Με καρουζέλ φωτογραφιών & ραπουνζέλ μαλλί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά

Με καρουζέλ φωτογραφιών & ραπουνζέλ μαλλί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά

Οι αλλαγές στο σώμα της και τα πλάνα από τα πλάνα από το νέο της σπίτι. 

Κάθε λόγο να πλέει σε πελάγη ευτυχίας έχει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αφού όλα δείχνουν πως διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη. Μετά την ολοκλήρωση των τηλεοπτικών της υποχρεώσεων η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της, μαζί με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετακόμισε πρόσφατα σε νέο σπίτι στα Νότια προάστια και είναι κυριολεκτικά αχώριστο. Η οικοδέσποινα του «Κάτι ξαναψήνεται κρατά την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν είναι τυχαίο πως το τελευταίο διάστημα φοράει μόνο φαρδιά ρούχα. Η νέα της ανάρτηση στο Instagram πρόδωσε την κοιλίτσα της που δεν κρύβεται πια με αποτέλεσμα όλοι να έσπευσαν να της ευχηθούν «με το καλό».

Οι πρώτες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με φουσκωμένη κοιλιά

Η 34χρονη δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών και μέσα από το γαλάζιο μπλουζάκι που φοράει διαγράφεται η κοιλιά της, η οποία φαίνεται να είναι αρκετά φουσκωμένη. Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ακόλουθούς της, οι οποίοι έσπευσαν να της στείλουν τις ευχές τους.

«Επιτέλους φάνηκε η κοιλίτσα, με το καλό κούκλα μου», «Αχ μία όμορφη κοιλίτσα», «Με το καλό», ήταν μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια που δέχτηκε.

Το εντυπωσιακό boudoir της Κωνσταντίνας στο νέο της σπίτι είναι το όνειρό κάθε γυναίκας αφού διαθέτει ολόσωμο καθρέφτη με led λάμπες και αποτελεί ιδανικό spot για Instagram-ικές φωτογραφίες.

Το video-απάντηση στις φήμες εγκυμοσύνης

Πριν από λίγες ημέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο προσπάθησε να μας πει με τον δικό της τρόπο ότι περιμένει το πρώτο της παιδάκι. Η παρουσιάστρια πόσταρε ένα instagram-story από την επίσκεψη της στο κομμωτήριο.

Στην ανάρτηση αυτή φαίνεται πως η ρίζα της έχει μεγαλώσει αρκετά αλλά εκείνη αρκέστηκε στο να κάνει ένα απλό καθάρισμα και χτένισμα στο μαλλί της.

«Μου στέλνετε πολλά μηνύματα ότι έχουμε χαθεί, όντως, αλλά σιγά σιγά βρίσκω τα πατήματά μου…», είπε η Κωνσταντίνα on camera.

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο νέο της σπίτι, νιώθει σχεδόν έτοιμη να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της

Η «σιγή ιχθύος» της Κωνσταντίνας στα social media

«Δεν σας έχω ξεχάσει καθόλου, συνεχίζω να σας σκέφτομαι και να σας αγαπώ! Το τελευταίο διάστημα όμως είχα μια μετακόμιση (φαντάζομαι ξέρετε τι σημαίνει αυτό). Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει αλλά είμαστε σε καλό δρόμο», έγραψε πρόσφατα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε Instagram-story θέλοντας να δικαιολογήσει την σύντομη αποχή της.

Σε πρόσφατο δημοσίευμα του περιοδικού «ΟΚ!», αναφέρεται πως το ζευγάρι θα μετακομίσει στην περιοχή της Βούλας, αρκετά κοντά στο διαμέρισμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή και δεν είναι λίγες οι φορές που το ζευγάρι επισκέπτεται τα εστιατόριά του για να απολαύσει ένα ρομαντικό δείπνο.

Όσον αφορά την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της, η παρουσιάστρια απάντησε το εξής: «Με συγκινείτε για το ενδιαφέρον σας. Τόσα πολλά μηνύματα αγάπης. Θα τα πούμε όλα στην ώρα τους».

Πηγή κεντρικής: konstantinaspyropoulou