Η Δανάη Παππά ξεκίνησε τις διακοπές της και μας έκανε δώρο μία αποκάλυψη για τον Σασμό

Κατερίνα Μπούσιου
Η Δανάη Παππά ξεκίνησε τις διακοπές της και μας έκανε δώρο μία αποκάλυψη για τον Σασμό

Τι υπονόησε για το τέλος της σειράς; H Δανάη Παππά μαζί με τον σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη και με παρέα με άρωμα Σασμού βρίσκεται ήδη από σήμερα στην Πάρο.  

Γυρίσματα τέλος για τους ηθοποιούς του Σασμού, αλλά για τους τηλεθεατές το φινάλε της σειράς θα έρθει την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Η Δανάη Παππά μαζί με τον σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη, ήδη βρίσκονται στην Πάρο ξεκινώντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ωστόσο η τηλεοπτική Θοδώρα, λίγο πριν φύγει μας αποκάλυψε και με μία φωτογραφία της, ένα μικρό spoiler για την συνέχεια της σειράς.

https://www.instagram.com/p/CeL7mG8sksU

Μήνυμα από τον γάμο του Μαθιού

Η Δανάη Παππά ανήρτησε μία φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, από το τελευταίο επεισόδιο που έκανε ως τηλεοπική Θοδώρα του Σασμού. Ντυμένη επίσημα, γιατί αυτό το τελευταίο επεισόδιο γυρίστηκε σε γνωστό κτήμα της Αθήνας, για τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής, που αποτελεί και την κορύφωση των εξελίξεων, της πρώτης σεζόν της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς. Αυτό όμως που έγραψε στην λεζάντα μας έβαλε σε σκέψεις και προβλημάτισε τους θαυμαστές της. Η Δανάη Παππά ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εnd of season. Τα σασμικά γυρισματα ολοκληρώθηκαν με γιορτινή ατμόσφαιρα.. ή μήπως όχι;»

https://www.instagram.com/p/Ce6ePy4D8Mn

Επιβεβαιώνει λοιπόν τα spoiler που αναφέρουν πως θα έχουμε δράματα σε αυτό τον γάμο. Αφού θα έχουμε την σύλληψη του Μαθιού ως ύποπτο για τον φόνο του Άγγελου. Και όχι ακόμη και την δολοφονία της Βασιλικής, η οποία παίρνει αναβολή από Σεπτέμβριο. Η Δανάη μάλιστα ζήτησε από του followers της να της θυμίσουν και το hashtag αυτού του γάμου και όλοι έσπευσαν να της γράψουν πως τον αναφέρουν ως #ογάμοςτηςχρονιάς.

pappaparos.jpg

Η Δανάη στην Πάρο, εκτός από τον σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη έχει την χαρά να έχει στην παρέα της, την νεαρή ηθοποιό Σάντυ Χατζηϊωάννου, η οποία υποδύεται την Τζένη και σύντροφο του Νικηφόρου. Οι δύο τους είναι πολύ καλές φίλες και δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που έχει συνοδέψει το ζευγάρι σε κάποιο τους ταξίδι. Εκτός από την Πάρο, η Δανάη θα κάνει μαζί με τον Λάμπρο και ταξίδια στο εξωτερικό, όπως κάνει άλλωστε αρκετά συχνά. Ζήτησε μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες να της υποδείξουν οι follower της, κάποια χώρα ή νησί που δεν έχει επισκεφτεί.

Η Δανάη Παππά είναι full in love- Η απόδραση στη Μαδρίτη με τον σύντροφό της

Και κλείνουμε και μία φωτογραφία του γαμπρού. Ο Μαθιός, δηλαδή ο Δημήτρης Λάλος είναι ντυμένος με επίσημη κρητική φορεσιά στον γάμο του. Εντυπωσιακό.

https://www.instagram.com/p/Ce3by22oolb