Η Ολυμπία Κρασαγάκη έχει βγάλει τις καλύτερες άφιλτρες φωτογραφίες στην Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η Ολυμπία Κρασαγάκη έχει βγάλει τις καλύτερες άφιλτρες φωτογραφίες στην Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η γυναικεία αλληλεγγύη που θέλουμε μέσα από το φακό της ταλαντούχας φωτογράφου.

Τι συμβαίνει όταν δύο δυναμικές γυναίκες τα «λένε» φωτογραφικά; Η μία πίσω από τον φωτογραφικό φακό, να κινεί τα νήματα, να καθοδηγεί και να αποτυπώνει συναισθήματα σε κάθε «κλικ». Η άλλη στο προσκήνιο, να ποζάρει μπροστά από τον φακό και να εκπέμπει μηνύματα ενδυνάμωσης με κάθε της κίνηση.

Αυτό που συμβαίνει είναι εικόνες σαν την παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/CZxn-19M2Vx

Κομψή, μα δυναμική. Τόσο ντελικάτη και εύθραυστη, μα παράλληλα τόσο αποφασισμένη. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συναντά συχνά την ταλαντούχα φωτογράφο Ολυμπία Κραγασάκη και το αποτέλεσμα είναι η παραγωγή εικόνων κλάσης ανώτερων από απλά Instagram-worthy. Είναι μια καλλιτεχνική συνάντηση, την οποία όμως εμείς έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μέσα από τα Social Media. Ας σταματήσουμε λοιπόν να ψέγουμε το Instagram και ας αξιοποιήσουμε την ευκαιρία που μας δίνει να γίνουμε κοινωνοί αυτής της καλλιτεχνικής συνάντησης.

Η Ιωάννα πόζαρε στον φακό της Ολυμπίας Κρασαγάκη όταν ήθελε να μοιραστεί μαζί μας την απόφασή της να ξεκινήσει το δικό της Podcast. «Σας ευχαριστώ που είστε πάντα εδώ για εμένα και το αγκαλιάζετε με αγάπη, γιατί και εγώ το κάνω με πολύ αγάπη για εσάς» μας είπε και πόζαρε σταυρώνοντας τα χέρια της. Έτσι απλά, πανέμορφη:

https://www.instagram.com/p/CYoYpmaPB1k

Λίγο μετά, το γυναικείο empowerment αποθεώθηκε ξανά, όταν η podcaster άνοιξε την αγκαλιά της στην stand – up comedian, Κατερίνα Βρανά. Πίσω από την κάμερα – guess who-, η Ολυμπία Κρασαγάκη:

https://www.instagram.com/p/CZm5mVlsdo4

Η 36χρονη που πολλές φορές έχει θίξει θέματα ψυχικής υγείας, μας συνέστησε και τον επιστήμονα που τη βοήθησε στο προσωπικό της ταξίδι αυτογνωσίας. Ποζάροντας με τον Ψυχίατρό της για την αγαπημένη της φωτογράφο, μας θύμισε πως δεν υπάρχει ταμπού που δεν είναι έτοιμη να σπάσει.

https://www.instagram.com/p/CZP_9FnsKwq

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, κάπου ανάμεσα σε κάρτες, γλυκά και #couplegoals (NOT) φωτογραφίες, υπήρξε και μια ανάρτηση ουσιαστικής αγάπης. Μητρικής αγάπης.

Η Ολυμπία Κρασαγάκη φωτογράφισε τη μούσα της να κρατά τρυφερά μια γυναίκα με μεγαλείο ψυχής. Πρόκειται για τη μητέρα της Γαρυφαλλιάς, τη μητέρα που ένα πρωί διάβασε σε τίτλους «Μια ακόμη Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο» και η ζωή της δεν ήταν ξανά η ίδια.

Η Ιωάννα ξέρει πως είναι να αλλάζει η ζωή σου από το ένα δευτερόλεπτο στο άλλο, επειδή κάποιος άλλος αποφάσισε για εσένα. Hashtag #συνάντησηκορυφης λοιπόν για την ΚΥΡΙΑ Αλεξάνδρα που κούρνιασε στην αγκαλιά μιας γυναίκας που την συναισθάνθηκε απόλυτα.

