Ταξίδι στο Σαν Σεμπαστιάν για τη Δανάη Παππά και τον Λάμπρο Λάζαρη - Το φλερτ στις φωτογραφίες

Ταξίδι στο Σαν Σεμπαστιάν για τη Δανάη Παππά και τον Λάμπρο Λάζαρη - Το φλερτ στις φωτογραφίες

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας έχουν ταξιδέψει σιγά-σιγά σε όλον τον κόσμο.

Η αγαπημένη ασχολία της Δανάης Παππά και του Λάμπρου Λάζαρη συνεχίζεται και αυτήν τη σεζόν και το διάσημο ζευγάρι επέλεξε μία ιδιαίτερη πόλη της Ισπανίας για το νέο του ταξίδι.

Στο Σαν Σεμπαστιάν η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης

Η εξερεύνηση του τοπίου, οι γαστρονομικές γεύσεις, ο «αέρας» του ταξιδιού πλαισιώνουν αυτές τις μέρες την 26χρονη ηθοποιό και τον διάσημο επιχειρηματία που διανύει την τρίτη δεκαετία της ζωής και οι δυο τους το μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

https://www.instagram.com/p/CiF5416MD9J

Το Σαν Σεμπαστιάν είναι μία πόλη και μικρό τουριστικό λιμάνι στη βόρεια Ισπανία. Είναι, μάλιστα, πρωτεύουσα της επαρχίας Gipuzkoa της αυτόνομης Χώρας των Βάσκων. Η περιοχή είναι γνωστή, πέρα από την ομορφιά του τοπίου της, για τις εκθέσεις τέχνης, ενώ εκεί βρίσκεται και το παλάτι Miramar και το παλάτι Aiete, που αποτελούν τις καλοκαιρινές κατοικίες του βασιλιά.

Θέλει η Δανάη Παππά να γίνει μαμά; Η απάντησή της για την απόκτηση ενός παιδιού ήταν σαφής

Το φλερτ με χιούμορ στην ανάρτηση της Δανάης

Το απόγευμα της Κυριακής, η Δανάη έκανε μία ανάρτηση από το ταξίδι, στην οποία ποζάρει ανέμελη και γοητευτική με ένα φλιτζάνι καφέ στο χέρι. Τις φωτογραφίες συνόδεψε με το caption: «[Grandes Momentos]✨

Στο San Sebastián, πίνω τον καφε μου, απλή, λιτή και απέριττη, όπως παντα άλλωστε😂

-can’t sit with us vibes-».

https://www.instagram.com/p/CiFviaODYK2

Μόλις, όμως, ο καλός της την είδε, γρήγορα άφησε το δικό του σχόλιο, το οποίο έκρυβε ένα φλερτ με μία πιο χιουμοριστική διάθεση.

«Σ’ έχω δει κάπου! Κάπου σε ξέρω!», της έγραψε.

1662318611197-595330428-danai_pappa_lampros_lazaris_ispania.jpg

Η δήλωση της ηθοποιού για τη σχέση τους

Η σχέση της Δανάης Παππά και του Λάμπρου Λάζαρη, όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο δυνατή φαίνεται να γίνεται. Στους λογαριασμούς τους στο Instagram, ανεβαίνουν συχνά κοινές τους φωτογραφίες που δείχνουν τον έρωτά τους.

Τον περασμένο Απρίλιο, ωστόσο, η ηθοποιός μίλησε και δημόσια για τη σχέση της, με το Happy Day να αναπαράγει.

«Δημοσιογράφος: Ποιες είναι οι μεγαλύτερες αδυναμίες σου;

Δανάη Παππά: Η γιαγιά μου, η σοκολάτα και ο Σπίθας.

Δημοσιογράφος: Ο Λάμπρος, ο σύντροφός σου;

Δανάη Παππά: Είναι μέσα σε κάθε κατηγορία χωρίς να χρειάζεται να τον αναφέρω. Είμαστε μαζί, είμαστε ένα. Ο γάμος δεν έχει περάσει από το μυαλό μας, ούτε το έχουμε συζητήσει. Η σχέση μας δοκιμάστηκε στην καραντίνα. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Με φαντάζομαι σε ένα σπίτι με σκυλιά και γατιά να τρέχουν», ακούγεται στο απόσπασμα.