Η Ρούλα Ρέβη στην αγκαλιά του Αποστόλη Τότσικα- Η Ευγενία Σαμαρά με τη Μαριάννα Τουμασάτου αντιδρούν

Η Ρούλα Ρέβη στην αγκαλιά του Αποστόλη Τότσικα- Η Ευγενία Σαμαρά με τη Μαριάννα Τουμασάτου αντιδρούν

Η φωτογράφος και ο ηθοποιός είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας είναι από τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz που ο κόσμος αγαπάει να βλέπει. Και δε μιλάμε μόνο για τους άσημους φανς της φωτογράφου και του ηθοποιού αλλά και για celebrities που θαυμάζουν το ζευγάρι.

Η 48χρονη ηθοποιός που συχνά ανεβάζει κοινές φωτογραφίες με τον καλό της στον λογαριασμό της στο Instagram, έκανε την Κυριακή (21.8) μία ανάρτηση, στην οποία ποζάρουν αγκαλιά στην παραλία πάνω στα βότσαλα.

https://www.instagram.com/p/ChhinJoIUHF

Το θέαμα «φωνάζει» έρωτα, κάτι που παρατήρησαν και οι ακόλουθοί της, με τους διάσημους να σπεύδουν να κάνουν σχόλια. Ανάμεσα σε αυτούς βρέθηκαν η Ευγενία Σαμαρά με τη Μαριάννα Τουμασάτου.

Δες εδώ:

Πώς ο Αποστόλης Τότσικας βοηθάει τη Ρούλα Ρέβη

Η Ρούλα Ρέβη, ωστόσο, δε χάνει ευκαιρία να δείχνει την αγάπη και τον θαυμασμό της για τον καλό της και συχνά του κάνει αφιερώσεις δημόσια. Στα τέλη του Ιουλίου, για παράδειγμα, η φωτογράφος μίλησε για το πόσα πράγματα τής δίνει ως άνθρωπος ο ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CgMg7zpIwif

«Όταν κάποιος ανοίγει την καρδιά του σε σένα, δεν μπορείς παρά να δεις τον εαυτό σου με πιο όμορφο τρόπο. Σιωπά την κριτική στον εαυτό σου και σε βοηθάει να ξεπεράσεις το να είσαι ο μεγαλύτερος εχθρός του εαυτού σου. Αγάπη», έγραψε.

Να μιλάς για τον έρωτα της ζωής σου όπως η Ρούλα Ρέβη για τον Αποστόλη Τότσικα

Η ερωτική εξομολόγηση της Ρούλας Ρέβη στον Αποστόλη Τότσικα

Τον περασμένο Μάιο, η Ρέβη αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση για τον Τότσικα, στην οποία μιλάει για τη ζωή τους, δίνοντας, παράλληλα, συμβουλές μέσω της προσωπικής της εμπειρίας για το πώς ένα ζευγάρι πρέπει να αντιμετωπίζει τις εντάσεις και τους τσακωμούς και να φροντίζει την αγάπη του.

«Lifetime project… Έτσι θα το έλεγα. Ξέρω εσείς θα μου πείτε. Ωραία τα μαλλιά σου καστανά και εγώ θα σας πω πως μερικά πράγματα έγιναν, γίνονται ή θα γίνουν στην ώρα τους.

Θέλω σήμερα να πω πως μια ζωή 14 χρόνων, ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα δεν γίνεται, δεν μπορεί να είναι πάντα ιδανική και θεσπέσια, όπως και πολλές φορές νομίζουμε πως ξέρουμε ποιος είναι το αφεντικό σε μια σχέση αλλά είμαστε επί της ουσίας μακριά νυχτωμένοι. Είναι ωραίο ο αρχηγός να αλλάζει θέση, να εναλλάσσεται ο ένας με τον άλλον, ακριβώς όπως και τα συναισθήματα που βιώνουμε κατά καιρούς. Το λάθος κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι η έλλειψη έντασης στα ζευγάρια τη στιγμή που πραγματικά πρέπει να βγει και να εξουδετερωθεί από έναν σύντομο καυγά, λίγα μούτρα, κρυφές σκέψεις κλπ κλπ, γιατί είναι πράγματι η ευκαιρία σου να πεις κατάμουτρα στον άλλον τι σε πειράζει. Είμαι υποστηρικτής αυτής της θεωρίας και όχι της άλλης με την υπερβολική και υπερτιμημένη αξιοπρέπεια που καμία φορά συσσωρεύει απογοήτευση και θυμό και δεν εκτονώνεται. Να μιλάς στον άλλον με επιμονή την ώρα που θες να πεις κάτι που μπορεί να σας σώσει. Όλες οι στρατηγικές αποτυγχάνουν και η μόνη που επικρατεί και λειτουργεί είναι να μιλάς και να λες το παράπονο σου. Αν δεις αλλαγή κάθε φορά μετά από αυτό είσαι στο Σωστό μέρος με τον σωστό άνθρωπο! Η αγάπη δεν είναι ‘δουλειά’ είναι ΑΛΗΘΕΙΑ. Καλημέρα, κουκλάκια», έγραψε.