Ο Brad Pitt είναι πολύ χαρούμενος και δεν το κρύβει πια - όπως και το κρυφό του ταλέντο

Πατούλια Κατερίνα
Ο Brad Pitt είναι πολύ χαρούμενος και δεν το κρύβει πια - όπως και το κρυφό του ταλέντο

Η περιοδεία για την προώθηση της ταινίας Bullet Train, έχει αποδειχτεί θησαυρός για τους fans του Brad Pitt.

O Brad Pitt ζει την καλύτερη φάση της ζωής του και δεν το κρύβει. Ο ηθοποιός προωθεί το διάστημα αυτό τη νέα του ταινία Bullet Train και οι συνεντεύξεις και οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Βλέπεις ο Pitt ξεκίνησε την περιοδεία του με πολλές ανατρεπτικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί αλλά και πολλές αποκαλύψεις.

Χαρούμενος και τυχερός!

Στη διάρκεια συνέντευξη στο Good Morning America που προβλήθηκε στις 4 Αυγούστου, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εξήγησε πως είναι απόλυτα ευτυχισμένος με τις επιλογές που έκανε στη ζωή του και εξήγησε χαρακτηριστικά:

«Διασκεδάζω αυτό που κάνω, το διασκεδάζω περισσότερο από ποτέ, περπατάω στα γυρίσματα και υπήρξαν στιγμές που σκεφτόμουν πόσο τυχερός είμαι που βρίσκομαι εδώ», τόνισε ο Pitt, ο οποίος γύρισε τη δεύτερη αυτή ταινία του μετά την πανδημία με την Sandra Bullock στο πλευρό του.

O Pitt πάντως στη διάρκεια της συνέντευξης αυτής δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τα κρυφά του ταλέντα, όπως η κεραμική, αποκαλύπτοντας πως έχει φτάξει μέχρι και ρεσώ για κεριά.

Ο Pitt έχει ήδη μιλήσει για το νέο ξεκίνημα της κόρης του Zahara στο κολλέγιο Spelman, ξεκίνημα το οποίο ανακοίνωσε η Angelina Jolie στο Instagram προφίλ της, όσο ο Pitt ήταν σε περιοδεία.

Η δημοσιογράφος που έκανε τη συνέντευξη στον Pitt του εξήγησε πως και η αδερφή της θα φοιτήσει στο υπέροχο αυτό σχολείο, με τον Brad να την ευχαριστεί και να δείχνει πόσο χαίρεται.

https://www.instagram.com/p/Cgrw32FuiUN

Και δεν είναι μόνο το σχόλιο για τη Zahara. Ο Pitt μίλησε και για την Shiloh.

H δημοσιογράφος από το Entertainment Tonight, τον ρώτησε για το πως αισθάνεται με το ταλέντο που έχει η μεγαλύτερη κόρη του Shiloh στον χορό και εκείνος δεν θα μπορούσε παρά να είναι ιδιαίτερα περήφανος:

«Μου έρχονται δάκρυα στα μάτια για αυτό. Αισθάνομαι πολύ όμορφα για αυτό. Θέλω τα παιδιά μου να βρουν τον δρόμο τους, να ανακαλύψουν πράγματα που τους ενδιαφέρουν, να βρουν την δική τους φωνή».

Πάντως, όλοι μιλούν για την ελαφρότητα του Pitt στο κόκκινο χαλί και την χαρά του που δεν κρύβεται!