Το single καλοκαίρι της Κατερίνας Καινούργιου μέσα από φωτογραφίες - και το like στον Τσαγκρίδη

Ιωάννα Τζανή
Το single καλοκαίρι της Κατερίνας Καινούργιου μέσα από φωτογραφίες - και το like στον Τσαγκρίδη

Από τη Μύκονο στην Ίμπιζα και από την Ίμπιζα στην Πάρο και την Κεφαλονιά, η Κατερίνα Καινούργιου απόλαυσε την ελευθερία της - Τα νέα πρόσωπα στην εκπομπή της «Super Κατερίνα»

Μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και τα μελαγχολικά quotes στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου είπε να το... πάρει αλλιώς και να απολαύσει στο 100% το καλοκαίρι της, παρέα με καλούς φίλους που βρίσκονται πάντα στο πλευρό της, τόσο στις καλές όσο και στις δύσκολες στιγμές.

Έτσι η 37χρονη παρουσιάστρια έφτιαξε βαλίτσες και ταξίδεψε από νησί σε νησί, όπου την είδαμε να είναι χαλαρή, ξέγνοιαστη και πιο απελευθερωμένη από ποτέ, αφού πόζαρε χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ, ενώ χόρεψε και διασκέδασε με την ψυχή της. Αν θέλεις να πάρεις μια γεύση από το φετινό καλοκαίρι της Κατερίνας Καινούργιου, συνέχισε να διαβάζεις!

Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε κουμπάρα- Η εντυπωσιακή εμφάνιση και η μεγάλη έκπληξη

Οι διακοπές της Κατερίνας στη Μύκονο

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Κατερίνα Καινούργιου τίμησε... δεόντως το νησί της Μυκόνου, όπου πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της εκεί, παρέα με τους καλούς της φίλους Νίκο Κοκλώνη και Πηγή Δεβετζή.

Το ταξίδι της Κατερίνας στην Ίμπιζα

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν αρκέστηκε στις ομορφιές των ελληνικών νησιών και θέλησε να ταξιδέψει στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Ίμπιζα, παρέα με τις κολλητές της φίλες και δημοσιεύοντας μερικές υπέροχες φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/Cg4t0G4o912

Οι χοροί στην Πάρο παρέα με τη Δανάη Παππά

Αφού επέστρεψε από την Ίμπιζα, η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στην Πάρο μαζί με τις κολλητές της. Η παρουσιάστρια δεν επέλεξε τυχαία το νησί, αφού εκεί βρισκόταν και η ηθοποιός Δανάη Παππά, με την οποία κάνει στενή παρέα τον τελευταίο χρόνο.

https://www.instagram.com/p/ChKFmUTLEBP

Στο νησί της Πάρου η 37χρονη παρουσιάστρια το έριξε για τα καλά έξω, χόρεψε, τραγούδησε και ανέκτησε και πάλι την πεσμένη ψυχολογία που είχε μετά την οριστική ρήξη στη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου μέχρι και τσιφτετέλι χόρεψε μαζί με τις φίλες της, στο beach bar του Λάμπρου Λάζαρη (σ.σ. ο σύντροφος της Δανάης), στον Αμπελά της Πάρου.

Η κουμπαριά στην Κεφαλονιά

Πριν από λίγες ημέρες, η Κατερίνα ταξίδεψε στο νησί της Κεφαλονιάς όπου πάντρεψε την καλή φίλη και συνεργάτιδά της, Μάιρα Γρυπαίου.

Για την ιδιαίτερη αυτή μέρα, η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα καλοκαιρινό και αέρινο φόρεμα σε fluo πορτοκαλί χρώμα, δημιουργία της Μαρίας Κονίδη. Μόνο τυχαία δεν ήταν αυτή η χρωματική επιλογή αφού το πορτοκαλί συμβολίζει τη χαρά, τον πλούτο, την ευτυχία, την αισιοδοξία, την επιμονή, τη ζεστασιά, και τη φιλία.

Την glam εμφάνισή της ολοκλήρωσαν τα nude ψηλοτάκουνα παπούτσια του οίκου Valentino. Τα μαλλιά της επιμελήθηκε η νύφη (και προσωπική της hair stylist), Μάιρα Γρυπαίου και το αποτέλεσμα ήταν εκθαμβωτικό.

Το follow και το like στον πρώην

Παρόλο που ο χωρισμός λέγεται πως είναι οριστικός, η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται πως δεν κρατάει κακία στον Φίλιππο Τσαγκρίδη, αφού τον έκανε ξανά follow στο Instagram και μάλιστα του πάτησε και like στο τελευταίο post του. Ίσως η παρουσιάστρια θέλει να διατηρήσει φιλικές - ή έστω τυπικές - σχέσεις με τον πρώην της. Ο χρόνος θα δείξει.

299823383_2027973954075878_8142341811073470752_n-(1).jpg

Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει με ανανεωμένη ομάδα – Η ανακοίνωση για τα νέα πρόσωπα στη «Super Κατερίνα

Και μετά τις ανέμελες καλοκαιρινές διακοπές, η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει στη βάση της, αφού από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου θα μας κρατάει καθημερινά συντροφιά μέσα από την πρωινή εκπομπή της, «Super Κατερίνα».

Τα πρόσωπα που θα την πλαισιώνουν τη φετινή τηλεοπτική σεζόν θα είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα ενισχύσει και φέτος την εκπομπή, ενώ ο Νικόλας Σακελλαρίου θα κάνει τις μέρες μας άλλοτε γλυκές κι άλλοτε αλμυρές, ανάλογα με τις νόστιμες συνταγές του.

Πηγή φωτογραφιών: @katken