H Chiara Ferragni έχει επέτειο γάμου και το μήνυμα του Fedez θα σε κάνει να δακρύσεις

Κατερίνα Μπούσιου
H Chiara Ferragni έχει επέτειο γάμου και το μήνυμα του Fedez θα σε κάνει να δακρύσεις

«Οι νύχτες αγκαλιάστηκαν με κλάματα» γράφει ο γνωστός ράπερ, κάνοντας αναφορά στην πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του και στην δύναμη που του έδωσε η γυναίκα του. 

Τέσσερα χρόνια γάμου και δέκα συνολικά χρόνια που είναι ζευγάρι με τον σύζυγό της και γνωστό ράπερ Fedez, γιορτάζει σήμερα η γνωστή ιταλίδα influencer και μοντέλο Chiara Ferragni και τα μηνύματα που αντάλλαξαν μεταξύ τους θα σε κάνουν να συγκινηθείς. Όχι μόνο με τον δυνατό έρωτα που τους ενώνει αλλά και για το πόσο πολύ δοκιμάστηκαν, μετά την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του Fedez.

«Σε ευχαριστώ που ήσουν δίπλα μου, σε ευχαριστώ για την δύναμη»

Η Chiara ευχήθηκε πρώτη στον σύζυγό της για αυτή την ξεχωριστή μέρα με ένα video από τον γάμο τους, που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Intagram, φορώντας ένα από τα τρία νυφικά Dior που είχε επιλέξει για εκείνη την ημέρα. Η παραμυθένια τελετή είχε γίνει σε ένα κάστρο του 19ου αιώνα στην Ιταλία με το λογότυπο των ονομάτων τους να υπάρχει παντού στον χώρο ως TheFerragnez.

Τα λόγια της είναι γεμάτα αγάπη για τον άντρα της ζωής της: «Χαρούμενη επέτειο αγάπη μου. Τέσσερα χρόνια ως παντρεμένοι, έξι χρόνια ως ζευγάρι. Δεν υπάρχει κανένας άλλος με τον οποίο θα ήθελα να περάσω όλη μου τη ζωή μαζί του. Στις καλές και στις άσχημες στιγμές. Σε αγαπώ πάντα και για πάντα».

https://www.instagram.com/p/Ch9hQHJKlW3

Όμως η απάντηση του Fedez θα σε κάνει να δακρύσεις. Όχι μόνο για της ευχές που δίνει στην γυναίκα που καθόρισε την δική του ζωή, αλλά και την Chiara ως μητέρα των δύο παιδιών τους. Φυσικά δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στο πιο σημαντικό πράγμα που αντιμετώπισαν την φετινή χρονιά και δοκίμασε τις αντοχές τους, με το πρόβλημα της υγείας του Fedez το οποίο τον έφτασε και τους έφτασε στα όρια της αντοχής τους, μετά τον όγκο στον πάγκρεας και το δύσκολο χειρουργείο.

O Fedez μίλησε μέσα από το νοσοκομείο: Το σπάνιο πρόβλημα υγείας του συζύγου της Chiara Ferragni

https://www.instagram.com/p/Ch9g8dwIPf-

Όπως λοιπόν της γράφει: «Τέσσερα χρόνια παντρεμένοι και ποτέ ως σήμερα η φράση «στη χαρά και στον πόνο, στην υγεία και στην ασθένεια» (από τους γαμήλιους όρκους), είχε ένα τόσο βαθύ νόημα σχεδόν αδύνατον να εξηγηθεί με λόγια. Οι νύχτες αγκαλιάστηκαν με κλάματα σε μια περίοδο γεμάτη αβεβαιότητα που μας ενίσχυσε περισσότερο από ποτέ. Σε ευχαριστώ που ήσουν δίπλα μου σε αυτή την δύσκολη χρονιά, σε ευχαριστώ που μου έδωσες τη δύναμη να αντιμετωπίσω την ασθένεια, αλλά πάνω από όλα σε ευχαριστώ που μου έδωσες το πιο ανεκτίμητο δώρο από όλα, δύο υπέροχα παιδιά. Είναι ο μόνος λόγος για να παλεύω με νύχια και με δόντια. Σε αγαπώ Ferry».