Η Γη της ελιάς: Αυτό το κορίτσι γίνεται το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Φίλιππο και Βασιλική

Κατερίνα Μπούσιου
Η Γη της ελιάς: Αυτό  το κορίτσι γίνεται το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Φίλιππο και Βασιλική

Θα χωρίσει το ζευγάρι; Η Κύπρια ηθοποιός Φιλιώ Κυριάκου είναι μία από τις ηθοποιούς που αποτελούν new entry στην σειρά του Mega. Ο β' κύκλος της Γη της ελιάς, έχει ζήλειες. 

Ο δεύτερος κύκλος της καθημερινής σειράς του Mega, «Η Γη της ελιάς» δεν έχει μόνο ενδιαφέρουσες εξελίξεις, αλλά και νέα πρόσωπα, νέους ηθοποιούς που έρχονται να αναστατώσουν την ζωή των ηρώων μας. Στα πρώτα επεισόδια θα δούμε και την Κύπρια ηθοποιό, Φιλιώ Κυριάκου, ως το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Φίλιππο και Βασιλική. Αυτό όπως καταλαβαίνετε θα κάνει έξαλλους τους θαυμαστές του πιο δημοφιλούς τηλεοπτικού ζευγαριού.

Καλώς όρισες Βιολέτα

Όπως θα θυμούνται οι θαυμαστές της σειράς, ο πρώτος κύκλος, έκλεισε με τον γάμο του ζευγαριού και η τηλεθέαση σημείωσε ρεκόρ, καθώς από την αρχή της περσινής χρονιάς ο Φίλιππος και η Βασιλική, δηλαδή οι ηθοποιοί Διονύσης Παπανδρέου και Ιφιγένεια Τζόλα, υπήρξαν από τους πιο δημοφιλείς. Φαίνεται όμως πως η σεναριογράφος της σειράς Βάνα Δημητρίου και ο σκηνοθέτης και παραγωγός της σειράς Ανδρέας Γεωργίου δεν θα τους αφήσουν για πολύ να ευτυχήσουν. Πρώτα από όλα έρχεται στην ζωή τους η Βιολέτα (μία παλιά φίλη της Βασιλικής σύμφωνα με το TV24) και θα αναστατώσει τον γάμο και τις ζωές τους. Το να υποκύψει ο Φίλιππος το θεωρούμε δύσκολο, το να ζηλέψει όμως η Βασιλική, θα είναι πολύ εύκολο. Θα αντιμετωπίσουν εκτός λοιπόν από την απαγωγή τους και την πρώτη σοβαρή κρίση στον γάμο τους. Το θεωρούμε απίθανο όμως ότι θα χωρίσουν. Η νεαρή Κύπρια ηθοποιός Φιλιώ Κυριάκου, είναι εκείνη που θα κληθεί να υποδυθεί το τρίτο πρόσωπο και θα ξεκινήσει γυρίσματα της επόμενες ημέρες.

https://www.instagram.com/p/CTfGPGYtV52

Η Φιλιώ είναι απόφοιτος του τμήματος θεάτρου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, παρακολούθησε μαθήματα musical, κινησιολογίας, ορθοφωνίας και φωνητικής.

https://www.instagram.com/p/CTcRUQZAJkI

Έχει κάνει τηλεοπτικές και θεατρικές συνεργασίες στην Ελλάδα και την Κύπρο, (και στο «Τατουάζ» του Ανδρέα Γεωργίου), ενώ σε έναν μικρό ρόλο την είδαμε και στην ταινία «Ουζερί Τσιτσάνης» σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη. Το 2017 είχε και συμμετοχή στην ταινία «Murder on the orient express» σε σκηνοθεσία του Kenneth Branagh, στο Λονδίνο, ενώ όπως βλέπουμε και από τις αναρτήσεις της στα social media, το τελευταίο διάστημα διδάσκει και σε θεατρικό εργαστήρι στην Λεμεσό όπου και ζει μόνιμα.

Photo credits: Instagram @filio.kyr

https://www.instagram.com/p/B1gvowKHrt3