Η Adriana Lima υποδέχτηκε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι - Η συμβολικότητα του ονόματος που έδωσε

Η Adriana Lima υποδέχτηκε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι - Η συμβολικότητα του ονόματος που έδωσε

Η Adriana Lima και ο Andre Lemmers στην πρεμιέρα του "Last Night in Soho" το 2021

AP

Η Andriana Lima και ο Andre Lemmers πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με το πρώτο τους μωράκι.

Το τρίτο της παιδάκι καλωσόρισε στον κόσμο η Adriana Lima, που αποτελεί το πρώτο που αποκτά με τον σύντροφό της, Andre Lemmers. Το 41χρονο μοντέλο και ο 41χρονος παραγωγός ταινιών απέκτησαν ένα αγοράκι στις 29 Αυγούστου, στο οποίο και έδωσαν το όνομα Cyan Lima Lemmers.

Το όνομα του παιδιού και τα χαρακτηριστικά του

Το «Cyan» σημαίνει «κυανός» και δεν αποτελεί τυχαία επιλογή ονόματος. Η έμπνευση του ζευγαριού βρίσκεται στα χρώματα του νερού και σε τοποθεσίες, όπως οι Μαλδίβες, οι Μπαχάμες και τα Bora Bora, όπως ανέφερε το αμερικανικό People.

«Το κυανό είναι το χρώμα μεταξύ του πράσινου και του μπλε στο φάσμα των χρωμάτων», είπε πηγή στο Μέσο.

Η εν λόγω πηγή, μάλιστα, είπε περισσότερα στο Μέσο, ισχυριζόμενη πως το μωρό «έχει ήδη τα χείλη και τα μάτια της μαμάς του».

Μαμά και γιος βρίσκονται ήδη στο σπίτι και χαίρουν άκρας υγείας.

Το πρώτο story της Adriana Lima για τη γέννηση του Cyan

Η Lima, μία εβδομάδα μετά τη γέννα, έκανε το πρώτο story της, με το οποίο ευχαριστούσε τους ανθρώπους που έστειλαν τις ευχές τους.

adriana_lima_trito_paidi.jpg

«Εγώ και ο Andre είμαστε συγκινημένοι με όλες τις υπέροχες, θετικές ευχές και τα μηνύματα που δεχτήκαμε από την οικογένεια και τους φίλους μας. Πολύ τάισμα και αλλαγή πάνας τώρα, κάτι που με αποτρέπει από το να απαντήσω σε όλους ξεχωριστά. Σας ευχαριστώ πολύ και σας αγαπάω όλους», έγραψε.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η Adriana Lima ανακοίνωσε την τρίτη της εγκυμοσύνη τον περασμένο Φεβρουάριο μέσω ενός βίντεο στο TikTok. Το βίντεο ξεκινούσε με τρομάγματα που της έκανε ο Andre και κατέληγε με το δικό της «τρόμαγμα»: το θετικό τεστ εγκυμοσύνης.

Το μοντέλο έχει άλλα δύο παιδιά από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της και παίκτη του NBA, Marko Jarić. Η Valentina Lima Jarić ήρθε στον κόσμο το 2009, ενώ η Sienna γεννήθηκε το 2012.