Στη συναυλία Αντώνη Ρέμου- Ελεονώρας Ζουγανέλη, τα φώτα έπεσαν δίκαια στις κερκίδες

Στη συναυλία Αντώνη Ρέμου- Ελεονώρας Ζουγανέλη, τα φώτα έπεσαν δίκαια στις κερκίδες
NDP photo agency

Μια συναυλία άκρως επιτυχημένη με τα φώτα στραμμένα τόσο πάνω όσο και κάτω από τη σκηνή.

Σε ένα κατάμεστο Kατράκειο δόθηκε χθες βράδυ μια μοναδική συναυλία από τον Αντώνη Ρέμο με special geust την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Συναυλία με αγαπημένα πρόσωπα

Από νωρίς το απόγευμα χιλιάδες κόσμου κατέκλεισαν το θέατρο θέλοντας να απολαύσουν τους δύο ξεχωριστούς καλλιτέχνες αλλά δίκαια τα φώτα έπεσαν και κάτω από τη σκήνη.

remos.jpg

Βλέπεις, εν μέσω φιλολογίας περί χωρισμού της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, έναν μήνα πριν την επέτειο από τα δύο χρόνια γάμου της τραγουδίστριας με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου, η εμφάνιση της Ζουγανέλη με τον σύζυγό της στις κερκίδες, ήταν η καλύτερη επιβεβαίωση πως όλα είναι καλά και κανένας χωρισμός δεν ευσταθεί.

dimitriou.jpg

Κι όχι μόνο! Λίγες ημέρες πριν την 15η Σεπτεμβρίου, όπου η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος θα συμπληρώσουν τέσσερα χρόνια από τον γάμο του, το μοντέλο χειροκρότησε με την κόρη της, τον Αντώνη της από τις κερκίδες του θεάτρου.

Η Ελένη ήταν δίπλα στη μαμά της με matchy matchy σύνολο όσο ο μπαμπάς Αντώνης τραγουδούσε.

yvonni.jpg

Ο γάμος Αντώνη - Υβόννης

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 15 Σεπτεμβρίου 2018 στο υπέροχο και γεμάτο ανθισμένες ροδιές κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στην Βαρυμπόμπη, με παρανυφάκι την κόρη τους, Ελένη. Ο τραγουδιστής και η σχεδιάστρια αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης στο πλαίσιο μιας ρομαντικής τελετής στην άκρη της λίμνης του κτήματος, με μια guest list 500 καλεσμένων.

Την Υβόννη συνόδευσε μέχρι εκεί ο πατέρας της, ενώ έφτασαν μέσα σε παραδοσιακή βαρκούλα, συνοδεία κεφαλλονίτικων καντάδων. Ο στολισμός άφησε εποχή χάρη στα baby’s breath λουλούδια και τις λευκές τουλίπες που «έντυσαν» με τον καλύτερο τρόπο τον χώρο δημιουργώντας ένα παραμυθένιο σκηνικό.

https://www.instagram.com/p/Bn1vNNpH1oa

Ο Αντώνης Ρέμος φορούσε Brook Brothers κοστούμι και η Υβόννη Μπόσνιακ νυφικό που έραψε η ίδια. Κουμπάροι ήταν ο Κώστας Πηλαδάκης, η κολλητή φίλη της νύφης Μαρία Μπεκατώρου, ο Δημήτρης Κοντομηνάς και ο ιδιοκτήτης του Nammos Γιάννης Παπαλέκας.

Ο καρπός του έρωτα του ζευγαριού ήρθε στον κόσμο τρία χρόνια πριν παντρευτούν, το 2015. Η Υβόννη Μπόσνιακ γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι το πρωί του Σαββάτου, 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου. «Το παιδί του έρωτα», όπως την αποκαλούν.

Ο γάμος Ελεονώρας - Σπύρου

Σπύρο Δημητρίου, η τραγουδίστρια άλλαξε τον τόπο του γάμου, έφυγε για τις Σπέτσες με τον καλό της, την οικογένειά της και λιγοστούς φίλους και παντρεύτηκε τελικά στις Σπέτσες.

Ελεονώρα και Σπύρος, γνωρίστηκαν στις αρχές του καλοκαιριού, μια ιδιαίτερα δύσκολη ημέρα για τον γνωστό δικηγόρο, μιας και είχε χάσει τον πατέρα του. Όπως αποκάλυψε ο Κώστας Τσουρός, στο Καλύτερα δεν γίνεται, η Σάννυ Μπαλτζή, μία από τις κουμπάρες του ζευγαριού, είχε προτείνει στον Σπύρο με τον οποίο είναι καλοί φίλοι να περάσει από το μαγαζί που εμφανιζόταν κι εκεί γνωρίστηκε με την Ελεονώρα.

Η χημεία μεταξύ τους ήταν ακαριαία, η πρώτη γάμου ήρθε μια εβδομάδα αργότερα και το ζευγάρι πέρασε μαζί τις διακοπές και όρισε γρήγορα τον γάμο του. Κι ενώ η αρχική μείωση του αριθμού των καλεσμένων στο μυστήριο προβλημάτισε το ζευγάρι εξαιτίας της πανδημίας, τελικά το ζευγάρι αποφάσισε να μην ακυρώση την τελετή αλλά να την πραγματοποιήσει κανονικά στο νησί των Σπετσών.