε να αναφέρει.

«Δάκρυα έρχονται στα μάτια μου»

Ο Brad βρέθηκε την πρώτη μέρα του Αυγούστου, στην πρεμιέρα της ταινίας του, που έγινε στο Los Angeles. H δημοσιογράφος από το Entertainment Tonight, τον ρώτησε για το πως αισθάνεται με το ταλέντο που έχει η μεγαλύτερη κόρη του Shiloh στον χορό και εκείνος δεν θα μπορούσε παρά να είναι ιδιαίτερα περήφανος: «Μου έρχονται δάκρυα στα μάτια για αυτό. Αισθάνομαι πολύ όμορφα για αυτό. Θέλω τα παιδιά μου να βρουν τον δρόμο τους, να ανακαλύψουν πράγματα που τους ενδιαφέρουν, να βρουν την δική τους φωνή».

O Pitt μετά τον χωρισμό του από την Jolie, δεν μιλούσε τόσο συχνά για τα έξι παιδιά τους. Ήθελε να πέσουν οι τόνοι με την πρώην σύζυγό του, μετά από τις διαφωνίες που είχαν ακόμη και σε θέματα που αφορούσαν την κηδεμονία και την ανατροφή τους. Η 16χρονη πια βιολογική τους κόρη Shiloh έχει δείξει το τελευταίο διάστημα πως έχει κληρονομήσει την καλλιτεχνική φύση των γονιών της. Και ενώ στα αμερικανικά media οι περισσότεροι εκτιμούσαν ότι θα ακολουθήσει τον χώρο του modeling, ένα πρόσφατο video της, την δείχνει να έχει μεγάλο ταλέντο στο χορό (στο 0.59)

H Shiloh είχε ξεκινήσει να κάνει μαθήματα χορού κατά την διάρκεια της καραντίνας και φαίνεται πως η καθοδήγηση μέσω zoom, απέδωσε. Από την περσινή χρονιά ωστόσο άρχισε να κάνει εντατικά μαθήματα χορού με καταξιωμένους καθηγητές.

Η μαμά Jolie από την άλλη πλευρά, είχε δηλώσει παλαιότερα, πως από μικρή ηλικία ενθάρρυνε τα παιδιά της να ασχοληθούν με όλες τις μορφές του αθλητισμού και της τέχνης, μέχρι να καταλάβουν τι είναι αυτό που τους αρέσει περισσότερο και θα ήθελαν να ακολουθήσουν ακόμη και επαγγελματικά, αν το επιθυμούσαν. Το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να ανοίξουν τους ορίζοντες της γνώσης και να αποκτήσουν νέες και διδαχτικές εμπειρίες. Λογικό.