Η τεράστια αλλαγή του Ashton Kutcher και η στήριξη της Mila Kunis

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η τεράστια αλλαγή του Ashton Kutcher και η στήριξη της Mila Kunis
Invision

O διάσημος ηθοποιός πήρε μια μεγάλη απόφαση και η Mila Kunis στάθηκε «βράχος» στο πλευρό του.

Αγνώριστο θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τον Ashton Kutcher, μετά την μεγάλη απώλεια βάρους. Ο 44χρονος ηθοποιός προπονείται εντατικά για τον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης, o οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου και οι διαφορές στο σώμα του είναι εμφανείς στις τελευταίες φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του Τύπου.

Η μεγάλη αλλαγή του Αshton Kutcher

Ο σταρ της μεγάλης οθόνησης έδωσε συνέντευξη και αποκάλυψε ότι έχασε 12 ολόκληρα κιλά.

«Η μεγαλύτερη αλλαγή σωματικά ήταν η μεταφορά της μυϊκής μάζας από το πάνω μέρος στο κάτω μέρος του σώματος. Έχω χάσει περίπου 12 κιλά. Η σύζυγός μου (Mila Kunis) ήταν εξαιρετικά υποστηρικτική», ανέφερε ο ηθοποιός στο ET.

undefined

Η Μila Kunis αποκάλυψε πώς έφτασε δύο φορές στο νοσοκομείο με τον Ashton Kutcher

O Κutcher δεν δίστασε να δηλώσει ότι έμαθε να περιβάλλει τον εαυτό του με ένα σύστημα υποστήριξης κάνει τα δύσκολα πολύ πιο εύκολα. «Το να ορίσεις έναν ρυθμό που μπορείς να διατηρήσεις δεν είναι το ίδιο πράγμα με το να εργάζεσαι όσο πιο σκληρά μπορείς», πρόσθεσε ο 44χρονος.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μαραθώνιο έχει ξεκινήσει και ο Ashton Kutcher δίνει καθημερινά το 100% των δυνατοτήτων του στις προπονήσεις.

«Το καθημερινό μου κίνητρο είναι τα παιδιά και η οικογένειά μου. Ο μαραθώνιος είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δείξω στους ανθρώπους που έχουν δουλέψει τόσο σκληρά για να κάνουν το όραμά μας πραγματικότητα, ότι είμαι μαζί τους και πρόθυμος να πάω μέχρι το τελευταίο μίλι», δήλωσε ο Αμερικανός σταρ.

https://www.instagram.com/p/Ch2Pjp7JIxE

Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Ashton Kutcher

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε προέβη πρόσφατα ο Ashton Kutcher. Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στην εκπομπή« Running Wild with Bear Grylls: The Challenge appearance» και έφερε στο φως πληροφορίες για το αυτοάνοσο νόσημα που επηρέασε την ακοή, την όραση και το περπάτημά του.

«Πριν από περίπου δύο χρόνια, είχα αυτή την εξαιρετικά σπάνια και περίεργη μορφή αγγειίτιδας, η οποία χάλασε την όρασή μου, την ακοή μου αλλά και την ισορροπία μου», δήλωσε ο 44χρονος σταρ της μεγάλης οθόνης, τονίζοντας ότι χρειάστηκε περίπου ένας χρόνος για να επανέλθουν πλήρως οι αισθήσεις του και να αποκατασταθούν τα προβλήματα.

«Δεν το εκτιμάς πραγματικά μέχρι να φύγει. Μέχρι να περάσει, σκεφτόμουν δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να δω ξανά, δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να ακούσω ξανά, δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να περπατήσω ξανά. Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός», τόνισε o Αμερικανός ηθοποιός.

Σήμερα, έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο, ο Αshton Kutcher τονίζει ότι δεν αφήνει καμία πρόκληση να σταθεί εμπόδιο στην επιτυχία και την ευτυχία του.

«Τη στιγμή που αρχίζεις να βλέπεις τα εμπόδια σου ως πράγματα που είναι φτιαγμένα για σένα, για να σου προσφέρουν αυτό που χρειάζεσαι, τότε η ζωή αρχίζει να είναι διασκεδαστική, σωστά;», ανέφερε ο ηθοποιός.

Πηγή κεντρικής: apimages.com