O Scott Disick έχει νέα σύντροφο με τις ευλογίες της Kourtney Kardashian

O Scott Disick έχει νέα σύντροφο με τις ευλογίες της Kourtney Kardashian

Ο 39χρονος είναι ξανά ερωτευμένος και η στάση της τηλεπερσόνας εξέπληξε τους πάντες.

Νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή φαίνεται πως έχει γυρίσει το τελευταίο διάστημα ο Scott Disick. O 39χρονος εντοπίστηκε πρόσφατα από τους φωτογράφους κατά τη διάρκεια εξόδου του με την Kimberly Stewart, την οποία κρατούσε από το χέρι.

Ο πρώην σύντροφος και πατέρας των παιδιών της Kourtney Kardashian δείχνει ευτυχισμένος με τη νέα του σχέση. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως οι 2 γυναίκες γνωρίζονται εδώ και 20 ολόκληρα χρόνια αφού φοιτούσαν μαζί στο Buckley School.

Η Kourney Kardashian χαίρεται για το νέο δεσμό του πρώην της

«Η Kourtney γνωρίζει την Kimberly εδώ και πολλά χρόνια και στην πραγματικότητα πιστεύει ότι είναι ιδανική για τον Scott», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον της τηλεπερσόνας.

Πριν έρθουν πιο κοντά και αποφασίσουν να γίνουν ζευγάρι, ο Travis Barker και η Kourtney Kardashian ήταν πολύ καλοί φίλοι. Δεν κάνει σε κανέναν λοιπόν εντύπωση η στάση της 43χρονης στη νέα σχέση του πρώην της.

https://www.instagram.com/p/Chk_LbeJxsB

«Η Κourtney ξέρει πώς μπορεί να γεννηθεί αληθινή αγάπη από τις φιλίες γιατί είναι ζωντανή απόδειξη αυτού. Η φιλία της με τον Travis τους έδωσε τόσο ισχυρά θεμέλια», συμπλήρωσε η πηγή.

https://www.instagram.com/p/Chc7ltapS_H

Το οργισμένο μήνυμα της Kourtney Kardashian για όσους δεν σεβάστηκαν τον σύζυγό της Travis Barker

Ο Scott Disick, η Kimberly Steweart και η Kourtney Kardashian κρατούν για την ώρα σιγή ιχθύος. Άτομο από το άμεσο περιβάλλον τους δήλωσε στο HollywoodLife: «Η Kourtney πιστεύει ότι αυτό είναι καλό για τον Scott επειδή γνωρίζει τον Scott τόσο καλά. Ξέρει ότι η Kimberly είναι καλός άνθρωπος και εξαιρετική μητέρα. Πιστεύει ότι φαίνονται πολύ χαριτωμένα μαζί και αλληλοσυμπληρώνονται καλά. Η Kourtney δεν θα ήθελε τίποτα περισσότερο από το να εγκατασταθεί ο Scott σε μια υγιή σχέση και το υποστηρίζει απόλυτα. Έχουν την ευλογία της».

Ο χωρισμός Kourtney-Scott

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να πάρουν το 2015 ο Scott Disick και η Kourtney Kardashian. Tο ζευγάρι χώρισε μετά από 9 χρόνια κοινής πορείας κατά τη διάρκεια των οποίων απέκτησαν τρία παιδιά. Οι πρώην σύντροφοι δεν παντρεύτηκαν ποτέ αφού η πολυτάραχη ζωή του Scott ανάγκασε την Kourtney να αφήσει αναπάντητη την πρόταση γάμου που της έκανε.

«Η Kourtney ήταν πάντα στο πλευρό του Scott αλλά τώρα έπρεπε να κάνει το καλύτερο για τα παιδιά τους», ανέφερε πηγή από το στενό τους περιβάλλον λίγο μετά τον χωρισμό.

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2006 και πέρασε αρκετές δυσκολίες. Η αδυναμία του Scott στο αλκοόλ, ήταν ο λόγος για τον οποίο χώρισαν προσωρινά το 2010. Σχεδόν σε κάθε επεισόδιο του «Keeping up with the Kardashians», ο Scott ξενυχτούσε, έπινε, φλέρταρε και τσακωνόταν με τη σύντροφό του.

Πηγή κεντρικής: letthelordbewithyou