«Together forever» είπε η Κατερίνα Καινούργιου στο άλλο της μισό με τρία διαφορετικά stories

«Together forever» είπε η Κατερίνα Καινούργιου στο άλλο της μισό με τρία διαφορετικά stories

Ο Θέμης Μάλλης έχει γενέθλια και οι ευχές της Κατερίνας Καινούργιου δείχνουν το βαθύ δέσιμο που έχει με τον συνεργάτη της.

Στον τόπο του εγκλήματος, στο καμαρίνι της επέστρεψε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία και ετοιμάζεται για την τηλεοπτική της πρεμιέρα, στην Super Katerina στον Alpha στις 5 Σεπτεμβρίου 2022.

Αυτή την πρωτιά ποιος θα την πάρει; Οι πρωινές εκπομπές ετοιμάζονται για πρεμιέρα

Χρόνια πολλά στο Άλλο της Μισό

katerina2.JPG

Και αφού μας έδειξε το καμαρίνι της, η Κατερίνα έκανε τρία ολόκληρα stories για το άλλο της μισό στην επαγγελματική της ζωή, τον μέντορά της, έναν από τους καλύτερους φίλους της, τον Θέμη Μάλλη.

kainourgiou1.JPG

«Χρόνια πολλά σε έναν από τους καλύτερους φίλους της ζωής μου, το άλλο μου μισό επαγγελματικά, στον μέντορά μου, Θέμη σε αγαπώ», έγραψε η Καινούργιου, ενώ συνέχισε χαρακτηρίζοντας τον Μάλλη κορυφαίο της ελληνικής τηλεόρασης, one and only μαζί με μερικές ακόμα φωτογραφίες του. Ο Μάλλης είναι άλλωστε ο αρχισυντάκτης της Κατερίνας τα τελευταία χρόνια και η Καινούργιου δεν σταματά να τονίζει πόσο πολύ την έχει βοηθήσει στην τηλεοπτική επιτυχία της τα τελευταία χρόνια.

katerina4.JPG

Τι περιμένουμε από την Super Κατερίνα φέτος:

https://www.instagram.com/p/Ch2WzI7IIMX

Η Καινούργιου φέτος τολμά δύο μεγάλες αλλαγές στο πάνελ της, με την προσθήκη του Γρηγόρη Γκουντάρα και του Στέφανου Κωνσταντινίδη. Παραμένει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο Γιάννης Πουλόπουλος και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου στο team της εκπομπής και οι αποκλειστικότητες θα πέσουν...βροχή για μία ακόμη φορά.

Λίγο πριν την πρεμιέρα, ο χωρισμός φαίνεται πως είναι οριστικός

kainourgiou2.JPG

Το καλοκαίρι φαίνεται πως βρήκε single την Καινούργιου, με πολλές διακοπές με φίλους. Παρόλο που ο χωρισμός από τον Τσαγκρίδη λέγεται πως είναι οριστικός- παρά την προσπάθεια επανασύνδεσης που έγινε- η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται πως δεν κρατάει κακία στον Φίλιππο, αφού τον έκανε ξανά follow στο Instagram και μάλιστα του πάτησε και like στο τελευταίο post του. Ίσως η παρουσιάστρια θέλει να διατηρήσει φιλικές - ή έστω τυπικές - σχέσεις με τον πρώην της. Ο χρόνος θα δείξει.