Ο Johnny Depp εμφανίστηκε στα MTV VMAs και ζητούσε δουλειά. Γιατί είναι τρολ

Ο Johnny Depp εμφανίστηκε στα MTV VMAs και ζητούσε δουλειά. Γιατί είναι τρολ

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του ηθοποιού μετά τη νίκη του στη δίκη απέναντι στην πρώην σύζυγό του, Amber Heard.

Το φετινό καλοκαίρι, ο Johnny Depp μπόρεσε να το περάσει χωρίς κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση να εκκρεμούν πάνω από το όνομά του και τα πρότζεκτ τα οποία προστίθενται στο πρόγραμμά του έρχονται το ένα μετά το άλλο. Είναι, όμως, άλλο να ακούς ότι ο 59χρονος ηθοποιός προστέθηκε σε cast κάποιας ταινίας και άλλο να τον βλέπεις ξαφνικά στην οθόνη σου στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση μετά τη νίκη του στη δίκη με την Amber Heard.

Ο Johnny Depp στη σκηνή των MTV Video Music Awards

Το βράδυ της Κυριακής (28/8), ο Depp έκανε cameo στη σκηνή του σόου στο Prudential Center στο Newark, με το πρόσωπό του να έχει τοποθετηθεί με τη δύναμη της τεχνολογίας στο κράνος ενός αιωρούμενου αστροναύτη.

«Και ξέρετε τι; Χρειαζόμουν να δουλέψω», είπε την πρώτη φορά που εμφανίστηκε.

Μετά το διάλειμμα των MTVs, ωστόσο, ο Χολιγουντιανός ηθοποιός εμφανίστηκε ξανά λέγοντας: «Hey VMAs, ας επιστρέψουμε στην γ******η μουσική, εντάξει;».

https://www.instagram.com/p/Ch0oealI2Tv

Και ήρθε και τρίτη εμφάνιση, στην οποία ο Depp προσφέρει τις επαγγελματικές του υπηρεσίες, συνεχίζοντας το τρολάρισμα.

«Απλά θέλω να σας ενημερώσω ότι είμαι διαθέσιμος για γενέθλια, bar mitzvahs (η θρησκευτική τελετή κατά την οποία ένας Εβραίος γίνεται 13 ετών και μπορεί να βλέπει και να παρατηρεί δημόσιες τελετές λατρείας), γάμους και ό,τι άλλο χρειάζεστε. ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Απλά πείτε το. Οπότε, είμαι και οδοντίατρος», ακούγεται να λέει.

Επιστρέφει ο Johnny Depp στα Φανταστικά Ζώα; Η πρόταση στην Amber Heard για ταινία πορνό

Η νέα ταινία μετά τη δίκη

Ο Johnny Depp μετά το τέλος της δίκης με την Amber Heard, εθεάθη στα γυρίσματα της νέας του ταινίας, Jeanne du Barry. Η ταινία άρχισε τα γυρίσματα στα τέλη του Ιουλίου στο Παρίσι και τα γυρίσματα γίνονται σε πολύ εμβληματικές τοποθεσίες, όπως το Παλάτι των Βερσαλλιών.

johnny_depp_jeanne_du_barry.jpeg

Κυκλοφόρησε, μάλιστα, και η πρώτη φωτογραφία του ηθοποιού στον ρόλο του βασιλιά Λουδοβίκου XV, στην οποία απεικονίζεται προφίλ και με δεμένα τα μάτια.