Alessandra Ambrosio & Anja Louise ποζάρουν μαζί και δεν ξέρεις ποια είναι η μαμά και ποια η κόρη

Μαρία Ροδίτη
Alessandra Ambrosio & Anja Louise ποζάρουν μαζί και δεν ξέρεις ποια είναι η μαμά και ποια η κόρη

Η έφηβη κόρη της Alessandra Ambrosio έγινε 14 ετών και μαμά με κόρη πόζαραν με μαγιό πιο χαρούμενες από ποτέ. 

Τα γενέθλιά της είχε την Τετάρτη (24/8) η κόρη της Alessandra Ambrosio και μαμά με κόρη γιόρτασαν αυτήν την ιδιαίτερη μέρα by the beach, σε σκάφος στο Μαυροβούνιο όπου κάνουν διακοπές, φορώντας τα μαγιό τους. Η Anja Louise έγινε 14 ετών και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η μαμά της διακρίνεις ξεκάθαρα την ομοιότητά τους.

Μπορεί η Anja να είναι πιο ξανθά και η Alessandra να έχει πιο σκούρα μαλλιά, αλλά στο πρόσωπο μαμά με κόρη μοιάζουν πάρα πολύ. Και έχουν και μικρή διαφορά ηλικίας μιας και η Alessandra έφερε στον κόσμο την Anja όταν ήταν 27 ετών.

Τα fitness μυστικά της Alessandra Ambrosio για να διατηρεί το σώμα της

Το τρυφερό post της Alessandra Ambrosio για τα γενέθλια της κόρης της

«Χρόνια πολλά στο πιο εκπληκτικό κορίτσι αυτού του κόσμου @anjalouise.a.m!!! Είμαι τόσο τυχερή που είμαι η μαμά σου και η αγάπη μου για σένα είναι άπειρη… Σε αγαπώ και σου εύχομαι όλα τα πράγματα στη ζωή σου γιατί το αξίζεις!!!!! 🎂💖✨», έγραψε το supermodel για να ευχηθεί στην κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον πρώην αρραβωνιαστικό της, Jamie Mazur.

https://www.instagram.com/p/Chqg1j_FTvH

Η Alessandra, φορώντας λιλά μπικίνι, και η Anja, φορώντας λευκό μαγιό, πόζαραν αγκαλιά και γεμάτες χαμόγελο λίγο πριν… η 14χρονη πια σβήσει μια αυτοσχέδια τούρτα. Και όπως βλέπεις στο βίντεο παραπάνω (swipe left), η μικρή έλαμπε από χαρά όταν όλοι της τραγουδούσαν «Happy Birthday».

Πριν από το παραπάνω post, η Alessandra Ambrosio είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο με εικόνες από τη βρεφική και παιδική ηλικία της κόρης της γράφοντας στη λεζάντα: «Χαρούμενα 14α γενέθλια Anja μου!!!».

https://www.instagram.com/p/Chp7yQ0l0oB

Τα παιδιά της Alessandra Ambrosio και ο νέος σύντροφος

Η Alessandra Ambrosio είναι επίσης μαμά ενός 10χρονου αγοριού, του Noah, που κι αυτόν τον έχει αποκτήσει με τον Jamie Mazur. Το ζευγάρι χώρισε το 2018, αλλά το supermodel τον Φεβρουάριο του 2021 βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του συναδέλφου της, μοντέλου, Richard Lee.

Οι δυο τους αυτό το καλοκαίρι πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές στο Αμάλφι της Ιταλίας, αλλά και στο Μαυροβούνιο παρέα με τα παιδιά της Alessandra.