Kourtney Kardashian-Travis Barker: Έχουν επέτειο και έκαναν ένα post-αποκάλυψη για τον γάμο τους

Kourtney Kardashian-Travis Barker: Έχουν επέτειο και έκαναν ένα post-αποκάλυψη για τον γάμο τους

Το ζευγάρι γιορτάζει 2 εβδομάδες από τον πρώτο του γάμο και μοιράστηκε μερικές άγνωστες λεπτομέρειες.

Η Kourtney Kardashian διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της και φαίνεται πως αναπολεί την ημέρα που έγινε νόμιμη σύζυγος του μουσικού, Travis Barker. Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε για τρίτη φορά με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Πορτοφίνο την Κυριακή, 22 Μαΐου σε στενό, οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Είχαν προηγηθεί 2 ακόμη τελετές με τον ανεπίσημο γάμο τους να λαμβάνει χώρα σε παρεκκλήσι του Las Vegas, μετά την τελετή των Grammys. Λίγο αργότερα στις 15 Μαΐου του 2022, το ζευγάρι παντρεύτηκε για δεύτερη φορά στο δημαρχείο της California.

Το post της Kourtney και οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της

https://www.instagram.com/p/CeJzCjwPHPg

Πριν λίγα 24ωρα η τηλεπερσόνα δημοσίευσε ένα καρουζέλ με φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της στην Sangta Barbara, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας της πινακίδας του αυτοκινήτου τους που έγραφε «Just Married».

«Πριν από δύο εβδομάδες σήμερα, όταν οδηγήσαμε στο δικαστικό μέγαρο για να υπογράψουμε την άδεια γάμου μας πριν από την τελετή του γάμου μας στην Ιταλία», έγραψε η Kourtney στη λεζάντα στο Instagram.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε τους μελλόνυμφους με matching παπούτσια ενώ σε άλλες λήψεις η νύφη ποζάρει μέσα στο cabrio αυτοκίνητό τους. Μια πηγή από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού δήλωσε στο People.com ότι σύσσωμες οι Kardashians έλαμπαν από χαρά στον γάμο της Kourtney.

«Ήταν ένα μαγικό Σαββατοκύριακο για όλους. Η Kourtney δεν σταμάτησε να χαμογελά. Της άρεσε να περιτριγυρίζεται από την οικογένειά της και τους στενούς της φίλους. Δεν θα μπορούσε να ζητήσει έναν πιο τέλειο γάμο», ανέφερε η πηγή.

Kourtney Kardashian-Travis Barker: Το εορταστικό δείπνο λίγο πριν τον δεύτερο γάμο τους

Οι 3 γάμοι της Kourtney και του Travis

Στις 5 Απριλίου του 2022, η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker παντρεύτηκαν για πρώτη φορά στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα. Ήταν ένας ανεπίσημος γάμος που έλαβε χώρα σε παρεκκλήσι του Las Vegas, μετά την τελετή των Grammys. Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στις 15 Μαΐου του 2022, το ζευγάρι παντρεύτηκε για δεύτερη φορά στο δημαρχείο της California. Τα δημοσιεύματα που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου τόνιζαν ότι θα ακολουθήσει ακόμη μια τελετή αφού το ζευγάρι είχε αποφασίσει να παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο.

Το χρονικό της σχέσης τους

Στο ξεκίνημα του 2021, το περιοδικό People επιβεβαίωσε τη σχέση του Barker με την Kourtney Kardashian και ο δεσμός έγινε επίσημος στις 14 Φεβρουαρίου 2021 με ένα κοινό post στο Instagram. Μέχρι τον Απρίλιο ο Barker έκανε τατουάζ στο στήθος του την Kourtney και τον Μάιο αποκάλεσε την Kardashian ως τον έρωτα της ζωής του.

Τον Οκτώβριο του 2021 ο Travis Scott έκανε την πιο ρομαντική πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Kourtney, φέρνοντας μια ανθοσύνθεση από κόκκινα τριαντάφυλλα στην άμμο.

Πηγή κεντρικής: kourtneykardash