Η Αθηνά Οικονομάκου φωτογραφίζει τα παιδιά της και αυτή είναι η πιο γλυκιά εικόνα της ημέρας

Η Αθηνά Οικονομάκου φωτογραφίζει τα παιδιά της και αυτή είναι η πιο γλυκιά εικόνα της ημέρας

Ο Μάξιμος και η Σιέννα σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο και η Αθηνά Οικονομάκου, «λιώνει» από αγάπη. 

Στην Μύκονο όπου βρίσκεται και το ξενοδοχείο του συζύγου της Φίλιππου Μιχόπουλου, συνεχίζει τις διακοπές της η Αθηνά Οικονομάκου. Εκτός από τις πόζες στην παραλία, σήμερα η ηθοποιός, μας χάρισε ένα πιο προσωπικό στιγμιότυπο. Με τις δύο μεγαλύτερες αγάπες της ζωής της.

Τίποτε άλλο δεν μετρά...

Το περσινό καλοκαίρι η ηθοποιός το πέρασε κάπως διαφορετικά και η αιτία δεν ήταν μόνο η πανδημία. Η κόρη της Σιέννα Ηλέκτρα γεννήθηκε στις 11 Ιουνίου και το πρώτο διάστημα οι μετακινήσεις της, ήταν περιορισμένες. Φέτος όμως που η μικρή κάνει ήδη τα πρώτα της βηματάκια, αισθάνεται πιο ξέγνοιαστη. Η ευτυχία της ως μαμά, δεν μπορεί να περιγραφεί παρά μόνο σε λίγες λέξεις. «Τίποτε άλλο δεν μετρά...» λέει η Αθηνά Οικονομάκου στην σημερινή της ανάρτηση, όπου φωτογραφίζει μετά από καιρό τα δύο της παιδιά. Τον 4χρονο γιο της Μάξιμο να κρατά το χέρι της αδελφής του Σιέννας, με τα δύο παιδιά να προσπαθούν να ανοίξουν το παράθυρο που βλέπει στην θάλασσα. Ανιδιοτελής αγάπη, όπως γράφει και στο hashtag, το οποίο συνοδεύει αυτή την υπέροχη φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/ChKHHHDtumi

Οι αγκαλιές με την μικρή Σιέννα αυτό το καλοκαίρι, περισσεύουν. Μαμά και κόρη δεν μπορούν να ξεκολλήσουν η μία από την άλλη.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι χωρίς τα παιδιά της στην Ικαρία και υπάρχουν 2 γυναίκες που την στηρίζουν

https://www.instagram.com/p/Cf9SCzNAsLs

Η μικρή είχε βαφτιστεί μία εβδομάδα μετά τα πρώτα της γενέθλια, στο Γύθειο που είναι και ο τόπος καταγωγής της Αθηνάς.

https://www.instagram.com/p/Ce9BIfeN2Ub

Αυτό το καλοκαίρι είχε και δεύτερη χαρά. Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της Φίλιππου, του άντρα που άλλαξε την ζωή της και είναι πατέρας των παιδιών της. Και μάλιστα μπαμπάς πολύ ενεργός στην καθημερινότητά τους. Αν τα παιδιά της είναι όλος της ο κόσμος, ο σύζυγός της όπως είχε γράψει στην ανάρτησή της, είναι η ευτυχία της και το φως της ζωής της. Φέτος ως μαμά δύο παιδιών, κατάφερε και κάτι που όλες οι άλλες μαμάδες, ονειρεύονται όσο τίποτε στον κόσμο. Να βρεθεί έστω και για λίγες μέρες χωρίς τα παιδιά και τον σύζυγό της, για διακοπές στην Ικαρία. «Καφές μπροστά στη θάλασσα. Χωρίς παιδιά, σκυλιά, υποχρεώσεις, κουβάλημα. Πόσο ανάγκη το έχουμε όλες οι μανούλες αυτό; Απόλαυση!»

https://www.instagram.com/p/Cg9M0u4NQGY