Η Ευγενία Σαμαρά έγινε 35 και η καλύτερη ευχή ήρθε από τη μαμά της

Μαρία Ροδίτη
Η Ευγενία Σαμαρά έγινε 35 και η καλύτερη ευχή ήρθε από τη μαμά της

Η εντυπωσιακή νέα μαμά της Ευγενίας Σαμαρά και το συγκινητικό post της, οι ευχές των φίλων της και οι νέες εξελίξεις με τη Στέλλα στον Σασμό.

Μέρα χαράς είναι η σημερινή για την Ευγενία Σαμαρά! Η Στέλλα από τον Σασμό έχει τα γενέθλιά της και ήδη από το πρωί όλοι οι αγαπημένοι της φίλοι έχουν σπεύσει να της ευχηθούν δημόσια μέσω Instagram. Ανάμεσά τους… και η μεγαλύτερη θαυμάστριά της: η μητέρα της.

Η κυρία Αναστασία Καρβουνίδου-Σαμαρά, όπως λέγεται η μητέρα της ηθοποιού, έκανε το πιο τρυφερό post για την κόρη της, που σήμερα γίνεται 35 ετών. Και πώς θα μπορούσε, άλλωστε, να γίνει διαφορετικά; Μαμά και κόρη έχουν υπέροχη σχέση, προσπαθούν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί- όταν το επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Ευγενίας- κι έχουν δεθεί ακόμα περισσότερο από τότε που η ηθοποιός έχασε τον μπαμπά της, στις 19 Δεκεμβρίου 2021.

Η Ευγενία Σαμαρά έχει μία κούκλα μαμά και μαζί της πήγε διακοπές στην Φλωρεντία

Το συγκινητικό post της μαμάς της Ευγενίας Σαμαρά για τα γενέθλια της κόρης της

Ποστάροντας μια φωτογραφία της Ευγενίας Σαμαρά από το ταξίδι της στο Παρίσι, όπου παρευρέθηκε σε γάμο και φόρεσε μια υπέροχη μαύρη δημιουργία, θέλησε η μητέρα της ηθοποιού να ευχηθεί στην κόρη της. «Η γεννά είναι το μόνο ραντεβού στα τυφλά, που ξέρεις ότι θα συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου. Έχεις φέρει στη ζωή μας ευτυχία μεγαλύτερη από ό,τι ονειρευτήκαμε ποτέ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην πιο διασκεδαστική, ατρόμητη και εντελώς υπέροχη κόρη μας!!🎉🎉❤️❤️🎁🎁», έγραψε η κυρία Αναστασία για να ευχηθεί στη μοναχοκόρη της, Ευγενία Σαμαρά.

https://www.instagram.com/p/Ch25VwoIIvG

Φυσικά, η ηθοποιός έσπευσε να απαντήσει στη μαμά της γράφοντας: «Σε αγαπώ μαμάκα μου ❤️». Αρκετοί, μάλιστα, ήταν και οι διάσημοι φίλοι της ηθοποιού που σχολίασαν το post της μητέρας της. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη και η Ρούλα Ρέβη- που διατηρεί φιλία χρόνων με την Ευγενία Σαμαρά- έσπευσαν να ευχηθούν στην κυρία Αναστασία για τα γενέθλια του παιδιού της.

https://www.instagram.com/p/CfgkaARolUm

Οι ευχές των φίλων της Ευγενίας Σαμαρά, ο έρωτας με τον Γιάννη Ποιμενίδη και η επαγγελματική επιτυχία

Και στην Ευγενία προσωπικά ευχήθηκαν, όμως, οι πολύ κοντινοί της άνθρωποι, κάνοντας Insta Story με την ηθοποιό, στη συνέχεια, να τα κάνει repost. Η Ζέτα Μακρυπούλια, η Ρούλα Ρέβη, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και η Τόνια Σωτηροπούλου ήταν μερικοί μόνο από τους φίλους της τηλεοπτικής Στέλλας που της ευχήθηκαν. Στην παρακάτω gallery, μάλιστα, μπορείς να δεις ένα-ένα τα Stories με τις ευχές.

Όσο για τον αγαπημένο της, Γιάννη Ποιμενίδη; Ο ηθοποιός ακόμα δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση, όμως δεν είναι καθόλου περίεργο αυτό, αν σκεφτείς ότι οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον δεσμό τους. Ευγενία και Γιάννης είναι μαζί εδώ και 8 χρόνια- γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1 «Εκδρομή» το 2014- κι από τότε παραμένουν αχώριστοι.

https://www.instagram.com/p/CX6R48zNcNp

Ο ίδιος, μάλιστα, μίλησε στις αρχές Ιουνίου στο περιοδικό ΟΚ! για την αγαπημένη του και την προβολή της σχέσης τους στο Instagram λέγοντας χαρακτηριστικά: «Από την αρχή ήμασταν ΟΚ. Δεν προβάλαμε κάτι, αλλά δεν πασχίζουμε και να κρύψουμε κάτι. Τώρα που το λες, δεν νιώθω πως έχει αλλάξει κάτι στο πώς αποτυπώνεται η σχέση μας στο Instagram, μιας και μια σχέση δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε μια οθόνη κινητού. Είναι ένα κομμάτι όπου κοινοποιείς στην ουσία αυτό που θέλεις εσύ να δείξεις».

Ενώ σε άλλο σημείο μίλησε με λόγια θαυμασμού για την Ευγενία Σαμαρά λέγοντας: «Η Ευγενία είναι ένας υπέροχος άνθρωπος – για μένα σίγουρα και για πολλούς που τη γνωρίζουν. Πολύ δοτικός, πολύ ενεργός, πολύ ταλαντούχος, πολύ ευγενικός άνθρωπος. Είμαι πολύ περήφανος για τη μεγάλη φετινή της επιτυχία, τον Σασμό, γιατί είναι μια πολύ καλά δουλεμένη σειρά και η Ευγενία είναι εξαιρετική στον ρόλο της. Τη θαυμάζω!».

Και η αλήθεια αυτή είναι! Η Ευγενία Σαμαρά βιώνει μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στην καριέρα της μέσα από τον ρόλο της ως Στέλλα στη σειρά του ALPHA, «Σασμός», με τους τηλεθεατές να περιμένουν εναγωνίως την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν. Μιας σεζόν γεμάτη ανατροπές και εξελίξεις με τη Στέλλα να έρχεται ξανά κοντά με τον Αστέρη και να μη βλέπει με καθόλου καλό μάτι την επανένωσή του με την Αργυρώ, αλλά και να προσπαθεί να βγάλει τον Μαθιό και την Καλλιόπη από τη φυλακή.

Χρόνια πολλά και καλά από εμάς, Ευγενία!