Άντζελα Γκερέκου και Μαρία Βοσκοπούλου ποζάρουν με μαγιό και πρέπει να δεις αυτές τις φωτογραφίες

Άντζελα Γκερέκου και Μαρία Βοσκοπούλου ποζάρουν με μαγιό και πρέπει να δεις αυτές τις φωτογραφίες
Instagram

Το ατελείωτο καλοκαίρι τους, η Κέρκυρα καθώς και άλλα μέρη που επισκέφτηκαν. 

Το καλοκαίρι για άλλους τελειώνει λίγο μετά τον 15Αύγουστο, για άλλους παίρνει επισήμως «επέκταση», ακόμη και όλο τον Σεπτέμβρη. Σε μια χώρα, άλλωστε, όπως η Ελλάδα, αυτό δεν θέλει και μεγάλη προσπάθεια για να επιτευχθεί. Όσοι λοιπόν, σε πείσμα των καιρικών συνθηκών των τελευταίων ημερών, εκλιπαρούν για λίγο ακόμη καλοκαίρι, δεν έχουν παρά να κάνουν ένα scroll (ή καλύτερα stalking) στα προφίλ των Άντζελα Γκερέκου και Μαρίας Βοσκοπούλου στο Instagram.

Μαμά και κόρη φαίνεται να απολαμβάνουν το καλοκαίρι περισσότερο από όλες τις εποχές του χρόνου και δεν τις αδικούμε. Με καταγωγή από την Κέρκυρα, η πολιτικός και ηθοποιός έχει κάθε λόγο να λατρεύει τους θερινούς μήνες, κατά τους οποίους η ιδιαίτερη πατρίδα της γίνεται ομορφότερη από ποτέ. Εκεί λοιπόν βρέθηκε και φέτος με τη μοναχοκόρη της, προκειμένου να ξεκουραστούν και να απολαύσουν μερικές πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς πριν την επιστροφή. Την επιστροφή στη βάση τους, στα τηλεοπτικά πλατό, στα γυρίσματα, στη μόνιμή τους κατοικία.

Μερικές υπέροχες φωτογραφίες από το νησί του Ιονίου μοιράστηκε η Μαρία Βοσκοπούλου στο προφίλ της στο Instagram, μεταδίδοντάς μας λίγη από την ανεμελιά της

Άλλοτε διαβάζει topless το βιβλίο της σε κάποια παραλία εκλιπαρώντας μαζί μας για «Λίγο καλοκαίρι ακόμα». Με ροζ μαγιό, βρεγμένα μαλλιά και ένα λεπτεπίλεπτο κορμί περιβαλλόμενο από βότσαλα, μας μετέφερε κάπου στα ανέμελα 80s. Χωρίς κινητά, tablets, οργανωμένες παραλίες και κατάμεστα beach bars, εκτιμά την απλότητα και αφουγκράζεται την ομορφιά της φύσης.

https://www.instagram.com/p/ChcPMRfqm5W
https://www.instagram.com/p/ChcsSfJKSzn

«Το μπαλκόνι» του Jean Genet είναι το βιβλίο το οποίο συντρόφευσε τις ημέρες της στο νησί. Πρόκειται για θεατρικό έργο, μιας και η όμορφη ηθοποιός μάλλον «μελετά» μερικά από τα κλασικά αγαπημένα, αυτά των οποίων η καλλιτεχνική αξία με τα χρόνια αυξάνεται αντί να μειώνεται. Η ποιητικότητα του κειμένου «δένει» άψογα με τη μουσική υπόκρουση που δημιουργούν τα κύματα και η Μαρία Βοσκοπούλου «Την ώρα που έχουν φύγει όλοι» προτιμά να χάνεται στις σελίδες του βιβλίου της.

https://www.instagram.com/p/ChcsdRlq83Z

Πρόκειται για μια αγαπημένη της συνήθεια και όχι για κάτι που έτυχε, μιας και έχει αναρτήσει ξανά αντίστοιχες φωτογραφίες. Βιβλία, καπέλο, πετσέτα θαλάσσης και «τίποτα άλλο δεν χρειάζεται», όπως ισχυρίζεται η ίδια.

https://www.instagram.com/p/ChaNJdXqKHH

Πριν σαλπάρει για Κέρκυρα όμως, η Μαρία Βοσκοπούλου είχε κάνει και μια απόδραση στη γραφική Μάνη. Μαζί με τους φίλους της, ξεκουράστηκαν και απόλαυσαν στιγμές νεανικής ανεμελιάς, όπως αυτές που όλοι φέρουμε στις προσωπικές μας «αποσκευές αναμνήσεων».

https://www.instagram.com/p/CfXNloYr0N_

Όλα αυτά μέχρι να βρεθεί στην Κέρκυρα, την πατρίδα της, στις αρχές του Ιούλη.

