Η Ρούλα Ρέβη φωτογραφίζει τα δίδυμα και ο Μιχαήλ Άγγελος είναι ένας μικρός Αποστόλης Τότσικας

Η Ρούλα Ρέβη φωτογραφίζει τα δίδυμα και ο Μιχαήλ Άγγελος είναι ένας μικρός Αποστόλης Τότσικας

Τα παιδιά μεγαλώνουν και μοιάζουν όλο και περισσότερο με τους γονείς τους.

Η Ρούλα Ρέβη είναι μία καταξιωμένη φωτογράφος που φημίζεται για την εξαιρετική δουλειά που κάνει, οπότε το να τραβήξει εντυπωσιακές φωτογραφίες δεν αποτελεί κάποιο αξιοπερίεργο γεγονός. Ίσα ίσα. Όταν, όμως, η 48χρονη φωτογράφος απαθανατίζει τον σύζυγο ή τα παιδιά τους, το τελικό αποτέλεσμα είναι απλά υπέροχο.

Τα δίδυμα μεγαλώνουν και μοιάζουν στους γονείς τους

Σήμερα (24/8), η Ρέβη δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρουν τα δίδυμα παιδιά της με τον Αποστόλη Τότσικα, Μιχαήλ Άγγελος και Ειρήνη Χρυσή.

https://www.instagram.com/p/p

Τα δύο παιδιά φαίνεται πως έχουν εντελώς διαφορετικούς μεταξύ τους χαρακτήρες. Η Ειρήνη Χρυσή ποζάρει πολύ χαμογελαστή κάνοντας μία αστεία πόζα ενώ ο Μιχαήλ Άγγελος ποζάρει πολύ σοβαρός, θυμίζοντάς μας περισσότερο από ποτέ τον μπαμπά του.

Η Ρούλα Ρέβη ποζάρει με τον Μιχαήλ Άγγελο

Στα τέλη του Ιουνίου, η καταξιωμένη φωτογράφος είχε κάνει μία ανάρτηση στην οποία πόζαρε με τον γιο της και τότε ήταν που πραγματικά το κοινό μπορούσε να δει την ομοιότητα μπαμπά και γιου.

https://www.instagram.com/p/Ce5uzHII4b2

«Αυτός ο τύπος είναι αυθεντικό αστέρι», έγραψε στο caption.

Η Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας

Στις 17 Νοεμβρίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας και η Ρέβη, για την περσινή χρονιά, έκανε μία σχετική ανάρτηση, αφού και η ίδια γέννησε πρόωρα τα μωράκια της.

«Μια μαμά μια νύχτα πριν γεννήσει 2 πρόωρα μωρά. Που τώρα της μιλάνε, την μαλώνουν καμία φορά, τη συμβουλεύουν, την φροντίζουν και την νοιάζονται! Σήμερα παγκόσμια μέρα προωρότητας, αν σου τα φέρει έτσι η ζωή μην σκεφτείς ούτε λεπτό πως αυτό δεν θα περάσει, θα περάσει και θα φύγει και θα ξεχαστεί! Πάντα εκεί πίσω από τα υγρά σου μάτια θα είναι κρυμμένη η εικόνα του παιδιού σου στη θερμοκοιτίδα, σκληρή και γλυκιά ταυτόχρονα να σε κάνει περήφανη που γέννησες τους μαχητές σου! Έτοιμοι για μάχη οικογενειακώς δεν μασάμε! Μαμάδες εκεί στον διάδρομο, σας αγαπώ σας σκέφτομαι, πάντα θα σας σκέφτομαι, και θα σας υπόσχομαι πως όλα μπορούν και θα πάνε καλά!», έγραψε.