Μια φωτογραφία έκανε τους fans της Adele να πιστεύουν ότι παντρεύτηκε κρυφά τον Rich Paul

Μαρία Ροδίτη
Μια φωτογραφία έκανε τους fans της Adele να πιστεύουν ότι παντρεύτηκε κρυφά τον Rich Paul

Μια φωτογραφία από το σπίτι της Adele στο Los Angeles κάνει τον γύρο του διαδικτύου και «φουντώνει» τις φήμες για μυστικό γάμο ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τον ατζέντη αθλητών.

Περίπου έναν χρόνο μετρά η σχέση της Adele και του Rich Paul με το ζευγάρι να φαίνεται πως διανύει μία από τις πιο ωραίες περιόδους στη ζωή του. Η τραγουδίστρια και ο ατζέντης αθλητών μόλις λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους – και συγκεκριμένα τον περασμένο Μάιο- έκανε το επόμενο βήμα μετακομίζοντας σε νέο σπίτι, ενώ στις αρχές Ιουλίου η Adele παραδέχθηκε ότι θα ήθελε να κάνει τα παιδιά του Rich.

Είχε προηγηθεί και ένα oversized μονόπετρο που φόρεσε η Adele τον Φεβρουάριο στα BRIT Awards κι έκανε όλο τον πλανήτη να αναρωτιέται αν αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο της. Επιβεβαίωση για αρραβώνα δεν ήρθε ποτέ, όμως… οι fans της 34χρονης star είναι τώρα πεπεισμένοι ότι έχει πραγματοποιηθεί μυστικός γάμος.

Η Adele απαντά για πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού από τον Rich Paul

Η φωτογραφία που «φούντωσε» τις φήμες για μυστικό γάμο

Οι θαυμαστές της Adele πιστεύουν ότι έχει γίνει μυστικός γάμος ανάμεσα σε εκείνη και τον Rich Paul και σε αυτό το συμπέρασμα οδηγήθηκαν με ένα πρόσφατο post της τραγουδίστριας στο Instagram. Η Βρετανίδα star μοιράστηκε φωτογραφίες από το σπίτι της στο Los Angeles με το πρώτο βραβείο Emmy που κέρδισε για την τηλεοπτική της συναυλία, Adele: One Night Only.

https://www.instagram.com/p/CiGzY9OKUIk

Στην τρίτη φωτογραφία του post διακρίνεται ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με την ονομασία «The Paul’s» και οι fans πιστεύουν ότι αυτό είναι custom made- φτιάχτηκε, δηλαδή, ειδικά για το ζευγάρι- και αποδεικνύει ότι παντρεύτηκαν μυστικά. Μάλιστα, ένας follower ρώτησε την Adele «είσαι παντρεμένη;» στα σχόλια του post, χωρίς να παίρνει απάντηση.

PHOTO_ADELE.jpg

Η επιθυμία της Adele να κάνει παιδιά με τον Rich Paul

Μιλώντας στο podcast «Desert Island Discs» του BBC και την παρουσιάστρια Lauren Laverne τον περασμένο Ιούλιο, η Adele παραδέχθηκε πως θέλει να κάνει παιδιά με τον Rich Paul. «Σίγουρα θα ήθελα δύο ακόμη παιδιά. Θα ήταν υπέροχο αν μπορούσαμε. Αν δεν συμβεί, έχω τον Angelo. Θέλω απλώς να είμαι ευτυχισμένη», δήλωσε η 34χρονη τραγουδίστρια όταν ερωτήθηκε πώς φαντάζεται τη ζωή της σε 10 χρόνια.

Η Adele είναι μητέρα ενός αγοριού, του 9χρονου Angelo, τον οποίο απέκτησε από τον γάμο της με τον με τον πρώην σύζυγό της, Simon Konecki. Οι δυο τους πήραν διαζύγιο τον Απρίλιο του 2019 με την τραγουδίστρια να παραδέχεται ότι η ανατροφή του παιδιού της σε συνεννόηση με τον μπαμπά του είναι πιο εύκολη από όσο πίστευε στην αρχή.