Η Γη της ελιάς: Η Έλενα Καλλινίκου γίνεται ο μεγάλος εφιάλτης της Άντζελας Γκερέκου

Κατερίνα Μπούσιου
Η Γη της ελιάς: Η Έλενα Καλλινίκου γίνεται ο μεγάλος εφιάλτης της  Άντζελας Γκερέκου

Η Ηρώ και αδελφή του Δημήτρη έρχεται στην Μάνη για να εκδικηθεί. Η πρεμιέρα της δημοφιλούς σειράς. 

Στις 19 Σεπτεμβρίου θα έχουμε και την επίσημη πρεμιέρα σε αρκετές σειρές της μυθοπλασίας, τόσο στα ιδιωτικά κανάλια όσο και στην δημόσια τηλεόραση και το ενδιαφέρον φυσικά κορυφώνεται, για εκείνες που συνεχίζουν για δεύτερη χρονιά. Στη Γη της ελιάς στο Mega έχουμε ανέλπιστες συγκρούσεις και νέα πρόσωπα που θα αλλάξουν τη μοίρα όλων των τηλεοπτικών μας ηρώων.

https://www.instagram.com/p/Cg3zgReLXCN

Τα βάσανα δεν έχουν τέλος για την Αθηνά

Με αγωνία ξεκινά ο δεύτερος κύκλος της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου. Η σύλληψη της Αθηνάς ως ύποπτης για την δολοφονία του Δημήτρη είναι το μείζον θέμα, μαζί με την παρασκηνιακή δράση του υπόκοσμου με αρχηγό τον Δημοσθένη και τον Κωνσταντίνο. Η σύλληψη της άλλοτε ισχυρής κυρίας της Μάνης, την φέρνει στην δυσκολότερη θέση της ζωής της.

Παλεύει να αποδείξει την αθωότητά της και η μόνη που φαίνεται να την πιστεύει θα είναι η Ιουλία. Δυστυχώς αυτό θα της στοιχίσει και τον γάμο της. Από το πουθενά εμφανίζεται ξαφνικά και η αδελφή του Δημήτρη που ζούσε στο Βέλγιο. Και έτσι καλωσορίζουμε στην σειρά την ηθοποιό Έλενα Καλλινίκου η οποία έχει σκοπό να δυσκολέψει την ζωή και τον ρόλο της Άντζελας Γκερέκου.

Η Γη της ελιάς: Αυτό το κορίτσι γίνεται το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Φίλιππο και Βασιλική

https://www.instagram.com/p/Ca0RRbDN_Mq

Με σκοπό το κέρδος θα ισχυριστεί ότι ο αδελφός της, της είχε εκμηστηρευτεί τον κρυφό δεσμό του με την Αθηνά και θα την ενοχοποιήσει, προβάλλοντας φανταστικά σενάρια εκβιασμών του. Στην ουσία εκείνη είναι που εκβιάζει τις καταστάσεις προσπαθώντας να πάρει μέρος της περιουσίας της Αθηνάς. Ακόμη και ο δικηγόρος της, ο γνωστός μας Λυκούργος, θα τα βρεί «σκούρα» με την σκληρή και αδίστακτη Ηρώ.

https://www.instagram.com/p/CgxIEoMtb3s

Η Έλενα Καλλινίκου είναι μία ακόμη Κύπρια ηθοποιός που λαμβάνει μέρος στη σειρά. Με περγαμηνές στο θέατρο και σπουδές στην Αγγλία, (αρχικά λογιστική και στην συνέχεια υποκριτική), η ίδια έχει δώσει σε συνέντευξή της, το καλλιτεχνικό της στίγμα: «Ήμουν πολύ κλειστός χαρακτήρας. Καθόλου δημοφιλής στο σχολείο, είχα πολύ λίγους φίλους. Τα διαλείμματα τα περνούσα μονίμως στο θέατρο. Ήμουν άριστη μαθήτρια και σπούδασα με υποτροφία στην Αγγλία. Όταν επέστρεψα ξεκίνησα να ασχολούμαι με το θέατρο ερασιτεχνικά. Δεν θα ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Η υποκριτική έδωσε άλλο νόημα στη ζωή μου».

Photo credits: Instagram @Kallinikouelena