Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραμένει Instagram queen και κρύβει επιμελώς την κοιλιά της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραμένει Instagram queen και κρύβει επιμελώς την κοιλιά της

Η 34χρονη διανύει μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει πολλούς λόγους για να είναι χαρούμενη αυτή τη σεζόν, με τις αλλαγές στην ζωή της να είναι ριζικές. Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του «Κάτι ξαναψήνεται», η παρουσιάστρια ξεκίνησε τις διακοπές της, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς σε περίπου 3 μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Μπορεί η παρουσιάστρια να μην έχει μιλήσει ακόμη ανοιχτά για τις αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή της ωστόσο οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του Τύπου σε συνδυασμό με τις αναρτήσεις της στο Instagram, φανερώνουν τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας μετακόμισαν πρόσφατα σε νέο σπίτι και περιμένουν με ανυπομονησία τον πελαργό. Τις προηγούμενες ημέρες το ζευγάρι βρέθηκε στην γενέτειρα της Κωνσταντίνας, την Ρόδο όπου ζουν μόνιμα οι γονείς της. Λίγο αργότερα επισκέφθηκαν τη Σύμη και πριν λίγα 24ωρα επέστρεψαν στην πρωτεύουσα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει βρει το κόλπο για να κρύψει την εγκυμοσύνη της

Η παρουσιάστρια έχει επιλέξει να κρατήσει σιγή ιχθύος για το ευτυχές γεγονός, παραμένει ωστόσο ενεργή στα social media. Στα τελευταία της posts κρύβει επιμελώς την κοιλιά της επιλέγοντας αέρινα φορέματα.

Το βράδυ της Πέμπτης (25.08), η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε ένα Instagram-story βίντεο από τον καναπέ του σπιτιού της, όπου την βλέπουμε να έχει αγκαλιά το κατοικίδιό της.

Ξέσπασε η Σπυροπούλου για το κρυφτούλι με την εγκυμοσύνη και καταλαβαίνουμε ακριβώς πώς νιώθει

https://www.instagram.com/p/ChhfMjyoPr4

O μυστικός γάμος πριν τον τοκετό

Λίγο πριν τον ερχομό του μωρού, το ζευγάρι αναμένεται να επισημοποιήσει τη σχέση του σε δημαρχείο των Νοτίων προαστίων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο ένθετο «Secret», η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύντροφός της θα παντρευτούν λίγο πριν το τέλος του 2022. Ο γάμος τους θα γίνει σε στενό οικογενειακό περιβάλλον, χωρίς κάμερες και δημοσιότητα. Το «παρών» θα δώσουν μόνο οι οικογένειες του ζευγαριού.

https://www.instagram.com/p/CZ9-zroLACA

Πριν από λίγες ημέρες το ερωτευμένο ζευγάρι γιόρτασε δύο χρόνια σχέσης, την ώρα που οι φήμες για εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας όλο και πληθαίνουν.

Οι δύο τους γιόρτασαν την επέτειό τους με ένα ρομαντικό δείπνο και έσβησαν μία εντυπωσιακή τούρτα. Η γνωστή παρουσιάστρια, μάλιστα, μοιράστηκε μια φωτογραφία, όπου ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί στο στόμα με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

epeteios_spyropoulou.jpeg

«Χαρούμενη επέτειο αγάπη της ζωής μου. 22/8», έγραψε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα Instagram Stories της.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις φωτογραφίες στις οποίες η παρουσιάστρια κρύβει με μαεστρία την κοιλίτσα της.

Πηγή κεντρικής: konstantina_spyropoulou