Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η επιστροφή στο Survivor και οι πόζες που έκαναν τον Δάντη να σχολιάσει

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η επιστροφή στο Survivor και οι πόζες που έκαναν τον Δάντη να σχολιάσει

Οι υπέροχες αναλογίες της και η αναφορά της στο «All Star Survivor».

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι μια από τις παίκτριες που απασχόλησαν πολύ στο Survivor 5, με την ίδια μάλιστα να καταφέρνει να φτάσει μέχρι τον τελικό, κατακτώντας την τρίτη θέση.

H ποδοσφαιρίστρια της Α’ Εθνικής και πρωταθλήτρια στίβου αποτέλεσε ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του Survivor τόσο λόγω της αγωνιστικότητας όσο και της ισχυρής της προσωπικότητας. Επομένως η επιθυμία της να συμμετέχει στο πολυαναμενόμενο «All Star Survivor» όπου θα πάρουν μέρος νικητές και παίκτες που άφησαν ιστορία στο παιχνίδι, χαροποιεί πολλούς τηλεθεατές που την αγάπησαν και σίγουρα θέλουν να την δουν να ρίχνεται ξανά στον στίβο μάχης.

Μετά τις αναπάντητες κλήσεις λόγω Survivor ο Δάντης ποζάρει με τη Number 1 της καρδιάς του, Ασημίνα

Η επιστροφή στο Survivor και οι σχέσεις με τους πρώην συμπαίκτες της

Σε ένα Q&A που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ασημίνα Χατζηανδρέου ρωτήθηκε από followers εάν θα πάει στο «All Star Survivor» και η απάντησή της χαροποίησε τους fans της!

«Θέλω πολύ να βρίσκομαι στο all star και να ανταγωνίζομαι τους καλύτερους, αυτό όμως είναι στο χέρι της παραγωγής, εκείνη αποφασίζει ποιους και τι!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του Survivor.

300593760_5766648096691593_2296248598002550754_n-(1).jpg

Στη συνέχεια, ένας άλλος διαδικτυακός της φίλος την ρώτησε με ποιους παίκτες μιλάει πιο πολύ και η Ασημίνα απάντησε φτιάχνοντας ένα κολλάζ με τα πρόσωπα εκείνα που διατηρεί στενότερη επαφή μετά το τέλος του Survivor. Ποια είναι αυτά; Η Βρισηίδα Ανδριώτου, η Σοφιάννα Αβραμάκη, ο Θανάσης Μπέλλος, η Πελαγία Καζολέα, ο Γιάννης Τσολάκης, ο Γιώργος Κατσαούνης, η Άσπα Πρεδάρη και ο Σταμάτης Καλαφατάς.

300255797_5107422869366117_1225346897785377246_n-(2).jpg

Οι πόζες της Ασημίνας Χατζηανδρέου με μαγιό και οι υπέροχες αναλογίες

Μιας και ασχολείται χρόνια με τον αθλητισμό, είναι φυσικό και επόμενο η Ασημίνα Χατζηανδρέου να διατηρεί ένα γυμνασμένο και καλλίγραμμο σώμα. Σε κάθε εμφάνισή της με μαγιό, η σύντροφος του Χρήστου Δάντη καταφέρνει να κεντρίζει τα βλέμματα και το γιατί θα το καταλάβεις ρίχνοντας μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες.

Πηγή φωτογραφιών: @asixatz_