Η Μαρία Ηλιάκη πήγε διακοπές αλλά όλοι κοιτούσαν τι έγραφε η τσάντα του Στέλιου Μανουσάκη

Η Μαρία Ηλιάκη πήγε διακοπές αλλά όλοι κοιτούσαν τι έγραφε η τσάντα του Στέλιου Μανουσάκη

Η παρουσιάστρια έφυγε για Χανιά με τον πατέρα του παιδιού της.

Οι περισσότεροι έχουν γυρίσει σιγά-σιγά από τις διακοπές τους και προσπαθούν να εγκλιματιστούν με τη δουλειά στο γραφείο και τη γενικότερη καθημερινότητα που δεν περιλαμβάνει το τρίπτυχο «θάλασσα-φαγητό-ύπνος». Υπάρχουν, όμως, κι εκείνοι που επιλέγουν τα τέλη του καλοκαιριού και τον Σεπτέμβριο για τις διακοπές τους είτε γιατί προτιμούν την ησυχία είτε γιατί απλά βολεύει καλύτερα το πρόγραμμα.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης έφυγαν για Χανιά

Η Μαρία Ηλιάκη, για παράδειγμα, επέλεξε τη σημερινή ημέρα (26/8) για να αναχωρήσει με τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Στέλιο Μανουσάκη, για διακοπές.

«Ήθελα να σας ανακοινώσω ότι τώρα που γυρίσατε όλοι από τις διακοπές σας, φύγαμε εμείς. Βέβαια. Επιτέλους. Ήρθε και για εμάς η ώρα», είπε η 44χρονη παρουσιάστρια στο πρώτο σχετικό story που έκανε από το αεροδρόμιο.

Η daddy bag του Στέλιου Μανουσάκη

Το story που ακολούθησε έδειχνε ένα πλάνο με τον Μανουσάκη να βρίσκεται μπροστά από την ενός έτους κορούλα τους. Στην πλάτη του, ωστόσο, κουβαλούσε ένα backpack και πάνω σε αυτό το μήνυμα «Daddy Bag» που δείχνει πόσο τρυφερός «χαζομπαμπάς» είναι.

Η Μαρία Ηλιάκη βρήκε παλιό εξώφυλλό της με την Κατερίνα Καινούργιου και το τρολάρισμα ήρθε άμεσα

Το ατύχημα της Μαρίας Ηλιάκη τον Δεκαπενταύγουστο

Δε φτάνει που μέχρι τώρα η Ηλιάκη ήταν στην Αθήνα, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, είχε και ένα ατύχημα μέσα στο σπίτι της. Η Ηλιάκη, δείχνοντας το τυλιγμένο δάχτυλό της στον φακό, εξήγησε τότε στους φανς τι συνέβη και αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο παραμονές Δεκαπενταύγουστου.

«Καλημέρα, χρόνια πολλά σε όλους. Ήταν μία υπέροχη παραμονή Δεκαπενταύγουστου… 4 ράμματα. Κάπως έτσι πέρασα χτες το βράδυ. 4 ράμματα στο δαχτυλάκι. Θα μπορούσε να ήταν τένοντας, οπότε λέω Δόξα Τω Θεώ και κάνω τον σταυρό μου. Βοήθησε η Παναγία για άλλη μία φορά. Παρ’ όλα αυτά, 4 ωραία ραμματάκια, έσπασε ένα πιάτο στο χέρι μου. Δεν κατάλαβα πώς. Έκανα αντιτετανικό ορό. Πολύ ωραία εμπειρία κι αυτή. Στον πωπό το κάνουν, δεν το ήξερα. Αυτά. 4 ραμματάκια. Τώρα, λέει, θα πρέπει να κάνω μπάνιο έτσι (σηκώνει ψηλά το χέρι) στη θάλασσα, να το κρατάω ψηλά το χέρι και στο μπάνιο που μόλις έκανα (στο σπίτι) έβαλα μία σακούλα και το έδεσα και δεν πέρασε νερό. Αυτά, έτσι. Καλή εβδομάδα να έχουμε, που θα την έχουμε, γιατί υπάρχουν και χειρότερα», ακούγεται να λέει η Ηλιάκη.