Ένα χρόνο μετά τη δίκη για το βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ζει ανέμελες στιγμές στις διακοπές της

Ένα χρόνο μετά τη δίκη για το βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ζει ανέμελες στιγμές στις διακοπές της

Συνεχίζει τις διακοπές της στην Ίο η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η εικόνα της σήμερα δεν θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι που περνούσε πέρσι τέτοια εποχή την πόρτα του δικαστηρίου.

Ήταν Μάιος το 2020 όταν η ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου θα άλλαζε για πάντα μετά την επίθεση με βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα. Μετά από μήνες νοσηλείας και πολλαπλά χειρουργεία, η Ιωάννα, βρήκε τη δύναμη πριν έναν χρόνο σχεδόν- στα μέσα Σεπτεμβρίου 2021- να περάσει την πόρτα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας στην έναρξη της πολύκροτης δίκης για το βιτριόλι.

Η Κακαράντζουλα στην πρώτη εκείνη ημέρα δεν είχε εμφανιστεί αλλά η Ιωάννα μας είχε συγκλονίσει όλους φορώντας την ειδική προστατευτική μάσκα και το καπέλο που κάλυπτε το πρόσωπό της.

«Δεν νιώθω άνετα να ακουμπήσω τον εαυτό μου, δεν είναι καθόλου ευχάριστη η αίσθηση όταν με ακουμπάω, ούτε η εικόνα μου όταν με βλέπω. Η όψη μου μέχρι και σήμερα με τρομάζει. Οι ψυχολόγοι στο νοσοκομείο με πίεζαν να κάνω την κίνηση αυτή πιο νωρίς. Έχω τραύματα παντού.

Στο πρόσωπο, στον λαιμό, στον θώρακα, στα χέρια μου, στην κοιλιά μου, ακόμα και στην πλάτη. Τραυματισμένοι είναι και οι μηροί μου, από όπου παίρνουμε τα μοσχεύματα. Ανέπαφη είμαι από τα γόνατα και κάτω. Κάποιοι ίσως αναρωτηθούν το πώς, αλλά ήταν τόσο μεγάλη η ποσότητα του υγρού που μου έριξε, ώστε από τα μαλλιά μου κυλούσε προς όλα τα σημεία», έλεγε τότε η Ιωάννα.

Το καλοκαίρι της χαράς μετά την καταιγίδα

Πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος, ένας χρόνος όπου η Παλιοσπύρου κατάφερε να επιστρέψει σε μια κανονικότητα και σε ένα καλοκαίρι που είχε πολλές ανέμελες στιγμές.

«Η απερίγραπτη χαρά μου όταν αργά το απόγευμα, που πέφτουν τα επικίνδυνα UV.. μπορώ και εγώ πλέον να απολαύσω λίγο τον ήλιο και τις όμορφες παραλίες της χώρας μας», είχε γράψει μέσα στο καλοκαίρι η Ιωάννα ποζάροντας με ολόσωμο μαγιό.

https://www.instagram.com/p/Cg6cNAysroK

Η Ιωάννα μπόρεσε φέτος να βγει τις απογευματινές ώρες και με μαγιό στη θάλασσα ενώ συνεχίζει τις διακοπές της με την Αννίτα Ναθαναήλ στην Ίο, όπου και ανέβασε ένα story όπου και διασκεδάζει φορώντας το μαγιό της και χαλαρώνοντας δίπλα στους ανθρώπους που την στήριξαν τόσο πολύ.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου σε νέα εμφάνιση με μαγιό εντυπωσιάζει με το σώμα της - Το μπικίνι που επέλεξε

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση. Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά τον φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα», είχε γράψει η Ιωάννα στο Instagram ποζάροντας χωρίς μάσκα μετά από τη συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη.

DPG Network