Η Αθηνά Οικονομάκου το ζει στο Κάπρι της Ιταλίας και ευτυχώς το ζούμε μαζί της

Η Αθηνά Οικονομάκου το ζει στο Κάπρι της Ιταλίας και ευτυχώς το ζούμε μαζί της

«Φτάνει Αθήνα. Με τον πόνο μας παίζεις», έγραψε μια follower στην Οικονομάκου και καθόλου δεν συμφωνούμε μαζί της.. 

Αν υπάρχει μια Ελληνίδα celeb που μας δείχνει ακομπλεξάριστα τη ζωή της, αυτή είναι η Αθηνά Οικονομάκου.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της και σαν άλλη Chiara Ferragni, η Αθηνά αποφάσισε να μας δείξει τι εστί 35 Αυγούστου, μιας και οι ημέρες αυτές την βρήκαν στο Capri της Ιταλίας παρέα με τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο και φιλική παρέα.

Αθηνά μας στέλνει φιλιά από το Κάπρι

Και μπορεί να βρέθηκαν κάποιοι ανάμεσα στους ένα εκατομμύριο followers που μίλησαν ειρωνικά για «φτώχεια καταραμένη», «επίδειξη πλούτου» ή απλά ζητούν από την ηθοποιό και επιχειρηματία να τους λυπηθεί, αλλά είμαστε κι εμείς, που στη μιζέρια της επιστροφής στην καθημερινότητα, θέλαμε λίγο Κάπρι στα stories μας, λίγη θάλασσα ακόμα και μπόλικη Οικονομάκου με μπικίνι και προδιαγραφές influencer του εξωτερικού.

https://www.instagram.com/p/CiCreC2Ak3g

Κάπρι όπως λέμε Μάνη!

Στα καλύτερα σχόλια στις φωτογραφίες της Αθηνάς από το εντυπωσιακό παραθαλάσσιο θέρετρο που μαγνητίζει και συγκεντρώνει την αφρόκρεμα των διασημοτήτων από όλον τον κόσμο, δίνουμε βραβείο που τονίζει πως το Κάπρι μοιάζει με τη Μάνη.

https://www.instagram.com/p/CiAtusVtUo9

Σε άλλα νέα, θαυμάζουμε την Οικονομάκου, που στο τέλος του καλοκαιριού κατάφερε μετά από τόσες διακοπές να διατηρήσει αυτή την αψεγάδιαστη σιλουέτα με μπικίνι!

sxoliaoikonomakou.JPG

Δεν πάει πολύς καιρός από εκείνο το πρωινό στη Μάνη όπου η Αθηνά απολάμβανε σουβλάκια για πρωινό. Και ενώ πολλές αναρωτιόμασταν τι τρώει και διατηρεί αυτό το σώμα, εκείνα μας έχει πολλές φορές «εκνευρίσει» παραδεχόμενη ότι καταναλώνει μεγάλες ποσότητες φαγητού και αρκετά junk. Μάλιστα, το αγαπημένο της cheat meal είναι οι τηγανητές πατάτες. Βέβαια, αν αναλογιστεί κανείς πως έχει αυτό το σώμα μετά από δύο μάλιστα γέννες, είναι απορίας άξιον.

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει τα σουβλάκια για πρωινό - Η διατροφή στο Γύθειο και τα κιλά της

Σε άλλα νέα, το φετινό καλοκαίρι η Αθηνά το πέρασε στη Μύκονο κατά κύριο λόγο, στο ξενοδοχείο του αγαπημένου της Φίλιππου Μιχόπουλου, πέρασε από τη Σαντορίνη, έκανε couple διακοπές στην Ικαρία με τον σύζυγό της και βρέθηκε και στην Κρήτη, στην κουμπάρα της Βάσω Λασκαράκη. Ενδιάμεσα η ηθοποιός πέρασε και το Γύθειο για να δει και την οικογένειά της.

Για σένα είναι το καλοκαίρι Αθηνά, το γράφουμε και το υπογράφουμε!