Ξέσπασε η Σπυροπούλου για το κρυφτούλι με την εγκυμοσύνη και καταλαβαίνουμε ακριβώς πώς νιώθει

Πατούλια Κατερίνα
Ξέσπασε η Σπυροπούλου για το κρυφτούλι με την εγκυμοσύνη και καταλαβαίνουμε ακριβώς πώς νιώθει

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κρύβει την κοιλίτσα της στα social media κι αυτό έχει κάνει έξαλλες - χωρίς λόγο - τις fans της στο Instagram.

Στην περίπτωση που έχεις υπάρξει εγκυμονούσα, ειδικά στο πρώτο σου παιδί, ακόμα κι αν δεν ήσουν παρουσιάστρια ή πρόσωπο της μικρής οθόνης, θυμάσαι καλά και το άγχος των πρώτων μηνών, και τις εξετάσεις και τις ναυτίες και εκείνους τους γύρω γύρω που ήθελαν ντε και καλά να μάθουν αν κυοφορείς. Τοποθέτησε τον εαυτό σου σε ένα πλέγμα διαδικτυακό, με πολλές εκατοντάδες followers που έχουν έναν και μόνο – χωρίς λόγο – σκοπό, να δουν αν η κοιλίτσα σου φούσκωσε αλλά και γιατί δεν φοράς επιτέλους ένα bodycon φόρεμα για να αποφασίσουν σε ποιον μήνα είσαι.

Αν κάνεις το σφάλμα, σαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, να μην αποκαλύψεις ούτε την εγκυμοσύνη, ούτε την κοιλίτσα, φοβού τη χολή που θα σε βρει από τις «γλυκές» ακολούθους που ενώ ξέρουν πως είσαι έγκυος, θα στην πουν για το κρυφτούλι. Σκέφτομαι βέβαια πως όποιον δρόμο κι αν ακολουθούσε η Queen Dina, πάλι οι «γλυκές followers» θα έβρισκαν να της καταλογίσουν πως ξεπουλάει την εγκυμοσύνη της, πως καθόλου δεν μας νοιάζει αν είναι σε ενδιαφέρουσα κι άλλα τέτοια άκομψα.

Κωνσταντίνα vs «γλυκές followers»

Στην παρούσα φάση, η Σπυροπούλου έκανε αυτό που θα κάναμε κι εμείς. Έβαλε ένα φρένο στα σχόλια για το κρυφτούλι που πολύ φοβάμαι πως αντί να κάμψει τις περίεργες, θα τους φυτρώσει κι άλλα κεφάλια, κι άλλα σχόλια.

dina2.JPG

«Το ότι κάποιος επιλέγει να κρατήσει την προσωπική του ζωή ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ γιατί να λέγεται κρυφτούλι; Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω..

Δεν θεωρώ ότι ένα πρόσωπο που κάνει μια δουλειά που προβάλεται στον κόσμο οφείλει κάθε τι που περνάει ή όχι οποιαδήποτε χρονική στιγμή να το ανακοινώνει ή να δίνει εξηγήσεις.

Κατά τη γνώμη μου η κατανόηση και η ενσυναίσθηση σε αυτές τις περιπτώσεις θα ήταν δυο έννοιες που καλό θα ήταν να μάθετε την ερμηνεία τους», είπε με σχόλιο η Σπυροπούλου και ναι, καταλαβαίνουμε απόλυτα πώς νιώθει.

dina1.JPG

Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι πώς είναι δυνατόν τα σχόλια να έρχονται από γυναίκες, που και από ορμόνες ξέρουν και από εγκυμοσύνες γνωρίζουν. Ευτυχώς εκεί έξω, υπάρχουν και γυναίκες που υποστηρίζουν όχι την Σπυροπούλου αλλά το δικαίωμα μιας γυναίκας να αποφασίσει η ίδια πότε και πώς θα ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της.

Θα μου πεις η Σπυροπούλου δεν κατέγραφε ακριβώς την καθημερινότητά της στα social media; Θα σου πως στη φάση αυτή που φέρεται να βιώνει η Κωνσταντίνα, έχει το δικαίωμα να μας δείχνει όσα και όποτε θέλει. Η εγκυμοσύνη και ιερή είναι και όχι αντικείμενο για σχολιανά στο Instagram!

Και ας μην γελιόμαστε, αυτό που ήθελε η Σπυροπούλου να το πει, το είπε και στα social, έχει χαθεί, έχει κάνει stories που εξηγεί πως έχει χάσει λίγο τον εαυτό της τελευταία, πως τρέχουν άλλα πολλά πράγματα, ε όταν νιώσει έτοιμη, θα γυρίσει την πλάτη και θα ποζάρει, όπως το έκαναν και οι υπόλοιπες εγκυμονούσες celebs αυτή τη στιγμή, βλέπε Συνατσάκη, Τούνη, Νάργες. Άλλες ένιωσαν την αυτοπεποίθηση να μιλήσουν από νωρίς, άλλες πάλι, έφτασαν στα μισά της κύησης για να μιλήσουν γενικά για το θαύμα αυτό, που καλό είναι να τις αφήσουμε να το ζήσουν όπως ακριβώς το θέλουν!