Το καλοκαίρι 2022 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πόζαρε μόνο με μαγιό & πολύ καλά έκανε αφού έτσι ένιωσε

Ιωάννα Τζανή
Το καλοκαίρι 2022 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πόζαρε μόνο με μαγιό & πολύ καλά έκανε αφού έτσι ένιωσε

Με αυτοπεποίθηση και πολλά σχέδια σε μαγιό η δημοσιογράφος δίδαξε μαθήματα πόζας. 

Δεν ξέρουμε τι ισχύει τελικά για την προσωπική της ζωή και αν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ακόμα ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, πάντως το φετινό καλοκαίρι η δημοσιογράφος... έδωσε ρέστα και «έκαψε» καρδιές στο Instagram!

Ποζάροντας μόνο με το μπικίνι της και επιδεικνύοντας τους υπέροχους γλουτούς της (για τους οποίους το κοινό είχε να λέει από τότε που συμμετείχε στο Survivor), η Βαλαβάνη απόλαυσε στο 100% το φετινό καλοκαίρι παρέα με καλούς φίλους.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέστρεψε στην Αθήνα όμως το βίντεο από το φετινό καλοκαίρι μας ταξίδεψε

Η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της στην Κρήτη και παρόλο που πλέον έχει επιστρέψει στην Αθήνα και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αναπολεί τις ξέγνοιαστες στιγμές του καλοκαιριού και συνεχίζει να ανεβάζει στιγμιότυπα από τις διακοπές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η topless φωτογραφία που «κόβει» την ανάσα

Το βράδυ της Τετάρτης (31/8) λοιπόν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου ποζάρει topless μέσα στη θάλασσα, φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της και ένα λεοπάρ παρεό, την ώρα που δύει ο ήλιος. Τόσο η ίδια όσο και τα χρώματα του ουρανού είναι υπέροχα, όπως μπορείς να διαπιστώσεις και μόνη σου.

https://www.instagram.com/p/Ch7ydAHsYT_

Όπως καταλαβαίνεις, το post γέμισε με likes και σχόλια μέσα σε μόλις λίγα λεπτά, με τους διαδικτυακούς της φίλους να την αποθεώνουν.

Από τα δεκάδες σχόλια που δέχτηκε η Βαλαβάνη, υπήρξαν κάποια στα οποία διάφοροι fans τάγκαραν τον Κωνσταντίνο Βασάλο κι άλλοι που «μάλωσαν» την Ευρυδίκη επειδή δεν ντυνόταν τόσο σέξι όταν ήταν ακόμα στο πλευρό του Κωνσταντίνου.

Η αφοπλιστική απάντηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τον χωρισμό της

Χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συμβαίνει στην προσωπική της ζωή, η Ευρυδίκη βρέθηκε στην Κρήτη και υπήρξε ένα τριήμερο όπου στα Χανιά μαζί με εκείνη και με μια μεγάλη παρέα φίλων βρέθηκε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο Βασάλος πέρασε όμως το μεγαλύτερο μέρος των δικών του διακοπών στα Κύθηρα παρέα με τον συμπαίκτη του στο Asia Express που θα δούμε σύντομα στο Star και τραγουδιστή, Χρήστο Ζώτο.

«Πλέον είναι πασιφανές. Βασάλος γυρνά τα νησιά και η Βαλαβάνη τρέχει στον διάδρομο του σπιτιού τους», έγραψε πριν από μερικές ημέρες μια follower στο προφίλ της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

«Δε ξέραμε να δίνουμε αναφορά πότε θα πάμε διακοπές και πότε θα τρέξουμε στον διάδρομο του σπιτιού μας σπίτι μας φίλη μου. Ας ασχοληθούμε τέλος πάντων με κάτι πιο ουσιαστικό επιτέλους», απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Αυτό που με σιγουριά μπορούμε να πούμε, είναι πως το καλοκαίρι βρήκε την Ευρυδίκη πιο fit από ποτέ, έχοντας αποκτήσει το σώμα που η ίδια ήθελε και έχοντας απαλλαγεί από τα παραπανίσια κιλά που την ταλαιπωρούσαν.

https://www.instagram.com/p/ChzSj-WLXso

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις όλες τις φορές που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πόζαρε μόνο με το μαγιό της και ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη φέτος το καλοκαίρι.

Πηγή φωτογραφιών: @evridiki_valavani