Νέα έγγραφα: Η στυτική δυσλειτουργία του Johnny Depp συνδέεται με τον ισχυρισμό της Amber Heard;

Νατάσσα Σχοινά
Νέα έγγραφα: Η στυτική δυσλειτουργία του Johnny Depp συνδέεται με τον ισχυρισμό της Amber Heard;

O Johnny Depp στο Φεστιβάλ Βενετίας το 2019

AP

Τα τελευταία 24ωρα δημοσιοποιήθηκαν πληροφορίες από ακυκλοφόρητα έγγραφα της δίκης Depp - Heard.

Η ιστορία με τα νέα έγγραφα από τη δίκη Johnny DeppAmber Heard που ισχυρίζονται ότι είδαν ξένα Μέσα φαίνεται να είναι μεγάλη. Το πρώτο που αναφέρθηκε σχετικά με τα εν λόγω έγγραφα (τα οποία αφορούν σε ισχυρισμούς της ομάδας της Heard) είναι ότι η 36χρονη ηθοποιός αρνήθηκε να «κυνηγήσει» τα μισά από τα 33 εκατομμύρια δολάρια που πληρώθηκε ο Johnny για τους Πειρατές της Καραϊβικής 4 για να δείξει ότι τα όσα κάνει Δε σχετίζονται με τα χρήματα. Αυτό, όμως, δεν ήταν το μοναδικό που κυκλοφόρησε.

Τα προβλήματα στυτικής λειτουργείας του Johnny Depp

965 σελίδες εγγράφων φαίνεται πως ήρθαν στα χέρια της The Post και περιλαμβάνουν πληθώρα ακυκλοφόρητων πληροφοριών και αιτημάτων που είχαν γίνει μεταξύ των αντιδίκων.

Μέσα σε αυτές βρέθηκε και το αίτημα του ηθοποιού να κρατήσει εκτός δίκης το ιατρικό του ιστορικό αλλά και να συμπεριλάβει στοιχεία που μπορούσαν να βλάψουν την ηθοποιό, όπως αναφορά στο ότι χρόνια πριν τη γνωριμία τους η Heard ήταν εξωτική χορεύτρια.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, ο Depp επίσης δεν ήθελε να συμπεριληφθεί στη δίκη η στυτική του δυσλειτουργία κι αυτή η ιατρική του κατάσταση, κατά τους δικηγόρους της Heard, ενισχύει τον ισχυρισμό της ηθοποιό περί βιασμού με μπουκάλι.

«Αν και ο κύριος Depp θα προτιμούσε να μην αποκαλύψει τη στυτική του δυσλειτουργία, μία τέτοια κατάσταση είναι σχετική με σεξουαλική βία, συμπεριλαμβανομένου και του θυμού του κυρίου Depp και τη χρήση ενός μπουκαλιού για να βιάσει την Amber Heard», ισχυρίζονται οι δικηγόροι της Heard στα έγγραφα.

Depp Heard Lawsuit

Ούτε ο Johnny Depp ούτε κάποιος από τη νομική του ομάδα έχουν σχολιάσει τους νέους ισχυρισμούς και κανείς δεν ξέρει αν θα μπουν στη διαδικασία να το κάνουν εκτός δικαστηρίου. Πιθανώς, ωστόσο, ο ηθοποιός να εκμεταλλευτεί και τον λογαριασμό του στο Instagram για κάποια τοποθέτηση.

Η κατάθεση της Amber Heard

Υπενθυμίζουμε πως η Amber Heard όταν βρέθηκε στο βήμα να καταθέσει ισχυρίστηκε πως έχει βιαστεί με μπουκάλι από τον Johnny Depp το 2015.

«Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να έχω γύρει στο μπαρ με το στήθος μου προς τα πάνω. Η πλάτη μου ήταν πάνω στα ντουλάπια. Νόμιζα ότι μου έριχνε μπουνιές. Ένιωθα αυτήν την πίεση στο ηβικό μου κόκκαλο και νόμιζα ότι μου έριχνε μπουνιές. Μπορούσα να νιώσω το χέρι του να κουνιέται. Δεν ένιωθα πόνο. Ένιωθα μία πίεση.

Ο Johnny είχε το μπουκάλι μέσα μου και το έσπρωχνε ξανά και ξανά. Οι πήχεις μου είχαν κοψίματα. Το κάτω μέρος των ποδιών μου είχε κοψίματα. Είχα μία μελανιά μπροστά στη γνάθο μου από μία από τις πολλές φορές που με χτύπησε στο πρόσωπο», κατέθεσε ανάμεσα στα άλλα η Heard.

Η Amber Heard ξεσπά σε κλάματα - Οι κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση από τον Johnny Depp