https://www.instagram.com/p/CZ9gW-8MsfC

Λίγο καιρό πριν αποχωριστεί τη μάσκα της, συνάντησε και την αθλήτρια Καρολίνα Πελενδρίτου. Ο ιατρικός της φάκελος λέει πως έχει πρόβλημα όρασης. Οι γνώστες θα πουν πως «βλέπει» καλύτερα από τον καθένα, που απλά… κοιτάζει. Έτσι λοιπόν κοίταξε και την Ιωάννα Παλιοσπύρου και λίγο μετά, έτσι κοίταξαν και οι δύο μαζί την Ολυμπία Κρασαγάκη.

https://www.instagram.com/p/CbfET4nsll4

Ανατρέχοντας αρκετούς μήνες πίσω, όταν η podcaster έδωσε το «παρών» στην AXDW, είχε πει πως αγαπά τη μόδα. Μπορεί αυτή η δήλωση να ήταν και πλεονασμός, αφού η παρουσία της και μόνο αρκεί για να «δηλώσει» καλύτερα από τον καθένα πως αγαπά τη μόδα.

Έτσι και όταν πόζαρε με μωβ κιμονό Τα credits στη φωτογράφο:

https://www.instagram.com/p/CcPwgNHsWSZ

Η επόμενη φωτογραφία είναι σίγουρα λίγο πιο ιδιαίτερη για την Ολυμπία Κρασαγάκη. Γιατί δίπλα στην Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε μια γυναίκα με την οποία έχει δώσει την ίδια μάχη. Ο λόγος για την 36χρονη Ρεγγίνα Μακέδου που όπως λέει, ο καρκίνος της θύμισε πόσο δυνατή είναι. «Δίνει τη μάχη με τη λευχαιμία, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει -εδώ και 5 χρόνια- τον διαβήτη» μας ενημέρωσε η Ιωάννα και εμείς καταλάβαμε αμέσως πόσο ταυτίστηκε η φωτογράφος με τη δύναμη αυτή.

Θυμίζουμε πως έχει και η ίδια διαγνωστεί με καρκίνο. Το είχε ανακοινώσει με έναν τρόπο τόσο ποιητικό που δεν του αξίζει. Αξίζει όμως στην ίδια.

«Έτσι ξαφνικά, εκεί που δεν τον περιμένεις, εκεί που δεν τον αναζητάς, έρχεται και σου αλλάζει την ψυχοσύνθεση, τη ζωή την ίδια. Δεν ξέρεις ποτέ τι εκπλήξεις σου επιφυλάσσει. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι αυτός είναι ο κεραυνοβόλος έρωτας ή ο καρκίνος. Αποφασίζω, λοιπόν, με ψυχραιμία, υπομονή, αισιοδοξία και μ' ένα χαμόγελο, να αποδεχτώ τον καρκίνο, που τόσο φοβόμαστε να κατονομάσουμε. "Life is fantastic" έλεγε ο David Bowie και εγώ λέω “La Vie est Belle"» είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό.

Ε μετά πώς να μην τις φωτογραφίσει τόσο όμορφες;

https://www.instagram.com/p/CcSyZk-sQod

Στις 27 Ιουλίου είχαμε την ευκαιρία να δούμε την Ιωάννα κάτω από τη μάσκα. Εμείς μέσα από τον φακό και η Ολυμπία Κρασαγάκη με τα ίδια της τα μάτια. Κανένα βιτριόλι δεν σκοτώνει την αληθινή ομορφιά τελικά.

https://www.instagram.com/p/Cc3NOcvMRES

Ακολούθησαν μερικές ακόμη αξέχαστες λήψεις, αφότου οι μάσκες έπεσαν.

https://www.instagram.com/p/Cc5wH3PtAqZ
https://www.instagram.com/p/CdDa7elsi3i

Σε κάθε podcast, όποιος κι αν είναι ο καλεσμένος που θα της καταθέσει την ψυχή του, μετά την καταθέτουν και οι δύο μαζί σε εκείνη τη φωτογράφο:

https://www.instagram.com/p/CdazhcWoRM1
https://www.instagram.com/p/CeQfM_BojXl

Είναι εύκολο να «λυθούν» στην κάμερα πολυφωτογραφημένα πρόσωπο, μοντέλα, celebrities, κοσμικοί και καλλιτέχνες. Είναι συνηθισμένοι. Πόσο εύκολο είναι όμως να σου «δοθεί» φωτογραφικά και μια ηρωίδα όπως η Ιωάννα; Σε ευχαριστούμε Ολυμπία Κρασαγάκη για αυτές τις λήψεις και για όλες τις υπόλοιπες που θα έρθουν.

https://www.instagram.com/p/CdT-h7MsgF1
https://www.instagram.com/p/CfEnJcLsHrF
DPG Network