H Δανάη Παππά έγινε 26 ετών! Η έκπληξη του συντρόφου της και τα τρυφερά λόγια

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Δανάη Παππά έγινε 26 ετών! Η έκπληξη του συντρόφου της και τα τρυφερά λόγια

H νεαρή ηθοποιός και ο Λάμπρος Λάζαρης απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η Δανάη Παππά και ο σύντροφός της Λάμπρος Λάζαρης είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι δυο τους είναι σε σχέση από το 2019, συγκατοικούν και είναι κυριολεκτικά αχώριστοι.

Η νεαρή ηθοποιός και ο επιχειρηματίας αγαπούν τα ταξίδια και με κάθε ευκαιρία πραγματοποιούν σύντομες αποδράσεις τόσο εντός αλλά και εκτός συνόρων. Το φετινό καλοκαίρι τους βρήκε για μια ακόμη φορά στην Πάρο, όπου ο Λάμπρος Λάζαρης δραστηροποιείται επαγγελματικά, στον χώρο της εστίασης.

Η Δανάη Παππά ξεκίνησε τις διακοπές της και μας έκανε δώρο μία αποκάλυψη για τον Σασμό

H τούρτα-έκπληξη του Λάμπρου Λάζαρη και τα τρυφερά λόγια

Άκρως γιορτινή ήταν η χθεσινή ημέρα για την Δανάη Παππά αφού γιόρτασε τα 26α γενέθλιά της στην Εύβοια, παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Η νεαρή πρωταγωνίστρια, ο σύντροφός της και οι φίλοι τους έδωσαν το παρών σε πανηγύρι του νησιού όπου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η ηθοποιός γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου 1996 και ο σύντροφός της θέλησε να της κάνει δώρο μια υπέροχη τούρτα-έκπληξη, αμέσως μετά τα μεσάνυχτα.

«Στο πιο όμορφο πλάσμα του κόσμου. Happy Birthday danouz», έγραφε η σοκολατένια τούρτα της ηθοποιού.

Λίγο αργότερα ο επιχειρηματίας θέλησε να ευχηθεί δημόσια στο κορίτσι του δημοσιεύοντας μερικές αγαπημένες κοινές τους φωτογραφίες. Έτσι το καρουζέλ που πόσταρε ο Λάμπρος Λάζαρης στον προσωπικό του λογαριασμό έγραφε: «Χρόνια πολλά στην απόλυτη σταρ της ζωής μου..happy 26 birthday danouuzaki mou».

https://www.instagram.com/p/Chft9tQsilN

«Είμαστε μαζί, είμαστε ένα. Ο γάμος δεν έχει περάσει από το μυαλό μας, ούτε το έχουμε συζητήσει. Η σχέση μας δοκιμάστηκε στην καραντίνα. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Με φαντάζομαι σε ένα σπίτι με σκυλιά και γατιά να τρέχουν», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Δανάη Παππά για τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Στο πλευρό της ηθοποιού και η συνάδελφός της, Βέρα Μακρομαρίδου που πρωταγωνιστεί στον «Σασμό». Οι αγαπημένες φίλες πέρασαν την ημέρα στην παραλία όπου έκαναν ηλιοθεραπεία και βουτιές.

Πηγή κεντρικής: danouuz