Το υπέροχο με τον λογαριασμό της στο Instagram, είναι πως διαφέρει κατά πολύ με εκείνα τα προφίλ επίδειξης ομορφιάς- επιτυχίας- #lifegoals. Ως επί το πλείστων, αναδεικνύει όμορφα μέρη του νησιού, σοκάκια, παραλίες, σπίτια και λουλούδια που βρίσκει εκείνη άξια να φωτογραφηθούν. Η ίδια απεικονίζεται σε ελάχιστες από τις αναρτήσεις της, με τη Μαρία Βοσκοπούλου να είναι εν τέλει περισσότερο φωτογράφος και λιγότερο μοντέλο στον ίδιο της τον λογαριασμό.

https://www.instagram.com/p/Cf9C_WjIvCZ

Πριν επιστρέψει στην Αθήνα όμως και έχοντας ως βάση της την Κέρκυρα, στην οποία πάντα θα επιστρέφει, κάνει ταξίδια – αστραπή και σε άλλα μέρη της πατρίδας μας όπως η Ναύπακτος, το Κουπάκι Φωκίδας και η Αρεόπολη Λακωνίας.

Και αν μας δίνει μια συμβουλή ζωής, αυτή είναι «Ν’ αγαπάμε» και τη βρήκε γραμμένη σε μια ξύλινη καρέκλα της Μάνης.

https://www.instagram.com/p/Cg4DwhDIhUL

Η Κέρκυρα πάντως θα είναι για πάντα το δικό της νησί των Φαιάκων, εκεί όπου θα την περιμένει η μητρική αγκαλιά και «Κουμ κουάτ παραγωγής τους».

Μιλώντας για μητρική αγκαλιά, εξίσου υπέροχες είναι και οι φωτογραφίες που έχει μοιραστεί από το νησί της και η Άντζελα Γκερέκου

Άλλοτε με το μαγιό της στην παραλία όπως είδαμε στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της και άλλοτε με καλή παρέα στα μαγαζιά της πόλης, πάντα χαμογελά και μεταδίδει ευχάριστα συναισθήματα.

https://www.instagram.com/p/ChhkhYZIq4R
https://www.instagram.com/p/ChW1NsuoQKv
https://www.instagram.com/p/ChhqA1RIpH-
https://www.instagram.com/p/ChhIz5FrD_r

Μάλιστα, όπως άφησε αινιγματωδώς να φανεί, ετοιμάζει και επαγγελματικά κάτι εκεί- μια κινηματογραφική παραγωγή.

https://www.instagram.com/p/ChcEMjoIpqx

Βέβαια, έκανε και η πρωταγωνίστρια της Γης της Ελιάς μερικές «παρασπονδίες», αφήνοντας για λίγο την Κέρκυρα για άλλα υπέροχα μέρη. Όπως καλή ώρα το Γύθειο.

https://www.instagram.com/p/Cg3zgReLXCN

Ήταν το πρώτο καλοκαίρι χωρίς τον Τόλη τους

Πρόκειται για το πρώτο καλοκαίρι που οι δυο τους το περνούν εξ ολοκλήρου χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος και απεβίωσε στις 19 Ιουλίου 2021. Η παρουσία του είναι φυσικά παντού αισθητή και λείπει πολύ και από τις δύο. Με δύναμη ψυχή όμως, στέκονται η μία στο πλευρό της άλλης και δεν παύουν να προσπαθούν να βλέπουν την όμορφη πλευρά της ζωής. Ειδικά η Άντζελα Γκερέκου, αναρτά αρκετά συχνά κοινές της φωτογραφίες με τον άντρα της ζωής της.

https://www.instagram.com/p/CdvL-CSgJro
https://www.instagram.com/p/Ce_kmxSI5Oo

Όπως αυτή από τον γάμο τους, στις 2 Αυγούστου 1996.

https://www.instagram.com/p/CgwtjIYoNEq

Τον Δεκαπενταύγουστο, ανήμερα της ονομαστικής εορτής της κόρης τους, ανέβασε και πάλι τρυφερές οικογενειακές φωτογραφίες αποσπώντας χιλιάδες likes και σκορπώντας συγκίνηση.

«21 χρόνια πριν ανήμερα της Παναγίας ήρθες στην ζωή μας κ μας γέμισες με την μεγαλύτερη χαρά. Το παιδί της Παναγιάς έλεγε ο μπαμπάς σου... Σήμερα σε καμαρώνουμε γιατί είσαι ένα υπέροχο πλάσμα γεμάτο καλοσύνη κ αγάπη. Από τα βάθη της ψυχής μας, Χιλιόχρονη κ Ευλογημένη καρδιά μας. Σ’ αγαπάμε πολύ. Εγώ από εδώ. Ο μπαμπάς από Εκεί...»

Να σημειώσουμε πως για τη Μαρία Βοσκοπούλου ονομαστική εορτή και γενέθλια συμπίπτουν, μιας και γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου 2001.

https://www.instagram.com/p/ChR8khSIHHw

Στην αντίστοιχη περσινή της ανάρτηση, είχε ευχηθεί στη μοναχοκόρη της:

«20 λατρεμένα χρόνια μαζί σου! Η πιο ευτυχισμένη στιγμή μας όταν ήρθες στην Ζωή μας!!! Χρόνια σου Πολλά, Χρόνια Καλά ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ μας. Να είσαι πάντα ο υπέροχος εαυτός σου κ να εργάζεσαι με πάθος και αλήθεια για τα όνειρά σου όπως εσύ ξέρεις... ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!».

https://www.instagram.com/p/CSlncvvI2TC