Η Ellen Barkin κατέθεσε πως ο Johnny Depp τής έδωσε υπνωτικό πριν την πρώτη τους ερωτική συνεύρεση

Νατάσσα Σχοινά
Η Ellen Barkin κατέθεσε πως ο Johnny Depp τής έδωσε υπνωτικό πριν την πρώτη τους ερωτική συνεύρεση

Η Ellen Barkin στην παρουσίαση του Turner Network το 2017  

©2017 Evan Agostini/ AP

Η ηθοποιός και πρώην σύντροφος του Depp κατέθεσε περισσότερα πράγματα από όσα είδαμε εμείς στη δίκη με τη Heard.

Στην πολύκροτη δίκη του Johnny Depp με την Amber Heard εμφανίστηκαν αρκετοί άνθρωποι για να καταθέσουν. Το κοινό και οι celebrities φαίνονταν πλειοψηφικά να είναι με το μέρος του 59χρονου ηθοποιού, όμως, υπήρχαν και αυτοί που τάχτηκαν με την πλευρά της πρώην συζύγου του.

Η Ellen Barkin, η ηθοποιός των Drop Dead Gorgeous και The Big Easy, κατέθεσε δια ζώσης στη δίκη και μίλησε για την εποχή στα 90s που οι δυο τους έβγαιναν ραντεβού. «Απλά είναι ένας ζηλιάρης άντρας. Θέλει να ελέγχει τα πάντα. ‘Πού πηγαίνεις;’ ‘Με ποιον πηγαίνεις;’ ‘Τι έκανες χτες το βράδυ;’ Είχα μία γρατζουνιά στην πλάτη μου μία φορά κάτι που τον θύμωσε πάρα πάρα πολύ. Γιατί πίστευε ότι έγινε επειδή εγώ έκανα σεξ με έναν άνθρωπο που δεν ήταν εκείνος», είπε, ανάμεσα στα άλλα.

Τώρα που δημοσιεύονται ακυκλοφόρητα έγγραφα που δε χρησιμοποιήθηκαν στη δίκη, η Barkin επανέρχεται στο προσκήνιο με κομμάτια από την κατάθεσή της.

Ο ισχυρισμός για το υπνωτικό

Σύμφωνα με το Entertainment Tonight, η 68χρονη ηθοποιός δήλωσε πως ο Depp τής έδωσε ένα ηρεμιστικό/υπνωτικό φάρμακο -Quaalude- πριν την πρώτη τους ερωτική συνεύρεση.

«Μου την έπεσε στο σαλόνι του σπιτιού μου, με τράβηξε στα γόνατά του και είπε κάτι τύπου ‘Έλα, Ellen’. Διαμαρτυρήθηκα για λίγο και μετά όχι πολύ. Αυτό», είπε η Barkin με την οποία ο Depp διατηρούσε φιλική σχέση πριν το συμβάν. Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι δεν την κακοποίησε.

Η ηθοποιός κατέθεσε, μάλιστα, πως ο Depp σε μία περίσταση πέταξε ένα μπουκάλι πάνω στα νεύρα του, χωρίς να χτυπήσει κάποιον. «Πάντα υπήρχε ένας αέρας βίας γύρω του. Είναι φωνακλάς, είναι κακοποιητικός λεκτικά. Αυτά τα πράγματα μπορείς να τα δεις», είπε χαρακτηριστικά.

Νέα έγγραφα: Η στυτική δυσλειτουργία του Johnny Depp συνδέεται με τον ισχυρισμό της Amber Heard;

«Ο κύριος Depp πέταξε ένα μπουκάλι κρασιού στην άλλη άκρη του δωματίου σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Las Vegas όταν έκανε γυρίσματα για το ‘Fear and Loathing in Las Vegas. Γινόταν ένας τσακωμός. Μεταξύ του Johnny Depp και των βοηθών στο δωμάτιο; Με τους βοηθούς; Ειλικρινά δε θυμάμαι», είπε επίσης η Barkin στη δίκη στο Fairfax τον Μάιο.