Από τα Κουφονήσια στις Σπέτσες η Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της, με αφορμή λαμπερή βάφτιση

Από τα Κουφονήσια στις Σπέτσες η Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της, με αφορμή λαμπερή βάφτιση

Το πρώην μοντέλο και ο εφοπλιστής πραγματοποίησαν μια σύντομη απόδραση στον Αργοσαρωνικό και πρέπει να δεις αυτές τις φωτογραφίες. 

Στις Σπέτσες για τη βάπτιση του γιου της Μαίρης Κατράντζου και του Μάριου Πολίτη βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η Μαριέττα Χρουσαλά. Η 39χρονη και ο σύζυγός της παρευρέθηκαν στο prive πάρτι που διοργάνωσε η Ελληνίδα σχεδιάστρια για τους καλεσμένους της λίγο πριν το μυστήριο.

Μαριέττα Χρουσαλά -Λέων Πατίτσας: Τα τρυφερά φιλιά και ο ξέφρενος χορός μετά από 12 χρόνια γάμου

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαριέττας Χρουσαλά στις Σπέτσες

Η πρώην εστεμμένη δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία της από τις Σπέτσες στην οποία ποζάρει με ένα maxi καλοκαιρινό φόρεμα. Λίγο νωρίτερα πόσταρε μερικές φωτογραφίες σε Instagram-stories δείχνοντάς μας πόσο πολύ απολαμβάνει τη σύντομη απόδραση στο νησί.

https://www.instagram.com/p/Ch6qzmFN9FZ

Οι τελευταίες βουτιές του καλοκαιριού στα Κουφονήσια

Στα Κουφονήσια βρέθηκαν πριν λίγα 24ωρα η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέων Πατίτσα και τα τρία παιδιά τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι λατρεύει τα ταξίδια και περνά μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στις Κυκλάδες με το σκάφος τους, απολαμβάνοντας τη θάλασσα.

Η αγαπημένη οικογένεια εντοπίστηκε από τους φωτογράφους κατα τη διάρκεια της απόβασής τους στο νησί όπου πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές στις ερημικές και καταγάλανες παραλίες. Το μοντέλο-επιχειρηματίας διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας showbiz και κάθε της εμφάνιση με μαγιό το αποδεικνύει περίτρανα.

Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας αποτελούν #couplegoals

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας, είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στην Ελληνική showbiz. Μετρούν 12 χρόνια έγγαμου βίου και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το μοντέλο και ο εφοπλιστής έχουν αποκτήσει 3 παιδιά με τα οποία κατοικούν στην πολυτελή κατοικία τους στο Ελληνικό.

Η Χρουσαλά ερωτεύτηκε τον Πατίτσα με την πρώτη ματιά και η πρόταση γάμου έγινε στις 25 Οκτωβρίου του 2008 στη Βενετία, όταν ο Λέων γονάτισε μέσα σε μια γόνδολα και της ζήτησε να παντρευτούν. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι, το Σάββατο 5 Ιουνίου του 2010 ενώ η νύφη φορώντας νυφικό από τη Σήλια Κριθαριώτη έφτασε στο εκκλησάκι συνοδευόμενη από τον αδελφό της Θανάση και τη μητέρα της Αγλαΐα.

Στην 24 Οκτωβρίου του 2012 η Μαριέττα Χρουσαλά έγινε μαμά για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο τη μικρή Μάργκω. Λίγα χρόνια μετά, στις 4 Μαρτίου 2015 η Μαριέττα Χρουσαλά φέρνει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, τον μικρό Σπύρο ενώ ο δεύτερος γιος της ήρθε στον κόσμο το 2018 και έλαβε το όνομα του πατέρα της Μαριέττας, Κωνσταντίνου, που έχει φύγει από τη ζωή.

Πηγή κεντρικής: mariettachrousala