Ο Δημήτρης Ιτούδης, όταν δεν προπονεί την Εθνική, κάνει μεγάλες αγκαλιές στη σύζυγο και την κόρη του

Ο Δημήτρης Ιτούδης, όταν δεν προπονεί την Εθνική, κάνει μεγάλες αγκαλιές στη σύζυγο και την κόρη του

Ο προπονητής της Εθνικής στο μπάσκετ λατρεύει τις δύο γυναίκες της ζωής του και το δείχνει δημόσια με κάθε ευκαιρία.

Όλοι τις τελευταίες μέρες μιλούν για τον προπονητή της Εθνικής ομάδας στο μπάσκετ, Δημήτρη Ιτούδη. Ένας λόγος είναι η δουλειά που κάνει με την ομάδα, ένας άλλος είναι το βίντεο που δημοσίευσε η ΕΟΚ από τα αποδυτήρια της Εθνικής Ελλάδας, η οποία προκρίθηκε στους 16 και μιλούσε με περηφάνεια στους παίκτες.

«Για μένα, κάνατε καταπληκτική δουλειά εκεί έξω. Και ήταν μια από αυτές τις μέρες που πραγματικά απόλαυσα να σας κοουτσάρω. Είχαμε λύσεις, ήρθε ο Λούντζης από τον πάγκο. Σίγουρα οι συνεργασίες Σλούκα – Παπαγιάννη ήταν εξαιρετικές. Υπήρξε μια επιπλέον διάσταση στο παιχνίδι μας.

Έτσι πρέπει να δουλεύουμε. Δεν ήταν η μέρα του Τάιλερ ή του Νικ. Μπορεί να είναι του Λούντζη ή του Λαρεντζάκη. Αυτό πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας. Προκριθήκαμε και μαθηματικά στο Βερολίνο, αλλά έχουμε μια διαφορετική αποστολή εδώ σε αυτό το τουρνουά. Συγχαρητήρια για την πρόκριση, αλλά η αποστολή είναι διαφορετική. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Ειδικά για το αυριανό παιχνίδι… Μεγάλη νίκη…», είπε ο προπονητής.

Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι 52 ετών, γεννήθηκε στη Βέροια, ξεκίνησε να αγωνίζεται στον Ερμή Τρικάλων Ημαθία και τον Αλκέτα Αλεξάνδρειας και σπούδασε Φυσική Αγωγή με ειδικότητα στο μπάσκετ στο Ζάγκρεμπ.

https://www.instagram.com/p/CfglWWqMtmO

Η γοητευτική σύζυγος του Δημήτρη Ιτούδη

Ο προπονητής, παράλληλα, είναι παντρεμένος εδώ και 20 χρόνια με τη Μαρία Εμμανουηλίδου, την οποία λατρεύει, και μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη σύζυγο και την κόρη μου. Πρώτα, όμως, τους οφείλω ένα μεγάλο συγγνώμη. Λυπάμαι που έχασα τόσες ώρες μαζί τους. Όμως καταλαβαίνουν», έχει δηλώσει ο προπονητής για να δείξει την ευγνωμοσύνη που νιώθει για τη σύζυγό του και την κόρη του, οι οποίες τον καταλαβαίνουν και τον στηρίζουν.

Ο Ιτούδης δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τη σύζυγό του, στις οποίες το ζευγάρι ποζάρει πάντα με χαμόγελα, με αγκαλιές ή φιλιά και δε διστάζει ούτε στιγμή να δείξει την τρυφερότητα που νιώθει μαζί τους.

Ντοκουμέντο από την αγκαλιά στην κόρη του το 2016:

Φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τη σύζυγό του στα social media:

https://www.instagram.com/p/BWQv70eHnic
https://www.instagram.com/p/BLjh07tAcxK
https://www.instagram.com/p/BPUjLYEA2QS
https://www.instagram.com/p/BO0SjROgtlN
https://www.instagram.com/p/BjzkyG5BOv-

Rise: Οι ηθοποιοί που υποδύονται τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο μιλούν για όλα