Χριστιάνα ή Ανδριάνα; Ποια μοιάζει περισσότερο στη Νατάσα Θεοδωρίδου; Ίσως το νέο βίντεο απαντά

Χριστιάνα ή Ανδριάνα; Ποια μοιάζει περισσότερο στη Νατάσα Θεοδωρίδου; Ίσως το νέο βίντεο απαντά

Οι κόρες της Νατάσας Θεοδωρίδου έχουν μεγαλώσει και μπορείς να παρατηρήσεις ομοιότητες με τη μαμά τους.

Από την Κύπρο ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο η Νατάσα Θεοδωρίδου τις τελευταίες ημέρες. Η 51χρονη τραγουδίστρια, με αφορμή τη συμμετοχή της μεγάλης της κόρης, Χριστιάνας Μπέτα, στην ομαδική έκθεση σύγχρονης τέχνης «Island» σε γνωστό ξενοδοχείο της Πάφου γέμισε το προφίλ της με αντίστοιχο υλικό. Άλλωστε, έχει γίνει γνωστό από τις αναρτήσεις της 27χρονης στον λογαριασμό της στο Instagram ότι αγαπάει πολύ τη ζωγραφική.

Κάπως έτσι, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Χριστιάνα Μπέτα καθώς και η αδερφή της τελευταίας, Ανδριάνα Φουστάνου, πέρασαν υπέροχες στιγμές στην Κύπρο και το υλικό που δημοσιεύτηκε στα social media καταγράφει την εξαιρετική τους σχέση.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μια υπερήφανη μαμά! Το ταξίδι με τις κόρες της στην Κύπρο

https://www.instagram.com/p/CgWpKZgoDZg

Ένα από τα πρόσφατα βίντεο που ανέβασε η τραγουδίστρια δείχνει τα τρία κορίτσια σε ένα ταξίδι τους, πιθανότατα στην Πάρο, αφού στο νησί ήταν που μερικές ώρες πριν είχαν κάνει stories.

https://www.instagram.com/p/Cges9N1oMxK

Βλέποντας τη Χριστιάνα και την Ανδριάνα, μπορείς επίσης να παρατηρήσεις την ομοιότητα με τη μαμά τους. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι όσο η Χριστιάνα είναι αυτή που μοιάζει στη Θεοδωρίδου σε αυτήν την ηλικία, ενώ η Ανδριάνα είναι εκείνη που της μοιάζει περισσότερο στα πιο αρχικά βήματα της τραγουδίστριας στον χώρο.

Η δήλωση της Νατάσας Θεοδωρίδου για τη μητρότητα μετά τον χωρισμό

«Θυμάμαι σαν τώρα τη στιγμή που έφευγα από τη Θεσσαλονίκη, είχα και το παιδί μου δύο ετών. Δεν το περίμενα ότι θα γίνει όλο αυτό. Άνοιγε ένας κύκλος ζωής που δεν ήξερες που θα οδηγήσει. Είχα χωρίσει και ήμουν και με ένα παιδί δύο ετών. Πήρα και την ευθύνη του παιδιού», είχε πει η Νατάσσα για το μεγάλωμα της μεγάλης της κόρης.

Η ευχή της Χριστιάνας για τα γενέθλια της μαμάς της

Η αγάπη που έχουν η Χριστιάνα και η Αντριάνα για τη Νατάσα Θεοδωρίδου φαίνεται σε κάθε ανάρτηση. Η Χριστιάνα, για παράδειγμα, έκανε ένα post στο προφίλ της στο Instagram τον περασμένο Οκτώβριο για τα γενέθλια της μαμάς της, με φωτογραφίες της ίδιας με τη μητέρα και την αδερφή της. Το caption έλεγε: «Ευχαριστώ τον θεό για εσάς. Χρόνια πολλά μητέρα! Σε γιορτάζω κάθε λεπτό που περνάει. Είσαι η έμπνευσή μου, ο ήρωας μου και το αγαπημένο μου είδωλο για πάντα».