Η πρώτη κίνηση της Kourtney Kardashian μετά τον γάμο με τον Travis Barker

Η πρώτη κίνηση της Kourtney Kardashian μετά τον γάμο με τον Travis Barker

Η τηλεπερσόνα έκανε μια σημαντική αλλαγή στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Kourtney Kardashian αφού την Κυριακή (22.05) παντρεύτηκε με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Travis Barker. Το ζευγάρι πραγματοποίησε τον θρησκευτικό γάμο του στο Πορτοφίνο, παρουσία στενών φίλων και συγγενών. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο κάστρο «Castello Brown» και η νύφη έκλεψε τις εντυπώσεις με το πρωτότυπο mini νυφικό της, δημιουργία του οίκου Dolce & Gabbana.

Ο Travis Barker πήγε στον τάφο του πατέρα της Kourtney Kardashian για να ζητήσει το χέρι της

Η Kourtney έκανε μια μεγάλη αλλαγή στο Instagram

Λίγο μετά την τελετή του γάμου, η Kourtney Kardashian μοιράστηκε στα social media ένα καρουζέλ φωτογραφιών, γράφοντας: «Ευτυχισμένοι για πάντα».

H τηλεπερσόνα και ο ράπερ έκαναν το «μεγάλο βήμα» στις 15 Μαΐου νομιμοποιώντας τον δεσμό τους στο δικαστήριο στη Santa Barbara της California ενώ προ λίγων ημερών, παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στο κάστρο Castello Brown της Ιταλίας.

missbarker.jpg

Αμέσως μετά τον θρησκευτικό τους γάμο στο Πορτοφίνο, η Kourtney Kardashian προέβη σε μια αλλαγή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Kourtney πρόσθεσε δίπλα από το ονοματεπώνυμό της, το επίθετο του συζύγου της και έγινε Kourtney Kardashian Barker.

https://www.instagram.com/p/Cd38QaqP-jR

Οι 3 γάμοι της Kourtney και του Travis

Στις 5 Απριλίου του 2022, η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker παντρεύτηκαν για πρώτη φορά στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα. Ήταν ένας ανεπίσημος γάμος που έλαβε χώρα σε παρεκκλήσι του Las Vegas, μετά την τελετή των Grammys. Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στις 15 Μαΐου του 2022, το ζευγάρι παντρεύτηκε για δεύτερη φορά στο δημαρχείο της California. Τα δημοσιεύματα που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου τόνιζαν ότι θα ακολουθήσει ακόμη μια τελετή αφού το ζευγάρι είχε αποφασίσει να παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο.

https://www.instagram.com/p/CVJzKB2FGUq

Το χρονικό της σχέσης τους

Στο ξεκίνημα του 2021, το περιοδικό People επιβεβαίωσε τη σχέση του Barker με την Kourtney Kardashian και ο δεσμός έγινε επίσημος στις 14 Φεβρουαρίου 2021 με ένα κοινό post στο Instagram. Μέχρι τον Απρίλιο ο Barker έκανε τατουάζ στο στήθος του την Kourtney και τον Μάιο αποκάλεσε την Kardashian ως τον έρωτα της ζωής του.

Τον Οκτώβριο του 2021 ο Travis Scott έκανε την πιο ρομαντική πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Kourtney, φέρνοντας μια ανθοσύνθεση από κόκκινα τριαντάφυλλα στην άμμο.

Πηγή κεντρικής: kourtneykardash