Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου & το μίνι που έκρυβε (όμως) την κοιλιά, ενίσχυσε τις φήμες εγκυμοσύνης

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου & το μίνι που έκρυβε (όμως) την κοιλιά, ενίσχυσε τις φήμες εγκυμοσύνης

Η φωτογραφίας που «πρόδωσε» τη διάθεσή της από την τοποθεσία Νάξο. 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους κι αυτό δεν κρύβεται. Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του «Κάτι ξαναψήνεται», η παρουσιάστρια απολαμβάνει στο έπακρο τις διακοπές της, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι αχώριστο και δεν σταματά να κάνει κοινές εμφανίσεις. Όπως αποκάλυψε η ίδια η Κωνσταντίνα πριν λίγες ημέρες στο Instagram, εκείνη και ο σύντροφός της συγκατοικούν σε νέο σπίτι.

Η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και δημοσιεύει συχνά φωτογραφικό υλικό από τις καλοκαιρινές αποδράσεις τους. Η πολυήμερη απουσία της παρουσιάστριας από τα social media σε συνδυασμό με την πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της (όπου έκρυβε με μαεστρία την κοιλιά της) και τα διάφορα δημοσιεύματα, έχουν πυροδοτήσει τις φήμες που την θέλουν να περιμένει το πρώτο της παιδί. Η λαμπερή παρουσιάστρια δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει αλλά ούτε διαψεύσει κάτι.

Η νέα ολόσωμη photo της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Στη Νάξο βρέθηκε πριν λίγα 24ωρα η παρουσιάστρια μαζί με τον αγαπημένο της όπου χαλάρωσαν και απόλαυσαν τις βουτιές τους. Στην τελευταία της ανάρτηση στο Ιnstagram η Κωνσταντίνα ποζάρει ευδιάθετη φορώντας ένα αέρινο printed φόρεμα.

«Όσα παίρνει ο άνεμος», έγραψε κάτω από την ανάρτησή της η παρουσιάστρια, δείχνοντας πιο ξέγνοιαστη από κάθε άλλη φορά. Το σώμα της δεν έχει ακόμη κάποια ορατή αλλαγή ωστόσο η ενδυματολογική της επιλογή είναι ιδανική σε περίπτωση που θέλει να κρύψει τα σημάδια της εγκυμοσύνης της.

https://www.instagram.com/p/CgcU0WSo53r

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποχαιρετά το «Κάτι Ξαναψήνεται» και επιστρέφει στην εκπομπή που αγάπησε

Η «σιγή ιχθύος» της Κωνσταντίνας στα social media

«Δεν σας έχω ξεχάσει καθόλου, συνεχίζω να σας σκέφτομαι και να σας αγαπώ! Το τελευταίο διάστημα όμως είχα μια μετακόμιση (φαντάζομαι ξέρετε τι σημαίνει αυτό). Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει αλλά είμαστε σε καλό δρόμο», έγραψε πρόσφατα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε Instagram-story θέλοντας να δικαιολογήσει την σύντομη αποχή της.

Σε πρόσφατο δημοσίευμα του περιοδικού «ΟΚ!», αναφέρεται πως το ζευγάρι θα μετακομίσει στην περιοχή της Βούλας, αρκετά κοντά στο διαμέρισμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή και δεν είναι λίγες οι φορές που το ζευγάρι επισκέπτεται τα εστιατόριά του για να απολαύσει ένα ρομαντικό δείπνο.

Όσον αφορά την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της, η παρουσιάστρια απάντησε το εξής: «Με συγκινείτε για το ενδιαφέρον σας. Τόσα πολλά μηνύματα αγάπης. Θα τα πούμε όλα στην ώρα τους».

Πηγή κεντρικής: konstantinaspyropoulou