Η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Mariah, έχασε 12 κιλά και αποκαλύπτει πώς τα κατάφερε

Η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Mariah, έχασε 12 κιλά και αποκαλύπτει πώς τα κατάφερε

Το πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής που τη βοήθησε στην απώλεια κιλών.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του, Mariah Riddlesprigger, έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και έχουν αποκτήσει δύο γιους που λατρεύουν, τον Liam Charles και τον Maverick Shai.

Οι εγκυμοσύνες ήρθαν με διαφορά ενός χρόνου, αφού η Mariah γέννησε τον πρώτο γιο το 2020 και τον δεύτερο το 2021. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βάλει αρκετά κιλά και να δυσκολευτεί να τα χάσει.

Γιάννης Αντετοκούνμπο:Το viral αστείο περί απιστίας & πώς είναι η οικογενειακή ζωή του MVP στο σπίτι

Ωστόσο τώρα, 11 μήνες μετά τη δεύτερη γέννα, η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με πείσμα, προσήλωση και σκληρή δουλειά, έχει καταφέρει να χάσει περίπου 12 κιλά και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους όλα τα μυστικά της. Έστειε, επίσης, ένα ενθαρρυντικό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που δυσκολεύονται να δουν τη ζυγαριά να κατεβαίνει.

https://www.instagram.com/p/CdRwfHWuef_

Η ανάρτηση της Mariah για την απώλεια των 12 κιλών

Δημοσιεύοντας ένα βίντεο το οποίο δείχνει αναλυτικά όλες τις ασκήσεις που κάνει στο γυμναστήριο, η 29χρονη μανούλα δύο παιδιών έγραψε στη λεζάντα:

«Το σκεφτόμουν για αρκετό καιρό σχετικά με αυτή την ανάρτηση, δύο μήνες για την ακρίβεια. Την 1η Φεβρουαρίου ξεκίνησα με στόχο να χάσω 12 κιλά μέχρι το τέλος της σεζόν του Γιάννη. Δεσμεύτηκα για αυτόν τον στόχο. Γυμνάζομαι 5-6 ημέρες την εβδομάδα, διατηρούσα μια υγιεινή διατροφή και έπινα αποκλειστικά νερό, αλλά το νούμερο στη ζυγαριά δεν κουνιόταν! Απογοητεύτηκα, μπερδεύτηκα και ντράπηκα γιατί κάτι που ήταν τόσο εύκολο για μένα τώρα μου φαινόταν αδύνατο. Αλλά γύρω στα μέσα Μαΐου, έβλεπα τις διαφορές στον καθρέφτη. Οι φίλοι και η οικογένειά μου σχολίαζαν ότι έδειχνα καλά. Αισθανόμουν υπέροχα, σωματικά, αλλά η κλίμακα δεν κουνιόταν! Ένιωθα ότι ήθελα να τα παρατήσω, αλλά ο καθρέφτης μου έλεγε ότι η ζυγαριά έλεγε ψέματα και το σώμα μου μου έλεγε να συνεχίσω».

Και πρόσθεσε:

«Συνειδητοποίησα ότι η ζυγαριά δεν είναι το παν, ειδικά αν μπορώ να δω και να νιώσω τα αποτελέσματα. Μαθαίνω να αγαπώ αυτό το νέο σώμα και μπορεί να μην πέτυχα τον στόχο μου στη ζυγαριά, αλλά πέτυχα τους μικρότερους στόχους μου και γίνομαι η υγιής γυναίκα που είχα βάλει στόχο να γίνω! Δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω και να συνεχίσω να τα καταφέρνω χωρίς τόσους πολλούς ανθρώπους να με κρατούν υπόλογη και να με πιέζουν, οπότε σε όλους εσάς θα ήθελα να πω ευχαριστώ και είμαι για πάντα ευγνώμων. Μπορεί να μην είμαι ακόμα ικανοποιημένη με το νέο μου σώμα, αλλά μαθαίνω να το αγαπώ και να το φροντίζω κάθε μέρα! Αν είστε σαν εμένα και δεν βλέπετε τα αποτελέσματα που θέλετε, ΜΗΝ τα παρατάτε, το σώμα σας είναι όμορφο και μαγικό! Ευχαριστώ κάθε άνθρωπο που με βοήθησε να αγκαλιάσω και να ερωτευτώ το "σώμα της μαμάς" μου».

https://www.instagram.com/p/CgKlrwmoDSl

Όπως θα διαπιστώσεις παρακολουθώντας το παραπάνω βίντεο, η Mariah ακολουθεί ένα σκληρό και απαιτητικό πρόγραμμα γυμναστικής, όμως αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσεις γιατί έχει θεαματικά αποτελέσματα.

Πηγή φωτογραφιών: @sincerelyymariah