Οι φίλοι της Amber Heard «εξαφανίστηκαν» για να μην πληρώσουν τα χρέη της στον Johnny Depp

Νατάσσα Σχοινά
Οι φίλοι της Amber Heard «εξαφανίστηκαν» για να μην πληρώσουν τα χρέη της στον Johnny Depp

Η Amber Heard στο δικαστήριο του Fairfax

Η ηθοποιός ψάχνει παντού για τα χρήματα που χρωστάει στον πρώην της αλλά άκρη δε βρίσκει.

Η Amber Heard, μετά την ήττα της στη δίκη στο Fairfax και τη δικαίωση του Johnny Depp για συκοφαντική δυσφήμηση από την πρώην σύζυγό του, έχει ένα χρέος της τάξης των 10 εκατομμυρίων δολαρίων. Το πώς θα καταφέρει να πληρώσει τον 59χρονο Χολιγουντιανό σταρ παραμένει άγνωστο, αφού ό,τι προσπάθεια και να κάνει φαίνεται πως πέφτει στο κενό.

Οι φίλοι της Amber Heard τής γύρισαν την πλάτη

Η 36χρονη ηθοποιός δεν ξέρει πώς να τακτοποιήσει το χρέος της στον Depp. Η πώληση του σπιτιού της στην Yuca Valley έφερε μόλις κάτι παραπάνω από 1 εκατομμύριο στον λογαριασμό της, κάτι που δε φτάνει ούτε κατά διάνοια παρά το ότι το πούλησε στη διπλή τιμή από αυτήν που το αγόρασε.

Οπότε, η Heard σκέφτηκε να προσεγγίσει τους φίλους της μήπως και θέλουν να της κάνουν κάποια ευγενική δωρεά και δώσει τα οφειλόμενα στον πρώην σύζυγό της. Κανείς, όμως, δε θέλησε.

«Η Amber έχει προσεγγίσει αρκετές από τις φίλες με τις οποίες πηγαίνουν μαζί σε πάρτι με την ελπίδα ότι θα τη βοηθήσουν να μείνει κάπου, αλλά της έχουν αρνηθεί και κάποιοι έχουν εξαφανιστεί», είπε πηγή που βρίσκεται κοντά στη Heard στο Geo News.

Δεν ξέρουμε ακριβώς τα ονόματα που αρνήθηκαν να δώσουν τα χρήματα στη Heard, πάντως, στους celebrities με τους οποίους έχει ανά καιρούς συναναστραφεί βρίσκονται οι Kristen Stewart, Margot Robbie και Cara Delevingne.

Επιστρέφει ο Johnny Depp στα Φανταστικά Ζώα; Η πρόταση στην Amber Heard για ταινία πορνό

Η πρόταση για ταινία πορνό

Στα μέσα του Αυγούστου, διάφορα Μέσα μετέφεραν την είδηση ότι έχει γίνει πρόταση στην Heard για συμμετοχή σε ταινία πορνό -High Voltage- έναντι αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων, ωστόσο, πηγές στο κοντινό της περιβάλλον αναφέρουν ότι θέλει να την απορρίψει.

«Έχουμε συμβόλαιο με ένα γκρουπ εταιριών παραγωγής ταινιών ενηλίκων που ενδιαφέρονται να προσφέρουν στην κ. Heard συμβόλαιο για να συμμετάσχει σε μία παραγωγή ενήλικης διασκέδασης», δήλωσε η πρόεδρος του πρακτορείου, Veronica Madarian.

27th Annual Palm Springs International Film Festival Awards Gala - Arrivals

Δεδομένου ότι φαίνεται πως η βιομηχανία του κινηματογράφου έχει βάλει την ηθοποιό σε μαύρη λίστα, το μέλλον της οικονομικά προμηνύεται δυσοίωνο.