Δημήτρης Μακαλιάς και Αντιγόνη Ψυχράμη έχουν τριπλή χαρά στο σπίτι τους πριν υποδεχθούν το νέο μέλος

Μαρία Ροδίτη
Δημήτρης Μακαλιάς και Αντιγόνη Ψυχράμη έχουν τριπλή χαρά στο σπίτι τους πριν υποδεχθούν το νέο μέλος

Γενέθλια, γιορτή και επέτειος για την Αντιγόνη Ψυχράμη και τον Δημήτρη Μακαλιά. Το εορταστικό διήμερο του ζευγαριού λίγο πριν έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Δημήτρης Μακαλιάς. Ο ηθοποιός γίνεται 41 ετών και έχει κάθε λόγο να γιορτάζει μιας και είναι ευτυχισμένος με τη σύζυγό του, Αντιγόνη Ψυχράμη, και τον γιο τους, Χάρη, ενώ ανυπομονούν και οι δύο να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο μωρό τους σε λίγο καιρό. Όχι μόνο, όμως! Σαν σήμερα πριν 7 χρόνια το ζευγάρι είχε ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ρομαντική τελετή στην Παλαιά Φώκαια, οπότε έχει και επέτειο γάμου.

Για αυτήν την τόσο σημαντική μέρα, λοιπόν, δεν μπορούσε παρά η Αντιγόνη να κάνει μια τρυφερή αφιέρωση στον άντρα της. Η 35χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία με τον Δημήτρη και του έκανε… ερωτική εξομολόγηση.

Στο σπίτι της Αντιγόνης Ψυχράμη και του Δημήτρη Μακαλιά τα θετικά vibes είναι αυτονόητα

Τα γενέθλια, η επέτειος και η γιορτή

Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μακαλιά, δημοσίευσε η Αντιγόνη Ψυχράμη για να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του και την επέτειο γάμου τους. Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία ποζάρουν και οι δύο με χιουμοριστική διάθεση με την ηθοποιό να γράφει: «Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ που σε έχω στη ζωή μου… Χρόνια πολλά καρδιά μου, ελπίζω η ζωή μας να συνεχίσει έτσι γεμάτη ταξίδια και έντονα συναισθήματα….».

https://www.instagram.com/p/Ch_uUwDKnGE

Ο ηθοποιός είχε επίσης κάνει μια ανάρτηση χθες (1/9) για την ονομαστική γιορτή της Αντιγόνης και για την επέτειό τους δημοσιεύοντας μια cute selfie με τη γυναίκα της ζωής του. «Τα νούμερα σήμερα… Εγώ ακριβώς 41, μαζί στα 10, ακριβώς 7 έγγαμου βίου, 5 με τα μυαλά στα κάγκελα, μείον κάτι ψιλά για την επόμενη πίστα!», έγραψε στη λεζάντα ο Δημήτρης Μακαλιάς.

https://www.instagram.com/p/Ch-uI-CsSWr

Το αγαπημένο ζευγάρι ετοιμάζεται σε λίγους μήνες να υποδεχθεί το νέο μέλος στην οικογένεια, πράγμα το οποίο αποκάλυψε η ίδια η Αντιγόνη στις 21 Ιουνίου στο Instagram με το παρακάτω post: «Η οικογένεια μας μεγαλώνει… Ευλογία». Πριν μερικούς μήνες ο Δημήτρης Μακαλιάς είχε δηλώσει για τη σχέση του με την Αντιγόνη και την πιθανότητα απόκτησης δεύτερου παιδιού: «Με την Αντιγόνη παλέψαμε από την πρώτη στιγμή για να μην αλλάξει ο ερχομός του παιδιού τη σχέση μας. Η Αντιγόνη είναι η καλύτερή μου φίλη. Ταιριάξαμε τις διαφορετικότητές μας. Νιώθουμε έτοιμοι να αποκτήσει ο Χάρης αδερφάκι. Η επιθυμία μου σχετίζεται με το γεγονός ότι έχασα τον αδερφό μου».

https://www.instagram.com/p/CfD6RjHLAy-

Το cozy -γεμάτο θαλπωρή- σπίτι του Δημήτρη και της Αντιγόνης

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς με τον γιο τους ζουν σε ένα απόλυτα cozy και φωτεινό σπίτι όπου η απλότητα σε συνδυασμό με τη μοντέρνα αισθητική ξεχωρίζουν.

Πίνακες, κορνίζες με οικογενειακές φωτογραφίες, λαμπάκια, φωτιστικά και μεγάλοι αναπαυτικοί καναπέδες σε λευκό χρώμα ολοκληρώνουν επιτυχώς τη ζεστή ατμόσφαιρα και αποτελούν αγαπημένο σημείο ξεκούρασης για όλη την οικογένεια. Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει, επίσης, και δωμάτιο με όργανα γυμναστικής στο σπίτι για να αθλείται και να παραμένει fit.

Στην gallery μπορείς να δεις φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι του ζευγαριού για το απαραίτητο deco inspo.