Είπες ψέματα Olivia; «Άνθρακας» η υποτιθέμενη απόλυση του Shia LaBeouf από τη Wilde

Είπες ψέματα Olivia; «Άνθρακας» η υποτιθέμενη απόλυση του Shia LaBeouf από τη Wilde

H Olivia Wilde στα Governors Awards το 2019

AP

Κυκλοφόρησε βίντεο που έστειλε η ίδια η Wilde στον LaBeouf στο οποίο οριακά τον παρακαλάει να επιστρέψει στην ταινία Don't Worry Darling.

Η Olivia Wilde έκανε πολλές δηλώσεις σχετικά με την επερχόμενη ταινία της, Don’t Worry Darling, και ανάμεσα σε αυτές βρέθηκαν και αρκετά σχόλια σχετικά με το cast και τη μορφή που έχει αυτό σήμερα.

Σύμφωνα με την 38χρονη ηθοποιό, ο Shia LaBeouf απολύθηκε από την ίδια λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς στο σετ καθώς ήθελε να προστατεύσει την πρωταγωνίστρια Florence Pugh. Είπε, μάλιστα, πως η πολιτική της δεν ανέχεται μ*****ς, όμως, τώρα όλα φαίνεται πως γυρίζουν από την ανάποδη πλευρά.

Το βίντεο της Olivia Wilde προς τον Shia LaBeouf

Έπειτα από τις δηλώσεις της Wilde στο Variety, ξαφνικά ένα προσωπικό βίντεο που είχε στείλει στον LaBeouf βγήκε στη δημοσιότητα. Σε αυτό, η σκηνοθέτης όχι μόνο δεν απολύει τον ηθοποιό αλλά φαίνεται σχεδόν να τον παρακαλάει να είναι στην ταινία.

https://www.instagram.com/p/ChuxFKXABw_

«Shia, νιώθω ότι δεν είμαι έτοιμη ακόμη να εγκαταλείψω αυτήν την ιδέα και μου έχει ραγίσει η καρδιά. Νομίζω ότι αυτό είναι μία αφύπνιση για τη δεσποινίδα Flo και θέλω να μάθω αν είσαι ανοικτός να δώσεις μία ευκαιρία. Με εμένα. Με εμάς. Αν (η Florence) αφοσιωθεί και αφιερώσει την καρδιά και το μυαλό της σε αυτό και αν μπορείτε να έχετε ειρήνη μεταξύ σας -σέβομαι τη δική σου πλευρά, σέβομαι τη δική της πλευρά-, τι πιστεύεις; Υπάρχει ελπίδα; Υπάρχει ελπίδα; Ενημέρωσέ με», ακούγεται να λέει.

Το χρονικό

Η Wilde ήταν αρχικά να παίξει τον ρόλο της πρωταγωνίστριας Alice, μίας συζύγου που αρχίζει να αμφιβάλλει για τον σύζυγό της, Jack. Τελικά, όμως, η 38χρονη σκηνοθέτης αποφάσισε ότι προτιμούσε ένα νεότερο ζευγάρι, οπότε αντικατέστησε τον εαυτό της με τη Florence Pugh στο πλευρό του Harry Styles. Ο τελευταίος, ωστόσο, είχε περιοδεία τότε, οπότε προσέλαβε τον Shia LaBeouf.

2020 Film Independent Spirit Awards - Red Carpet

Έπειτα, η Wilde ισχυρίστηκε ότι, όταν η παραγωγή βρισκόταν ακόμη στα αρχικά της στάδια το 2020, η Wilde αποφάσισε ότι έπρεπε να διώξει τον LaBeouf, καθώς, όπως είχε δηλώσει, έχει «πολιτική για μη μ*****ς». Την ίδια στιγμή, το στούντιο προσπαθούσε να φερθεί πιο διπλωματικά στη δημόσια τοποθέτησή του και απέδιδε την απομάκρυνση του ηθοποιού σε δυσκολίες στα προγράμματά τους.

«Το λέω ούσα κάποια που θαυμάζει πολύ τη δουλειά του. Η διαδικασία που ακολουθούσε δε συμβάδιζε με το ήθος που απαιτώ στις παραγωγές μου. Ακολουθεί μία διαδικασία που, με κάποιους τρόπους, απαιτεί επιθετική ενέργεια, η οποία προσωπικά πιστεύω πως δεν ευνοεί για να γίνουν οι καλύτερες ερμηνείες», είπε η Wilde στο Variety.

92nd Academy Awards - Vanity Fair Oscar Party

Ο Olivia Wilde στο Vanity Fair Oscar Party στο 2020

Τελικά, λόγω της πανδημίας, η περιοδεία του Styles ακυρώθηκε και μπόρεσε να επιστρέψει στον ρόλο του.

Η Olivia Wilde ήθελε να προστατεύσει τη Florence Pugh

Πέρα από το γενικότερο σχόλιο περί συμπεριφοράς, η Wilde έγινε πιο συγκεκριμένη λέγοντας πως είχε στο μυαλό της να προστατεύσει την Pugh που ήταν ούτως ή άλλως λόγω σεναρίου σε μία πιο ευάλωτη θέση. Αυτό ενώ είχε προηγηθεί μήνυση της πρώην συντρόφου του LaBeouf στον ίδιο για σεξουαλική και ψυχολογική κακοποίηση.

Britain Black Widow Fan Event

«Πολλά ήρθαν στο φως όταν συνέβη αυτό που με προβλημάτισαν αρκετά από άποψη συμπεριφοράς. Για την ταινία μας, αυτό που χρειαζόμασταν ήταν μία ενέργεια που να είναι απίστευτα υποστηρικτική. Ειδικά με μία ταινία όπως αυτή, ήξερα ότι θα ζητούσα από τη Florence να είναι σε πολύ ευάλωτες καταστάσεις και η προτεραιότητά μου ήταν να την κάνω να αισθανθεί ασφαλής. Στο τέλος της ημέρας, η ευθύνη μου ήταν να προστατεύσω την παραγωγή και το cast. Αυτή ήταν η δουλειά μου», σχολίασε.