Η Αντριάνα Φουστάνου είναι η 22χρονη low profile κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου & του Ανδρέα Φουστάνου

Η Αντριάνα Φουστάνου είναι η 22χρονη low profile κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου & του Ανδρέα Φουστάνου
Instagram

Η χαμηλών τόνων κοπέλα μέσα από σπάνιες φωτογραφίες. 

Οι περισσότερες έχουμε χαζέψει το προφίλ της Χριστιάνας Μπέτα στο Instagram. Η όμορφη 27χρονη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του πρώτου συζύγου της και επιχειρηματία, Τάκη Μπέτα, είναι μια ταλαντούχα ζωγράφος. Έχει φοιτήσει σε τμήμα Νομικής στο Λονδίνο, συχνάζει σε in στέκια της πόλης και της Μυκόνου, κάνει παρέα με δημόσια πρόσωπα όπως η Δανάη Μπάρκα και έχει το δικό της fashion sense.

https://www.instagram.com/p/Cg3qFp8ojsq

Λίγα είναι όμως όσα γνωρίζουμε για τη μικρότερη κόρη της δημοφιλούς τραγουδίστριας, Ανδριάννα Φουστάνου. Πρόκειται για παιδί που απέκτησε η Νατάσα Θεοδωρίδου από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της και καταξιωμένο Πλαστικό Χειρουργό, Ανδρέα Φουστάνο. Τις σπάνιες φορές που έχουμε την ευκαιρία να την δούμε, διαπιστώνουμε όλο και περισσότερο πόσο πολύ μοιάζουν οι δύο γυναίκες.

https://www.instagram.com/p/Cges9N1oMxK

Η τραγουδίστρια έχει τεράστια αδυναμία και στις δύο κόρες της, με τις οποίες κάνει συχνά αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram. Ωστόσο, η ίδια η Αντριάνα Φουστάνου έχει επιλέξει έναν πιο διακριτικό μονοπάτι, διατηρώντας κλειδωμένο το προσωπικό της προφίλ. Από αυτό, μπορούμε να μάθουμε μόνο το παρατσούκλι με το οποίο την φωνάζουν τα οικεία της πρόσωπα: Andy.

https://www.instagram.com/p/CgWpKZgoDZg
https://www.instagram.com/p/CQeAEtQJ1Io

Η Αντριάνα Φουστάνου γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 2000. Εν ολίγοις, άμεσα θα συμπληρώσει τα 22 της χρόνια. Από όσες φορές την έχουμε δει, με αποκορύφωμα αυτή στην σκηνή των Mad Video Music Awards, δεν αργήσαμε να επισημάνουμε πόσο μοιάζει με τη μητέρα της. Η ομοιότητα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μεγάλη.

Στην ανάρτηση που είχε κάνει για τα γενέθλιά της στις 11 Αυγούστου 2020, η ερμηνεύτρια είχε γράψει για να της ευχηθεί: «Χρόνια σου πολλά αστέρι της ζωής μου, να είσαι πάντα υγιής και καλοσυνάτη. Είσαι το πιο γλυκό πλάσμα με την πιο καλή ψυχή, να εκπληρώσεις όλα σου τα όνειρα και να ζεις την κάθε σου στιγμή έντονα...σε λατρεύω. Είμαι δίπλα σου σε κάθε σου επιθυμία».

https://www.instagram.com/p/CDwOJ9mpsAL

Ενώ μερικά χρόνια πριν, σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου και το Ενώπιος Ενωπίω, η Νατάσα Θεοδωρίδου είχε πει σχετικά: «Τα παιδιά μου με έχουν κάνει πάρα πολύ υπερήφανη γιατί εφόσον δεν τα κατάφερα στην προσωπική μου ζωή με τους μπαμπάδες τους πήρα την ευθύνη τους παρόλο που οι πατεράδες τους είναι εξαιρετικοί άνθρωποι, η ευθύνη είναι σε αυτόν που είναι τα παιδιά μαζί του. Είχα βάρος ότι έχω διπλή δουλειά τώρα. Αυτά τα πλάσματα με έβγαλαν ασπροπρόσωπη, είναι καλοί άνθρωποι για την κοινωνία».

https://www.instagram.com/p/BlBk68KFGVH