Ο Nicolas Cage έκανε μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του και αυτός είναι ο λόγος

Ο Nicolas Cage έκανε μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του και αυτός είναι ο λόγος
©2022 Evan Agostini

O 58χρονος ηθοποιός δεν θυμίζει σε τίποτα την παλιά του εικόνα.

Μια άκρως ανατρεπτική εμφάνιση έκανε ο Nicolas Cage, ο οποίος συνεχίζει επιτυχώς τα γυρίσματα για την επερχόμενη ταινία «Renfield» στην οποία θα πρωταγωνιστήσει. Η ταινία προέρχεται από το μυθιστόρημα του Bram Stoker’s Dracula του 1987 και ο Cage θα υποδηθεί τον Κόμη Δράκουλα. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στους Los Angeles Times, ο 58χρονος δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένος που θα παίξει τον συγκεκριμένο ρόλο.

«Το κλειδί, νομίζω, είναι η κίνηση. Είδα την ταινία «Malignant» και ο σκηνοθέτης της Τζέιμς Γουάν καθώς και η ηθοποιός δημιούργησαν μία χορογραφία τρομακτική. Ελπίζω να κάνω και εγώ κάτι αντίστοιχο, όπου ο Δράκουλας μπορεί είτε να γλιστράει είτε να κινείται όπως η Sadako στο "Ring"», δήλωσε ο Cage.

Λίγο αργότερα αναφέρθηκε στα κατοικίδιά του, μια γάτα που ονομάζεται Merlin και ένα κοράκι που το φωνάζει Hoogan. Ο βραβευμένος με Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου ηθοποιός, μίλησε επίσης για τη μεγάλη του αγάπη, τον κινηματογράφο: «Δούλευα στον κινηματογράφο Fairfax στο Beverly πουλώντας εισιτήρια και ποπ κορν. Ήταν η πρώτη μου δουλειά. Ήμουν 15 ετών και το μόνο που με ενδιέφερε ήταν το σινεμά. Ήθελα να παίζω σε ταινίες. Ο κινηματογράφος ήταν πάντα φίλος μου από παιδί. Με βοήθησε να περάσω διάφορες δύσκολες περιόδους».

Ο Nicolas Cage έβαψε τα μαλλιά του κόκκινα

cage1.jpg

Ο Nicolas Cage θα είναι ο νέος Δράκουλας! 5 άγνωστες λεπτομέρειες για τον φρικιαστικό κακό

Η νέα εμφάνιση του σταρ δημοσιοποιήθηκε μέσω ενός χρήστη του Τwitter που εντόπισε τον διάσημο ηθοποιό και θέλησε να μοιραστεί τα νέα. Ο 58χρονος άλλαξε χρώμα μόνο στα μαλλιά του και άφησε το μούσι του φυσικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο look του Χολυγουντιανού σταρ έγινε για χάρη της νέας ταινίας (Renfield) που ετοιμάζει.

H ταραχώδης προσωπική ζωή του ηθοποιού

Το 2002 o Nicolas Cage παντρεύτηκε τη Lisa Marie Presley, κόρη του Elvis Prisley, αλλά το ζευγάρι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μόλις 107 μέρες μετά την γαμήλια τελετή. Ο διάσημος ηθοποιός έκανε λίγο αργότερα έναν γάμο-express διαρκείας τεσσάρων ημερών, με τη makeup artist Erika Koike.

Παντρεύτηκαν στις 23 Μαρτίου του 2019 στο Λας Βέγκας αλλά στις 27 του ίδιου μήνα ο ηθοποιός ζήτησε ακύρωση του γάμου, ισχυριζόμενος ότι είχε παντρευτεί υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η αίτηση ακύρωσης απορρίφθηκε και αναγκάστηκαν να πάρουν διαζύγιο. Σήμερα ο ηθοποιός βρίσκεται στον πέμπτο γάμο του, με τη Riko Shibata, η οποία κυοφορεί το 3ο του παιδί.

Πηγή κεντρικής: apimages.com